Hotellit Jūrmala, Latvian

Etsi hotellitarjoukset  67 Jūrmala, Latvian

Jūrmala, Latvia
30. syyskuu — 1. lokakuu2
la 1/10
ke 5/10

Suositut Jūrmala hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Jūrmala
Hinta
€18
€96
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Jūrmala


Milloin varata hotelli kohteesta Jūrmala

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Jūrmala
Matalasesonkisyyskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkijoulukuukallein aika yöpyä
54 %odotettu hintojen lasku
48 %odotettu hinnannousu

Hinta

41 € - 169 €

Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
156 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
52 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Jūrmala on: 1-2 tähteä, 43 päivää ennen. 3 tähteä, 80 päivää ennen.

1-2 tähteä

56 € - 117 €

3 tähteä

84 € - 141 €

4-5 tähteä

132 € - 160 €


Hyödyllisiä tärppejä Jūrmala hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Jūrmala

Halvin hotellihinta

19 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Baltic Beach Hotel & Spa

Hotellit lähellä lentokenttää

41
Halvin hinta huoneelle Jūrmala löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 19 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Camping Nemo.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Baltic Beach Hotel & Spa, suosituimmasta viiden tähden hotellista Jūrmala(8,6/10 luokitus - perustuu 3 728 arvosteluun).
Jūrmala löytyy 41 hotellia lähellä Riika Riga Intl. Sky High Hotel on lähin 0,8 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Jūrmala matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Jūrmalassa?

Jūrmalassa on kattava valikoima hotelleja varsinkin hyvinvointipalveluja etsiville matkailijoille. Valtaosa suurista hotelleista on varustettu pore- ja uima-altailla, ja tarjolla on myös erilaisia hoitoja. Terveellinen ruoka – mukaan lukien ravitseva aamiainen – kuuluu useimpien spa-hotellien tarjontaan. Jūrmalaan matkustetaan rentoutumaan ja voimaan hyvin. Latvialaiskaupungissa rantaa on kaikkiaan 25 kilometriä, eli hotelleilla on hyvin tilaa rantaviivalla. Jos mietit, miltä alueelta hotelli kannattaa valita, riippuu päätös omista lomasuunnitelmistasi. Toimintaa ja vilkasta elämää etsiville sopivia ranta-alueita ovat esimerkiksi Majori ja Bulduri. Omaa rauhaa kaipaavien lomailijoiden kannattaa hakeutua näiden suosituimpien ranta-alueiden länsipuolelle. Suuria hintaeroja hotellialueiden välillä ei ole, ja kaikista Jūrmalan kaupunginosista voi saada majapaikan varsin edullisesti. Hotellien hintojen ja palveluiden vertailuun hyvän avun tarjoaa momondon hotellihaku. Hakupalvelusta löytyvän kartan avulla hahmotat helposti, missä päin kaupunkia ja rantaviivaa hotellit sijaitsevat.

Miten viettää edullinen loma Jūrmalassa?

Budjettimatkailijalle latvialaiskaupunki on täydellinen matkakohde, sillä hotellit Jūrmalassa ovat hintatasoltaan edullisia. Kesälomakauden ulkopuolella kaupungista voi saada siistin bed & breakfast -majoituksen alkaen noin 30 euron vuorokausihintaan. Laadukkaatkin hotellit ovat Jūrmalassa kohtuuhintaisia. Jos haluat hemmotella itseäsi, etsi tarjouksia kaupungin kylpylähotelleihin. Edullisimmillaan yön spa-hotellista voi saada noin 60–70 euron hintaan. Jūrmalan hotellit ja muut matkailupalvelut ovat halvimmillaan kesälomakuukausien ulkopuolella. Vilkkainta sesonkiaikaa alueella on kesä-elokuu. Hotellin voi löytää latvialaiskaupungista halvalla myös kesäkuukausina, mutta varaus on tehtävä ajoissa. Latvian yleinen hintataso on Suomeen verrattuna edullinen, eli paikallisilla ruuilla voit herkutella halvalla. Nauti kaupungin pitkästä rantaviivasta ja Ķemeru Nacionālais Park -kansallispuiston retkeilyreiteistä.

Liikkuminen Jūrmalassa?

Jos majoitut Jūrmalan suosituimmilla rannoilla, palveluiden äärellä, pääset kävellen lähes kaikkialle. Pidemmille matkoille on helpointa ottaa avuksi taksi. Suosituimpien ranta-alueiden välillä liikennöivät myös bussit ja minibussit. Latvian pääkaupunki Riika sijaitsee noin sadan kilometrin päässä Jūrmalasta, ja kaupunkiin voi matkustaa helposti niin bussilla kuin junallakin. Junalla matka-aika Riikaan on vain puoli tuntia. Matkalipun hinta on noin 1,50 euroa.

Voiko hotellin varata Jūrmalassa ilman luottokorttia?

Hotellit Jūrmalassa pyytävät lähes aina luottokortin tiedot varausvaiheessa.

Mitä tehdä Jūrmalassa lasten kanssa?

Jūrmala on rauhallinen matkakohde aikuiseen makuun, mutta kaupungin pitkät hiekkarannat takaavat sen, että lapsetkin viihtyvät kaupungissa. Perheystävällisiä rantoja on Jūrmalassa kilometreittäin. Kaupungissa sijaitsee myös suosittu Līvu Akvaparks -vesipuisto. Itä-Euroopan suurimpiin vesipuistoihin kuuluva Līvu Akvaparks on auki kesäkuukausina päivittäin, muina vuodenaikoina taas vaihtelevalla aikataululla.

Tippi ja juomarahakäytännöt Jūrmalassa?

Jūrmalan ravintoloissa ei ole tapana jättää tippiä. Erityisen hyvästä palvelusta voi kuitenkin jättää noin 10 prosentin juomarahan.

Onko Jūrmalassa turvallista?

Jūrmala on turvallinen pieni kaupunki, jossa voi liikkua rauhallisin mielin. Taskuvarkauksia kaupungissa voi tosin tapahtua, eli pidä laukkuasi ja arvotavaroitasi silmällä.

Tarvitaanko Latviassa adapteria?

Pistorasiat ovat samanlaisia kuin Suomessa, eli adapteri ei ole Latvian matkalle tarpeen.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Jūrmala per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Jūrmala hotellihuoneita halpaan hintaan

1-star hotels

Cheapest 40 €

Average 70 €

Most expensive 96 €

Search 1-star hotels
2 stars and under
3 stars
4 stars +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Jūrmala

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Jūrmala

Hotellit kaupungissa Jūrmala, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Jūrmala hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Jūrmala

Jūrmala on pieni, noin 50 000 asukkaan kylpyläkaupunki Latviassa. Paikkakunta on suosittu terveys- ja hyvinvointilomien kohde, sillä alueen meri-ilmastoa pidetään erityisen terveellisenä. Kaupungin pitkät hiekkarannat houkuttelevat auringonpalvojia kaupunkiin etenkin kesäkuukausina. Jūrmalan kaupunki on rakentunut Riianlahden rannalle vuosikymmenten saatossa, kun rannikon pienet kalastajakylät ovat sulautuneet yhteen ja muodostaneet kaupungin. Tästä johtuen myös hotellit Jūrmalassa sijaitsevat kaupungin rantaviivalla pitkänä ketjuna.

Jūrmalan suurin hotellikeskittymä löytyy Majori-rannan tuntumasta. Erikoisen ranta-alueen muodostaa kapea maakaistale Lielupe-joen mutkan ja Itämeren välissä. Alueella voi näin lomailla kahden vesistön äärellä. Majorin alue on varsinkin kylpylälomailijoiden suosiossa, ja alueen hotelleista suuri osa tarjoaa erilaisia spa-palveluita. Rannalla sijaitsee yksi kaupungin perinteisimmistä kylpylähotelleista, idyllinen Baltic Beach Hotel & Spa. Hotellista saa kesäkauden ulkopuolella huoneen alkaen noin 95 euron hintaan. Vaikka kyseessä on yksi Jūrmalan parhaista alueista majoittua, sopii Majori mainiosti myös budjettimatkailijoille. Edullisimmillaan yösijan alueen majataloista voi saada noin 30 euron vuorokausihintaan.

Hyviä hotellivaihtoja voit löytää myös Bulduri-rannalta. Alueella seikkailunhaluiset matkailijat voivat kylpyläpalveluiden ohella nautiskella vesiurheilulajeista. Toiminnallinen ranta sopii hyvin nuoren polven matkailijoiden makuun, joita spa-hoidot eivät houkuta. Hintatasoltaan alue on samankaltainen kuin läheinen Majori.

Hotellien nauha jatkuu aina Jūrmalan keskusta-alueen länsipuolelle, Ķemeru Nacionālais Park -kansallispuistoon asti. Mikäli luonnossa liikkuminen kiinnostaa, majapaikkaa kannattaa etsiä kansallispuiston rantaviivalla sijaitsevista pienistä hotelleista ja majataloista.


Lue lisää nähtävyyksistä: Jūrmala

Kylpyläkaupunkina tunnettu Jūrmala on yksi Latvian tunnetuimmista terveysmatkailukohteista. Rantaviivalle levittäytyvä pitkulainen kaupunki sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä maan pääkaupungista Riiasta. Koska pääkaupunkiseudulta on Jūrmalaan vain noin puolen tunnin junamatka, on rannikon rauhasta helppo käydä piipahtamassa Riian kaupungin sykkeessä. Riika on ehdottomasti myös oman lomamatkansa arvoinen.

Useimmat matkailijat suuntaavat Jūrmalan rantaviivalle rauhoittumaan ja hengittämään terveellistä meri-ilmaa. Rantakaupungin ilmastolla on monia positiivia terveysvaikutuksia. Alueelle on perustettu lukuisia kylpylöitä ja kylpylähotelleja, joiden pääpaino on asiakkaiden terveyden ja hyvinvoinnin kohentamisessa. Jūrmalaa kutsutaan Latvian ”vihreimmäksi” kylpyläkaupungiksi, sillä alueella yhdistyvät luonto- ja terveysmatkailu.

Jūrmalan tuntumassa sijaitsee esimerkiksi Ķemeru Nacionālais Park -kansallispuisto. Puisto kutsuu retkeilemään, mutta sen metsillä on alueelle myös toinen tärkeä merkitys. Kemerun kansallispuistosta viedään kylpylöiden käyttöön mineraalipitoista lähdevettä ja turvetta. Kylpylät hyödyntävät niitä suosituissa hoidoissaan.

Jūrmalan kaupungin rantaviiva on 25 kilometriä pitkä, joten kauniilta hiekkarannalta löytyy tilaa jokaiselle matkailijalle myös vilkkaimman kesälomasesongin aikaan. Monet Latvian parhaista uimarannoista sijaitsevat Jūrmalan alueella. Majorin ja Buldurin rannat kutsuvat rentoutumaan rantakahviloihin, kun taas Dubulti ja Dzintari tunnetaan ranta-aktiviteeteistaan. Pumpuri-ranta kutsuu surffaajia. Rantojen ja kylpylöiden lisäksi Jūrmalan alue tunnetaan perinteisestä puurakentamisesta. Seudulle tyypillinen värikäs puuarkkitehtuuri on parhaimmillaan paikallisten suosimilla asuinalueilla. Varaa siis aikaa seikkailuun myös hotellialueiden ulkopuolella.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Jūrmala

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Jūrmala

Hotellit kohteessa Jūrmala tarjoavat eri hintaluokan huoneita vieraille. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 113 € per yö.

syyskuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Jūrmala voivat olla jopa 54 % edullisempia kuin sesonkina.

Hotellihuoneet kohteessa Jūrmala ovat edullisimmillaan perjantai ja katossa lauantai.

Luksushotelli kohteessa Jūrmala kustantaa keskimäärin 169 € per henkilö ja yö. Vertailun vuoksi hotellien keskihinta kohteessa Jūrmala on 113 € yö henkilöltä, mikä on 34 € % ero luksushotelleihin.

Kaupungista Jūrmala löytyy tällä hetkellä 125 loma-asuntoa. Useimmat käyttäjämme valitsevat yöpymispaikaksi BaltHouse, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Jūrmala. Vertaile loma-asuntoja kaupungissa Jūrmala.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Jūrmala

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Jūrmala
Alba Hotel

Alba Hotel

Dārzu Iela 9, Jūrmala, Latvia

8,7
60 €

Guest House And Camping Jurmala

Udru Iela 5, Jūrmala, Latvia

8,9
73 €

Aura

Nometņu Iela 24, Jūrmala, Latvia

64 €
Black Pearl Apartments

Black Pearl Apartments

Jūrmala, Latvia

9,1
73 €

Villa Jurmala

Jomas Iela 76, Jūrmala, Latvia

9,0
74 €

Villa Alvine

Ikšķiles iela 1, Jūrmala, Latvia

9,7
101 €

Summer hostel Kaija

Dzintaru prospekts 52/54, Jūrmala, Latvia

8,4
20 €

Lindaga

Dimanti, Engures Nov., Jūrmala, Latvia

8,1
48 €

Kemeri

Tukuma iela 2, Jūrmala, Latvia

8,4
53 €

Guest House Krista

Rūdolfa Blaumaņa 18, Jūrmala, Latvia

7,2
27 €

Viesu Nams Smaidas

Smaidas, Ragaciems, Lapmežciema pag., Engures nov., Jūrmala, Latvia

7,3
43 €

Bella Jurmala Aparthotel

Druvu Iela 21, Jūrmala, Latvia

8,8
92 €

Cosy Apartment in Jurmala - Юрмала

Jūrmala, Latvia

86 €

Balta Puce

Pilsonu Street 7-9, Jūrmala, Latvia

28 €

Tamara Suites & Apartments

Jomas Iela 83, Jūrmala, Latvia

9,4
57 €
Aparte Lux

Aparte Lux

Jauna Street 9a, Jūrmala, Latvia

9,0
134 €

Apartments Londa

Jūrmala, Latvia

6,0
50 €
BaltHouse

BaltHouse

Jūrmala, Latvia

9,8
80 €

Tenisa Klubs Jūra

Juras Iela 44, Jūrmala, Latvia

9,0
62 €

Apartment Liana

Jūrmala, Latvia

88 €

Hotellit muissa kaupungeissa alueella Latvian

Tarkista hotellien hinnat näissä muissa kaupungeissa, jotka ovat myös alueella Latvian

Aloita matkan suunnittelu - Jūrmala


Miksi käyttää momondo?

momondon käyttö on ilmaista ilman piilokuluja tai muita ylimääräisiä kuluja. momondo hakee lukuisista matkailusivustoista kerralla hotellit sekä eri majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jūrmala, joita voit sitten suodattaa nopeasti ja helposti.

Kun kaikki Jūrmala majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.