Hotellit Jūrmala, Latvian

Etsi hotellitarjoukset  65 Jūrmala, Latvian

Jūrmala, Latvia
3. lokakuu — 4. lokakuu2
ke 4/10
su 8/10

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut Jūrmala hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Jūrmala
Hinta
€28
€404
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Jūrmala


Milloin varata hotelli kohteesta Jūrmala

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Jūrmala
Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
57 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
288 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Jūrmala on: 3 tähteä, 81 päivää ennen.

3 tähteä

78 € - 118 €

4-5 tähteä

115 € - 142 €


Hyödyllisiä tärppejä Jūrmala hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Jūrmala

Halvin hotellihinta

27 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Baltic Beach Hotel & Spa

Hotellit lähellä lentokenttää

2278
Halvin hinta huoneelle Jūrmala löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 27 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Sunflower.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Baltic Beach Hotel & Spa, suosituimmasta viiden tähden hotellista Jūrmala(8,7/10 luokitus - perustuu 4 353 arvosteluun).
Jūrmala löytyy 2 278 hotellia lähellä Riika Riga Intl. Sky High Hotel on lähin 0,8 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Jūrmala matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Jūrmalassa?

Jūrmalassa on kattava valikoima hotelleja varsinkin hyvinvointipalveluja etsiville matkailijoille. Valtaosa suurista hotelleista on varustettu pore- ja uima-altailla, ja tarjolla on myös erilaisia hoitoja. Terveellinen ruoka – mukaan lukien ravitseva aamiainen – kuuluu useimpien spa-hotellien tarjontaan. Jūrmalaan matkustetaan rentoutumaan ja voimaan hyvin. Latvialaiskaupungissa rantaa on kaikkiaan 25 kilometriä, eli hotelleilla on hyvin tilaa rantaviivalla. Jos mietit, miltä alueelta hotelli kannattaa valita, riippuu päätös omista lomasuunnitelmistasi. Toimintaa ja vilkasta elämää etsiville sopivia ranta-alueita ovat esimerkiksi Majori ja Bulduri. Omaa rauhaa kaipaavien lomailijoiden kannattaa hakeutua näiden suosituimpien ranta-alueiden länsipuolelle. Suuria hintaeroja hotellialueiden välillä ei ole, ja kaikista Jūrmalan kaupunginosista voi saada majapaikan varsin edullisesti. Hotellien hintojen ja palveluiden vertailuun hyvän avun tarjoaa momondon hotellihaku. Hakupalvelusta löytyvän kartan avulla hahmotat helposti, missä päin kaupunkia ja rantaviivaa hotellit sijaitsevat.

Miten viettää edullinen loma Jūrmalassa?

Budjettimatkailijalle latvialaiskaupunki on täydellinen matkakohde, sillä hotellit Jūrmalassa ovat hintatasoltaan edullisia. Kesälomakauden ulkopuolella kaupungista voi saada siistin bed & breakfast -majoituksen alkaen noin 30 euron vuorokausihintaan. Laadukkaatkin hotellit ovat Jūrmalassa kohtuuhintaisia. Jos haluat hemmotella itseäsi, etsi tarjouksia kaupungin kylpylähotelleihin. Edullisimmillaan yön spa-hotellista voi saada noin 60–70 euron hintaan. Jūrmalan hotellit ja muut matkailupalvelut ovat halvimmillaan kesälomakuukausien ulkopuolella. Vilkkainta sesonkiaikaa alueella on kesä-elokuu. Hotellin voi löytää latvialaiskaupungista halvalla myös kesäkuukausina, mutta varaus on tehtävä ajoissa. Latvian yleinen hintataso on Suomeen verrattuna edullinen, eli paikallisilla ruuilla voit herkutella halvalla. Nauti kaupungin pitkästä rantaviivasta ja Ķemeru Nacionālais Park -kansallispuiston retkeilyreiteistä.

Liikkuminen Jūrmalassa?

Jos majoitut Jūrmalan suosituimmilla rannoilla, palveluiden äärellä, pääset kävellen lähes kaikkialle. Pidemmille matkoille on helpointa ottaa avuksi taksi. Suosituimpien ranta-alueiden välillä liikennöivät myös bussit ja minibussit. Latvian pääkaupunki Riika sijaitsee noin sadan kilometrin päässä Jūrmalasta, ja kaupunkiin voi matkustaa helposti niin bussilla kuin junallakin. Junalla matka-aika Riikaan on vain puoli tuntia. Matkalipun hinta on noin 1,50 euroa.

Voiko hotellin varata Jūrmalassa ilman luottokorttia?

Hotellit Jūrmalassa pyytävät lähes aina luottokortin tiedot varausvaiheessa.

Mitä tehdä Jūrmalassa lasten kanssa?

Jūrmala on rauhallinen matkakohde aikuiseen makuun, mutta kaupungin pitkät hiekkarannat takaavat sen, että lapsetkin viihtyvät kaupungissa. Perheystävällisiä rantoja on Jūrmalassa kilometreittäin. Kaupungissa sijaitsee myös suosittu Līvu Akvaparks -vesipuisto. Itä-Euroopan suurimpiin vesipuistoihin kuuluva Līvu Akvaparks on auki kesäkuukausina päivittäin, muina vuodenaikoina taas vaihtelevalla aikataululla.

Tippi ja juomarahakäytännöt Jūrmalassa?

Jūrmalan ravintoloissa ei ole tapana jättää tippiä. Erityisen hyvästä palvelusta voi kuitenkin jättää noin 10 prosentin juomarahan.

Onko Jūrmalassa turvallista?

Jūrmala on turvallinen pieni kaupunki, jossa voi liikkua rauhallisin mielin. Taskuvarkauksia kaupungissa voi tosin tapahtua, eli pidä laukkuasi ja arvotavaroitasi silmällä.

Tarvitaanko Latviassa adapteria?

Pistorasiat ovat samanlaisia kuin Suomessa, eli adapteri ei ole Latvian matkalle tarpeen.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Jūrmala per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Jūrmala hotellihuoneita halpaan hintaan

4-tähden hotellit

Halvin 59 €

Keskinkertainen 76 €

Kallein 137 €

Etsi 4-tähden hotelleja

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Jūrmala

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Jūrmala

Hotellit kaupungissa Jūrmala, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Jūrmala hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Jūrmala

Jūrmala on pieni, noin 50 000 asukkaan kylpyläkaupunki Latviassa. Paikkakunta on suosittu terveys- ja hyvinvointilomien kohde, sillä alueen meri-ilmastoa pidetään erityisen terveellisenä. Kaupungin pitkät hiekkarannat houkuttelevat auringonpalvojia kaupunkiin etenkin kesäkuukausina. Jūrmalan kaupunki on rakentunut Riianlahden rannalle vuosikymmenten saatossa, kun rannikon pienet kalastajakylät ovat sulautuneet yhteen ja muodostaneet kaupungin. Tästä johtuen myös hotellit Jūrmalassa sijaitsevat kaupungin rantaviivalla pitkänä ketjuna.

Jūrmalan suurin hotellikeskittymä löytyy Majori-rannan tuntumasta. Erikoisen ranta-alueen muodostaa kapea maakaistale Lielupe-joen mutkan ja Itämeren välissä. Alueella voi näin lomailla kahden vesistön äärellä. Majorin alue on varsinkin kylpylälomailijoiden suosiossa, ja alueen hotelleista suuri osa tarjoaa erilaisia spa-palveluita. Rannalla sijaitsee yksi kaupungin perinteisimmistä kylpylähotelleista, idyllinen Baltic Beach Hotel & Spa. Hotellista saa kesäkauden ulkopuolella huoneen alkaen noin 95 euron hintaan. Vaikka kyseessä on yksi Jūrmalan parhaista alueista majoittua, sopii Majori mainiosti myös budjettimatkailijoille. Edullisimmillaan yösijan alueen majataloista voi saada noin 30 euron vuorokausihintaan.

Hyviä hotellivaihtoja voit löytää myös Bulduri-rannalta. Alueella seikkailunhaluiset matkailijat voivat kylpyläpalveluiden ohella nautiskella vesiurheilulajeista. Toiminnallinen ranta sopii hyvin nuoren polven matkailijoiden makuun, joita spa-hoidot eivät houkuta. Hintatasoltaan alue on samankaltainen kuin läheinen Majori.

Hotellien nauha jatkuu aina Jūrmalan keskusta-alueen länsipuolelle, Ķemeru Nacionālais Park -kansallispuistoon asti. Mikäli luonnossa liikkuminen kiinnostaa, majapaikkaa kannattaa etsiä kansallispuiston rantaviivalla sijaitsevista pienistä hotelleista ja majataloista.


Lue lisää nähtävyyksistä: Jūrmala

Kylpyläkaupunkina tunnettu Jūrmala on yksi Latvian tunnetuimmista terveysmatkailukohteista. Rantaviivalle levittäytyvä pitkulainen kaupunki sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä maan pääkaupungista Riiasta. Koska pääkaupunkiseudulta on Jūrmalaan vain noin puolen tunnin junamatka, on rannikon rauhasta helppo käydä piipahtamassa Riian kaupungin sykkeessä. Riika on ehdottomasti myös oman lomamatkansa arvoinen.

Useimmat matkailijat suuntaavat Jūrmalan rantaviivalle rauhoittumaan ja hengittämään terveellistä meri-ilmaa. Rantakaupungin ilmastolla on monia positiivia terveysvaikutuksia. Alueelle on perustettu lukuisia kylpylöitä ja kylpylähotelleja, joiden pääpaino on asiakkaiden terveyden ja hyvinvoinnin kohentamisessa. Jūrmalaa kutsutaan Latvian ”vihreimmäksi” kylpyläkaupungiksi, sillä alueella yhdistyvät luonto- ja terveysmatkailu.

Jūrmalan tuntumassa sijaitsee esimerkiksi Ķemeru Nacionālais Park -kansallispuisto. Puisto kutsuu retkeilemään, mutta sen metsillä on alueelle myös toinen tärkeä merkitys. Kemerun kansallispuistosta viedään kylpylöiden käyttöön mineraalipitoista lähdevettä ja turvetta. Kylpylät hyödyntävät niitä suosituissa hoidoissaan.

Jūrmalan kaupungin rantaviiva on 25 kilometriä pitkä, joten kauniilta hiekkarannalta löytyy tilaa jokaiselle matkailijalle myös vilkkaimman kesälomasesongin aikaan. Monet Latvian parhaista uimarannoista sijaitsevat Jūrmalan alueella. Majorin ja Buldurin rannat kutsuvat rentoutumaan rantakahviloihin, kun taas Dubulti ja Dzintari tunnetaan ranta-aktiviteeteistaan. Pumpuri-ranta kutsuu surffaajia. Rantojen ja kylpylöiden lisäksi Jūrmalan alue tunnetaan perinteisestä puurakentamisesta. Seudulle tyypillinen värikäs puuarkkitehtuuri on parhaimmillaan paikallisten suosimilla asuinalueilla. Varaa siis aikaa seikkailuun myös hotellialueiden ulkopuolella.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Jūrmala

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Jūrmala

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Jūrmala?

lokakuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Jūrmala voivat olla jopa 54 % edullisempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Jūrmala?

Hotellihuoneet kohteessa Jūrmala ovat edullisimmillaan lauantai ja katossa maanantai.

Löytyykö kaupungista Jūrmala loma-asuntoja?

Kaupungista Jūrmala löytyy tällä hetkellä 542 loma-asuntoa. Useimmat käyttäjämme valitsevat yöpymispaikaksi Classic Baltic villa in very centre of Jurmala, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Jūrmala. Vertaile loma-asuntoja kaupungissa Jūrmala.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Jūrmala?

lokakuuta 2023 alkaen 522 toimijaa on valittavissa hotellia Jūrmala osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Jūrmala hinnat?

hotellia Jūrmala hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


Hotellit muissa kaupungeissa alueella Latvian

Tarkista hotellien hinnat näissä muissa kaupungeissa, jotka ovat myös alueella Latvian

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Jūrmala momondon kautta?

momondon käyttö on ilmaista ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja. momondo hakee lukuisista matkailusivustoista kerralla hotellit sekä eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jūrmala, joita voit sitten suodattaa nopeasti ja helposti.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Jūrmala?

Kun kaikki Jūrmala majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jūrmala

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.