Hotellit Jämsä, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  6 Jämsä, Suomen

Jämsä, Suomi
9. helmikuu — 10. helmikuu2
pe 10/2
ti 14/2

Suositut Jämsä hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Jämsä
Hinta
€47
€359
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Jämsä


Milloin varata hotelli kohteesta Jämsä

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Jämsä
Matalasesonkilokakuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihelmikuukallein aika yöpyä
63 %odotettu hintojen lasku
52 %odotettu hinnannousu

Hinta

39 € - 214 €

Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
191 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
60 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Jämsä hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Jämsä

Halvin hotellihinta

48 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Alto

Hotellit lähellä lentokenttää

295

Keskimääräinen oleskelun kesto

2 päivää
Halvin hinta huoneelle Jämsä löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 48 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Jämsän Gasthaus, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Alto, suosituimmasta viiden tähden hotellista Jämsä.
Jämsä löytyy 295 hotellia lähellä Tampere-Pirkkala. Walkilan vanha kartano on lähin 4,8 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 2 päivää majoittuessaan hotelleihin Jämsä. Keskimääräinen majoitushinta 2 päiväksi Jämsä viime viikolla on 211 €.

Jämsä matkavinkit

Jämsä on pieni paikkakunta, mutta se on lähes ympäri vuoden suosittu matkailukohde. Hotellit Jämsässä tarjoavat matkailijoille melko hyvän valikoiman majoituspaikkoja. Keskustassa on muutamia perinteisiä hotelleja ja majataloja läpikulkijoille. Himoksen alueella voit nauttia esimerkiksi laadukkaista lomamökeistä porealtaineen. Päijänteen rannalla on lisää majoitusvaihtoehtoja luontomatkailijoille. Mieti, mitä haluat lomallasi tehdä ja miltä alueelta majoitus kannattaa valita. Avuksi majapaikan valinnassa on hyvä ottaa momondon hotellihaku, jonka kartan avulla näet helposti hotellien tarkat sijainnit.

Jämsässä on edullisinta lomailla kesälomakuukausien ja suosituimpien talvilomaviikkojen eli talvi- ja hiihtoloman ulkopuolella. Kaupungissa on kaksi vilkasta sesonkia. Kesällä kaupunkiin matkustavat Päijänteen läheisyyteen hakeutuvat lomalaiset ja talvella Himokselle suuntaavat talviurheilulajien harrastajat. Esimerkiksi keväällä ja syksyllä myös Himoksen suunnasta voi majoituksen saada halvalla. Halvat hotellit Jämsässä sijaitsevat etenkin keskustan tuntumassa ja kaupunkia ympäröivillä alueilla. Edullisimman majoituksen tarjoavat yleensä motellit, hostellit ja erilaiset maalaismajoituskohteet. Jos luonnossa liikkuminen kiinnostaa, Jämsä tarjoaa lukuisia ilmaisia tai halpoja aktiviteettimahdollisuuksia vuoden ympäri: lähde esimerkiksi retkeilemään, uimaan, kalastamaan, hiihtämään tai pyöräilemään. Himoksen rinteisiin suuntaavien kannattaa muistaa, että hissiliput voi ostaa netistä etukäteen normaalia edullisemmin.

Talvella lapsiperheille on tarjolla Jämsän seudulla aktiviteettimahdollisuuksia aina pulkkailusta hiihtoon ja lasketteluun. Kesällä alueella voi retkeillä, uida ja patikoida. Esimerkiksi Himoksen seudulla on helppoja patikkareittejä, joista lyhimmät ovat noin kolmen kilometrin pituisia. Eläinrakkaita lapsivieraita kutsuu Hirvikartano, jossa voi ihmetellä esimerkiksi hirviä, poroja ja täpläkauriita.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Jämsä per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Jämsä hotellihuoneita halpaan hintaan

2-tähden hotellit

Halvin 60 €

Keskinkertainen 68 €

Kallein 183 €

Etsi 2-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Jämsä

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Jämsä

Hotellit kaupungissa Jämsä, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Jämsä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Jämsä

Hotellit Jämsässä sijaitsevat paitsi kaupungin kompaktissa keskustassa, myös kaupunkia ympäröivillä alueilla. Jos haluat nauttia hyvistä palveluista ja edullisista hinnoista, majoitus Jämsässä kannattaa hankkia kaupungin ytimestä tai läheltä keskustaa. Pienen budjetin matkailijoita palvelee keskustan tuntumassa Jämsä Guesthouse -majatalo. Reilun kilometrin päässä keskustasta on toinen edullinen majoituspaikka, Hotel Jämsä, jossa on vieraille esimerkiksi uima-allas ja sauna. Jämsän seudulle saapuvat aktiivilomailijat, etenkin talviurheilulajien harrastajat, viettävät vapaa-aikaansa yleensä Himoksen hiihtokeskuksen suunnalla. Siksi majoitus on kätevintä varata mahdollisimman läheltä Himoksen rinteitä ja muita aktiviteetteja. Himoksen alue tarjoaa matkailijoille sekä perinteistä hotellimajoitusta että lomamökkejä. Testaa esimerkiksi Himos Villi Cottages -mökkejä. Jos haluat säästää rahaa, kannattaa majoitus varata hieman hiihtokeskusalueen ulkopuolelta. Luontomatkailijat ja muut rauhallista majoitusaluetta etsivät löytävät kodikkaan maalaismajoituksen Jämsän kaupungin tuntumasta Päijänteen rannalta. Lähellä rantaa, kauniissa maisemissa, sijaitsee esimerkiksi Club House Hotelli Kaipolan Ranta. Mikäli haluat uida, patikoida tai pyörällä Päijänteen maisemissa, on maalaishotellilla hyvä sijainti. Edullisemman vaihtoehdon melko lähellä Päijännettä tarjoaa puolestaan kodikas Kotimajoitus Tuorila.


Lue lisää nähtävyyksistä: Jämsä

Keski-Suomessa sijaitseva noin 21 000 asukkaan Jämsä kutsuu matkailijoita vuoden ympäri. Keväästä syksyyn alueella on hyvät mahdollisuudet esimerkiksi vaelluksiin, pyöräilyyn ja golfiin. Talvikaudella matkailijat pääsevät puolestaan Himoksen hiihtokeskuksen rinteisiin ja Jämsän laduille. Jämsän seudun suurin vetonaula on Himoksen hiihto- ja lomakeskus, jonka tuntumassa monet Jämsän hotellit sijaitsevat. Alue vetää puoleensa paitsi laskettelijoita ja lumilautailijoita myös kaikkia niitä, jotka haluavat nauttia Keski-Suomen luonnosta. Himoksen tuntumassa on tarjolla laaja valikoima eritasoisia lomamökkejä. Mikäli et etsi lomaltasi rauhaa, vaan aktiivista menoa, ei huolta. Himokselta löytyy toimintaa myös niille, joiden menojalkaa vipattaa. Lomakeskuksessa järjestetään vilkkaimpien matkailusesonkien aikaan esimerkiksi erilaisia konsertteja.
Kesäkuukausina matkailijoita tuovat Jämsään Päijänteen komeiden järvimaisemien lisäksi muun muassa hyvät golfmahdollisuudet sekä Neste Rally -autourheilutapahtuma, jonka reitti kulkee Jämsän seudun kautta. Himos Golf on yksi Keski-Suomen suosituimmista golfkentistä. Patikointiharrastajat suosivat Jämsän seutua sen monipuolisuuden vuoksi. Maisemassa vaihtelevat järvet, joet, kukkulat ja rotkot. Mikäli viihdyt vesillä, Jämsässä on mahdollista kokeilla hienoja melontareittejä. Esimerkiksi Wanhan Witosen nimellä tunnetun reitin voi meloa Petäjäveden ja Jämsän välillä.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Jämsä

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Jämsä

2 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Jämsä.

Huoneet maksavat keskimäärin 214 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Jämsä. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

lokakuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Jämsä, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 63 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

perjantai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Jämsä, ja tiistai kallein.

Hostellit kohteessa Jämsä (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 85 € per henkilö, per yö. Tämä on 128 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Jämsä.

Kaupungista Jämsä löytyy 52 loma-asuntoa ja Inkeri, Jämsä, Himos on suosituin momondon käyttäjoen keskuudessa. Löydä loma-asuntotarjouksia kohteessa Jämsä.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Jämsä

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Jämsä
Holiday Home Aurinko

Holiday Home Aurinko

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

8,0
180 €

Club House Hotelli Kaipolan Ranta

Kaaritie 2, Jämsä, Central Finland, Finland

119 €

Koskentien kotimajoitus

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

9,0
80 €

Kievari Rantapirtti

Petäjävedentie 448, Jämsä, Central Finland, Finland

9,0
101 €

Koivula Cottages

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

7,8
117 €

Koskentien yksiö

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

9,0
95 €

Himoshovi Cottages

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

138 €

Lovely 2 bed studio close to Himos Resort

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

7,8
54 €

Holiday Home Hovimäki

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

9,4
97 €

Huoneisto Kaipolassa

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

8,7
91 €

Guesthouse Kukkaismaki

Laurilantie 24, Jämsä, Central Finland, Finland

84 €

Majoitus Tuorila

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

77 €

Jämsän Lomamökit

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

8,7
244 €

Nina`s GuestHouse, include x 2 Himos Ski Pass

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

8,5
106 €

Uusi Saunamökki Jämsässä, lähellä Himosta

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

8,8
95 €

Himosport Apartments

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

9,0
188 €

Himoseasy Cottages

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

7,6
188 €

Himos Villa Nummenranta 2

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

7,6
272 €

Helmikkapolku Cottage

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

392 €

Holiday Home Harakanpesä

Jämsä, Keski-Suomi, Suomi

8,5
125 €

Aloita matkan suunnittelu - Jämsä


Miksi käyttää momondo?

Majoituksen tai hotellit varaaminen kohteessa Jämsä on helppoa momondon avulla. Sivustomme käyttöminen on ilmaista, eikä meillä ole piilokuluja tai maksuja. momondo vertailee satoja verkkosivustoja ja tarjoaa sinulle kaikki Jämsä hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot yhdessä paikassa.

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Jämsä. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.