Hotellit Ulvila, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  1 Ulvila, Suomen

Ulvila, Suomi
23. syyskuu — 24. syyskuu2
su 24/9
to 28/9

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Hyödyllisiä tärppejä Ulvila hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Ulvila

Halvin hotellihinta

117 €

Hotellit lähellä lentokenttää

417
Halvin hinta huoneelle Ulvila löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 117 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Villa Helleranta, 3-tähden hotelli.
Ulvila löytyy 417 hotellia lähellä Tampere-Pirkkala. Lakeside Villa Lehtiniemi on lähin 3,6 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Ulvila matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Ulvilassa?

Hotellit Ulvilassa tarjoavat matkailijoille melko suppean valikoiman majoitusvaihtoehtoja. Perinteistä hotellimajoitusta kaupungissa ei juuri ole tarjolla. Sen sijaan matkailijat voivat majoittua esimerkiksi huvilatyylisessä majatalossa keskustan tuntumassa tai mökkimajoituksessa maaseutualueilla. Luonnon rauhasta nauttiville Ulvila on mitä parhain kaupunki majoittua. Jos Ulvilan hotellit eivät tarjoa makuusi sopivaa majoituspaikkaa, lisää vaihtoehtoja löydät naapurikunnista, esimerkiksi Porista. Porissa lomailijoille on tarjolla myös perinteistä hotellimajoitusta moneen makuun. momondon hotellihakukoneen kartan avulla näet helposti, millä alueilla kriteerisi täyttävät hotellit Ulvilan seudulla sijaitsevat.

Miten viettää edullinen loma Ulvilassa?

Ulvila on edullinen matkailukaupunki, ja varsinkin kesä-heinäkuun lomasesongin ulkopuolella kaupungissa voi majoittua halvalla. Halvat hotellit Ulvilassa ovat usein esimerkiksi edullisia mökki- ja maaseutumajoituskohteita. Etsi esimerkiksi mökki, jossa käytössäsi on myös keittiö. Näin voit kokata myös lomaruokasi halutessasi itse. Majataloissa majoituksen hintaan kuuluu usein aamiainen. Ilmaista tekemistä tarjoaa yllin kyllin Ulvilan seudun hieno luonto. Hyviä retkeilymaastoja löytyy esimerkiksi Joutsijärven erämaajärven ympäristöstä. Tutustu myös Ulvilan kivikirkkoon ja muihin alueen historiallisiin kohteisiin.

Mitä tehdä Ulvilassa lasten kanssa?

Lasten kanssa kannattaa lähteä retkeilemään Ulvilan luontoon. Esimerkiksi Leineperin ruukilla on aarre- ja geokätkörata. Joutsijärven retkeilyreittien joukosta löytyy patikkapolkuja myös lasten kuljettaviksi.


Missä majoittua kohteessa Ulvila

Hotellit Ulvilassa sijaitsevat valtaosin kaupungin maaseutualueilla, ja eniten alueella on tarjolla maalais- ja mökkimajoituskohteita. Lähellä keskustaa majoituspaikkoja on niukka valikoima. Jos kuitenkin viihdyt parhaiten keskustan palvelujen tuntumassa, Suurpään alue on hyvä valinta. Se sijaitsee kävelymatkan päässä keskustasta, ja alueella voit nauttia Kokemäenjoen hienoista jokimaisemista. Lähellä rantaa sijaitsee Villa Helleranta. Tämä huvilatyylinen hotelli, jossa voi kokea palasen alueen historiaa, sopii hyvin esimerkiksi kaupunkilomaa viettäville pariskunnille.

Majoitus Ulvilassa onnistuu myös Kullaan alueen suunnalla. Se sijaitsee noin 15 minuutin automatkan päässä Ulvilan keskustasta. Alue sopii maaseudun rauhassa ja luonnossa viihtyville. Seutu tarjoaa idyllisen lomaympäristön lapsiperheelle, sillä luontoon liittyviä aktiviteetteja riittää jokaiselle lomapäivälle. Majoituksen voi alueella varata esimerkiksi Majoitus Pikku-Pakarista, joka toimii Leineperin Ruukilla. Mökkimajoitusta on tarjolla myös Joutsijärven ranta-alueilla.

Auto- ja budjettimatkailijoille sopiva majoitus Ulvilan seudulla löytyy Nakkilasta. Budjettiluokan majatalo Bikers House sijaitsee kätevästi valtatie 2:n kupeessa, ja pihaan on helppo saada auto parkkiin. Ulvilan keskustaan majatalosta on ajomatkaa vain noin seitsemän minuuttia. Lisää majoitusvaihtoehtoja löydät tarvittaessa myös Porin seudulta, noin 10 minuutin ajomatkan päässä Ulvilasta.


Lue lisää nähtävyyksistä: Ulvila

Satakunnan naapurissa Porin kupeessa sijaitsevassa Ulvilassa matkailijat voivat yhdistää kauniin luonnon ja historialliset kohteet. Ulvila on Suomen toiseksi vanhin kaupunki heti Turun jälkeen, ja alueella voi sukeltaa Suomen historiaan. Vieraile Ulvilassa esimerkiksi kaupungin keskiaikaisessa kivikirkossa, joka on rakennettu 1300-luvun alussa. Ulvilan alueen mielenkiintoisiin arkkitehtuurisiin kohteisiin kuuluvat myös Ulvilan pappila, Lutiska, ja alueen monet kartanot. Ulvilan nähtävyyksiin on helppo tutustua Porista käsin, mutta Ulvilan seudulle kannattaa omistaa muutama lomapäivä. Majoitu luonnon äärellä, nauti alueen rauhasta, ja suuntaa myös alueen retkeilyreiteille.

Ulvilan seudulla kulkeva Joutsijärven retkeilyreittien verkosto tarjoaa patikkapolkuja peräti 27 kilometrin pituudelta. Joutsijärven erämaajärven rauhassa pääset hiljentymään luonnon keskellä, ja alueella on vaeltajille autiotupia ja tulipaikkoja. Syksyisin järven ympäristössä on hyvät sienestys- ja marjastusmahdollisuudet, ja alueelta löytyy myös melontareittejä. Ulvilan halki virtaavalla Kokemäenjoella järjestetään kesäisin risteilyjä, ja myös joen varrella on monia hyviä maisema- ja retkipaikkoja. Luonnossa viihtyvien perheiden kannattaa piipahtaa Leineperin ruukilla, joka tarjoaa aktiviteetteja luonnossa kaiken ikäisille. Alueella on esimerkiksi uimaranta, aarteenetsintärata ja alue frisbeegolfin pelaamiseen.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Ulvila

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Ulvila

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Ulvila?

elokuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Ulvila, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 32 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Ulvila?

sunnuntai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Ulvila. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä perjantai.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Ulvila?

7 toimijaa on valittavissa hotellia Ulvila syyskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Ulvila hinnat?

hotellia Ulvila hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Ulvila momondon kautta?

momondo hakee sadoilta matkailusivustoilta, joten voit verrata kohteen hotellit hintoja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ulvila. momondo kerää kaikki vaihtoehdot yhteen paikkaan ja on vapaasti käytettävissä ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Ulvila?

Kun kaikki Ulvila majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ulvila

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.