Hotellit Jämsä: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 83 hotellille kohteessa Jämsä, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Jämsä

Löydä hyvä ja halpa hotelli Jämsä työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Jämsä

Seppola Chapel

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Seppola Chapel?

Jos suunnittelevat yöpyväsi missään momondon suosittelemista hotelleista kaupungin Jämsä alueella, jotka ovat lähinnä Seppola Chapel voit olettaa maksavasi noin 96 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 96 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Seppola Chapel. Hotellit lähellä Seppola Chapel ovat tyypillisesti 48 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Jämsä, missä keskihinta on 184 €.

Hotellit lähellä Seppola Chapel

Jämsä matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Jämsä

Miten löytää hyvä hotelli Jämsässä?

Jämsä on pieni paikkakunta, mutta se on lähes ympäri vuoden suosittu matkailukohde. Hotellit Jämsässä tarjoavat matkailijoille melko hyvän valikoiman majoituspaikkoja. Keskustassa on muutamia perinteisiä hotelleja ja majataloja läpikulkijoille. Himoksen alueella voit nauttia esimerkiksi laadukkaista lomamökeistä porealtaineen. Päijänteen rannalla on lisää majoitusvaihtoehtoja luontomatkailijoille. Mieti, mitä haluat lomallasi tehdä ja miltä alueelta majoitus kannattaa valita. Avuksi majapaikan valinnassa on hyvä ottaa momondon hotellihaku, jonka kartan avulla näet helposti hotellien tarkat sijainnit.

Miten viettää edullinen loma Jämsässä?

Jämsässä on edullisinta lomailla kesälomakuukausien ja suosituimpien talvilomaviikkojen eli talvi- ja hiihtoloman ulkopuolella. Kaupungissa on kaksi vilkasta sesonkia. Kesällä kaupunkiin matkustavat Päijänteen läheisyyteen hakeutuvat lomalaiset ja talvella Himokselle suuntaavat talviurheilulajien harrastajat. Esimerkiksi keväällä ja syksyllä myös Himoksen suunnasta voi majoituksen saada halvalla. Halvat hotellit Jämsässä sijaitsevat etenkin keskustan tuntumassa ja kaupunkia ympäröivillä alueilla. Edullisimman majoituksen tarjoavat yleensä motellit, hostellit ja erilaiset maalaismajoituskohteet. Jos luonnossa liikkuminen kiinnostaa, Jämsä tarjoaa lukuisia ilmaisia tai halpoja aktiviteettimahdollisuuksia vuoden ympäri: lähde esimerkiksi retkeilemään, uimaan, kalastamaan, hiihtämään tai pyöräilemään. Himoksen rinteisiin suuntaavien kannattaa muistaa, että hissiliput voi ostaa netistä etukäteen normaalia edullisemmin.

Liikkuminen Jämsässä

Jämsän keskustassa paikasta toiseen voi liikkua helposti kävellen, mutta alueella laajemmin liikkuvalle paras kulkuväline on auto. Auton vuokraus onnistuu Jämsän keskustassa, mutta lomasesonkien aikaan varaus kannattaa tehdä etukäteen. Jämsän ja Jämsänkosken alueella operoi myös joitakin julkisen liikenteen bussilinjoja. Lisäksi alueella kulkee kuusi niin sanotun Pali-liikenteen linjaa, jotka toimivat kutsuperiaatteella. Noudosta on siis sovittava edellisenä päivänä. Jämsän alueella tilausliikennettä operoi Tilausliikenne Lampinen, ja lipun hinta on alkaen noin 3,30 euroa.

Pysäköinti Jämsässä

Jämsän alueella pysäköinti on pääsääntöisesti ilmaista, mutta parkkipaikoilla voi olla aikarajoituksia. Hotellit Jämsässä tarjoavat asiakkailleen usein parkkipaikan, mutta tarkista, vaatiiko parkkeeraus etukäteisvarauksen.

Mitä tehdä Jämsässä lasten kanssa?

Talvella lapsiperheille on tarjolla Jämsän seudulla aktiviteettimahdollisuuksia aina pulkkailusta hiihtoon ja lasketteluun. Kesällä alueella voi retkeillä, uida ja patikoida. Esimerkiksi Himoksen seudulla on helppoja patikkareittejä, joista lyhimmät ovat noin kolmen kilometrin pituisia. Eläinrakkaita lapsivieraita kutsuu Hirvikartano, jossa voi ihmetellä esimerkiksi hirviä, poroja ja täpläkauriita.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Jämsä per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Jämsä hotellihuoneita halpaan hintaan

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Jämsä

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Jämsä
Motel Patalahti

Motel Patalahti

7,7

67 €

Katso hotellitarjouksia
Himosport Apartments

Himosport Apartments

226 €

Katso hotellitarjouksia
Majoitus Tuorila

Majoitus Tuorila

74 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Jamsa

Hotel Jamsa

120 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Jämsä, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Motel Patalahti

Motel Patalahti

7,7

67 €

Katso hotellitarjouksia

Missä majoittua Jämsä

Hotellit Jämsässä sijaitsevat paitsi kaupungin kompaktissa keskustassa, myös kaupunkia ympäröivillä alueilla. Jos haluat nauttia hyvistä palveluista ja edullisista hinnoista, majoitus Jämsässä kannattaa hankkia kaupungin ytimestä tai läheltä keskustaa. Pienen budjetin matkailijoita palvelee keskustan tuntumassa Jämsä Guesthouse -majatalo. Reilun kilometrin päässä keskustasta on toinen edullinen majoituspaikka, Hotel Jämsä, jossa on vieraille esimerkiksi uima-allas ja sauna. Jämsän seudulle saapuvat aktiivilomailijat, etenkin talviurheilulajien harrastajat, viettävät vapaa-aikaansa yleensä Himoksen hiihtokeskuksen suunnalla. Siksi majoitus on kätevintä varata mahdollisimman läheltä Himoksen rinteitä ja muita aktiviteetteja. Himoksen alue tarjoaa matkailijoille sekä perinteistä hotellimajoitusta että lomamökkejä. Testaa esimerkiksi Himos Villi Cottages -mökkejä. Jos haluat säästää rahaa, kannattaa majoitus varata hieman hiihtokeskusalueen ulkopuolelta. Luontomatkailijat ja muut rauhallista majoitusaluetta etsivät löytävät kodikkaan maalaismajoituksen Jämsän kaupungin tuntumasta Päijänteen rannalta. Lähellä rantaa, kauniissa maisemissa, sijaitsee esimerkiksi Club House Hotelli Kaipolan Ranta. Mikäli haluat uida, patikoida tai pyörällä Päijänteen maisemissa, on maalaishotellilla hyvä sijainti. Edullisemman vaihtoehdon melko lähellä Päijännettä tarjoaa puolestaan kodikas Kotimajoitus Tuorila.


Lue lisää nähtävyyksistä: Jämsä

Keski-Suomessa sijaitseva noin 21 000 asukkaan Jämsä kutsuu matkailijoita vuoden ympäri. Keväästä syksyyn alueella on hyvät mahdollisuudet esimerkiksi vaelluksiin, pyöräilyyn ja golfiin. Talvikaudella matkailijat pääsevät puolestaan Himoksen hiihtokeskuksen rinteisiin ja Jämsän laduille. Jämsän seudun suurin vetonaula on Himoksen hiihto- ja lomakeskus, jonka tuntumassa monet Jämsän hotellit sijaitsevat. Alue vetää puoleensa paitsi laskettelijoita ja lumilautailijoita myös kaikkia niitä, jotka haluavat nauttia Keski-Suomen luonnosta. Himoksen tuntumassa on tarjolla laaja valikoima eritasoisia lomamökkejä. Mikäli et etsi lomaltasi rauhaa, vaan aktiivista menoa, ei huolta. Himokselta löytyy toimintaa myös niille, joiden menojalkaa vipattaa. Lomakeskuksessa järjestetään vilkkaimpien matkailusesonkien aikaan esimerkiksi erilaisia konsertteja.
Kesäkuukausina matkailijoita tuovat Jämsään Päijänteen komeiden järvimaisemien lisäksi muun muassa hyvät golfmahdollisuudet sekä Neste Rally -autourheilutapahtuma, jonka reitti kulkee Jämsän seudun kautta. Himos Golf on yksi Keski-Suomen suosituimmista golfkentistä. Patikointiharrastajat suosivat Jämsän seutua sen monipuolisuuden vuoksi. Maisemassa vaihtelevat järvet, joet, kukkulat ja rotkot. Mikäli viihdyt vesillä, Jämsässä on mahdollista kokeilla hienoja melontareittejä. Esimerkiksi Wanhan Witosen nimellä tunnetun reitin voi meloa Petäjäveden ja Jämsän välillä.


Jämsä matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Jämsä?

2 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Jämsä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Jämsä?

Huoneet maksavat keskimäärin 100 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Jämsä. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Jämsä?

Hostellit kohteessa Jämsä (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 87 € per henkilö, per yö. Tämä on 12 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Jämsä.