Hotellit Girona

Löydä parhaat hotellitarjoukset 412 hotelliin Girona

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Girona

Löydä sinulle sopivin hotelli Girona työ- tai lomamatkalle


Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Girona?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Girona
Matalasesonki
kesäkuu
Huippusesonki
huhtikuu

edullisin kuukausi yöpyä

56 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

34 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
32 € - 105 €
Kallein viikonpäivä
perjantai
Halvin viikonpäivä
tiistai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

65 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

67 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Girona on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
1-2 tähteä
51 € - 56 €
3 tähteä
65 € - 73 €
4-5 tähteä
79 € - 88 €

Hyvä tietää – Parhaat vinkit kohteeseen Girona

Parhaat vinkit kohteeseen Girona

Miten löytää hyvä hotelli Gironassa?

Hintataso Gironassa on varsin kohtuullinen ja edullinen hotelli löytyy kaupungista melko helposti. Palvelutasosta riippuen hotellit Gironassa maksavat tavallisesti hieman alle tai yli 100 EUR per yö. Hintoihin vaikuttavat sesongit sekä kaupungissa järjestettävät tapahtumat. Suurten tapahtumien aikaan halvat hotellit Gironassa ovat kiven alla ja hotellivaraus tulee tehdä ajoissa. Kaupungin suurin juhla on Les Fires de Sant Narcísia eli kaupungin suojeluspyhimyksen juhla. Se ajoittuu lokakuun lopulle ja kestää 10 päivää.

Tippi ja juomarahakäytännöt Gironassa?

Espanjan ravintoloissa palvelumaksu sisältyy tavallisesti hintoihin jo valmiiksi, ja tipin antaminen Gironassa on tavallisesti täysin vapaaehtoista. Voit kuitenkin pyöristää ravintoloissa ja taksissa loppusumman ylöspäin.

Miten viettää edullinen loma Gironassa?

Gironassa järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia, joiden aikaan hotellit Gironassa täyttyvät ja hintataso nousee. Jos haluat yöpyä kaupungissa edullisesti, kannattaa ajoittaa matka suurimpien tapahtumien ja vilkkaimpien sesonkiaikojen ulkopuolelle. Myös hotellin palvelutaso vaikuttaa hintoihin. Girona on tunnettu loistavasta ruoastaan ja kaupungissa on runsaasti hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ravintoloita. Kannattaa kysyä suosituksia paikallisilta tai etsiä niitä netistä.

Liikkuminen Gironassa?

Gironan hotellit sijaitsevat tyypillisesti kaupungin kompaktissa keskustassa, jossa pääsee liikkumaan kätevästi jalan. Toinen hyvä vaihtoehto on taksi, jonka käyttäminen on suhteellisen edullista.

Onko Gironnassa turvallista?

Girona on rauhallinen ja turvallinen kaupunki, jossa voi viettää lomaansa rauhallisin mielin. Kuten muuallakin, kannattaa toki varoa taskuvarkaita. Pidä arvoesineistäsi hyvää huolta, äläkä kanna mukanasi suuria määriä käteistä rahaa.

Tarvitaanko Espanjassa adapteria?

Et tarvitse Espanjassa adapteria.

Mitä tehdä Gironassa lasten kanssa?

Gironassa kannattaa tutustua lasten kanssa kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin. Esimerkiksi vanhaa kaupunkia ympäröivä keskiaikainen muuri on vaikuttava näky. Sieltä on upeat maisemat ympäri kaupungin. Muurin päädystä löytyy myös kaunis Jardins dels Alemanys eli saksalainen puutarha. Kaupungin lukuisiin puistoihin voi suunnata vaikkapa piknikille.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Girona per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Girona hotellihuoneita halpaan hintaan
väh. 2 tähteä
Erba By Pillow
#1. suosituin
Erba By Pillow
8,6
40 €
Bed & Breakfast Bells Oficis
#2. suosituin
Bed & Breakfast Bells Oficis
9,2
42 €
Hostel Bed In Girona
Rahoille vastinetta
Hostel Bed In Girona
7,3
19 €
3 tähteä
Hotel Costabella
#1. suosituin
Hotel Costabella
8,8
50 €
Peninsular Hotel
#2. suosituin
Peninsular Hotel
8,5
56 €
Ibis Budget Girona Costa Brava
Rahoille vastinetta
Ibis Budget Girona Costa Brava
7,6
37 €
4 tähteä ja yli
Ciutat De Girona
#1. suosituin
Ciutat De Girona
8,6
61 €
Salles Hotel Aeroport de Girona
#2. suosituin
Salles Hotel Aeroport de Girona
8,3
65 €
Hotel Eden Park
Rahoille vastinetta
Hotel Eden Park
8,2
54 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Girona

Nämä hotellit ja hostellit ovat yleensä halvimpia majoituspaikkoja kaupungissa Girona
Hostel Bed In Girona
Hostel Bed In Girona
7,3
19 €
Hotel Condal
Hotel Condal
8,0
36 €
Pension Borras
Pension Borras
8,3
26 €
Ibis Budget Girona Costa Brava
Ibis Budget Girona Costa Brava
7,6
37 €
Alberg Girona Xanascat
Alberg Girona Xanascat
8,0
31 €
Erba By Pillow
Erba By Pillow
8,6
40 €

Hotellit kaupungissa Girona, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Hotel Museu Llegendes de Girona
Hotel Museu Llegendes de Girona
9,0
55 €
Hotel Costabella
Hotel Costabella
8,8
50 €
Hostel Bed In Girona
Hostel Bed In Girona
7,3
19 €
Peninsular Hotel
Peninsular Hotel
8,5
56 €
Hotel Eden Park
Hotel Eden Park
8,2
54 €
Ciutat De Girona
Ciutat De Girona
8,6
61 €

Gironan kaupunginosat, missä majoittua

Noin 100 000 asukkaan Girona sijaitsee Kataloniassa, Espanjassa. Se on erinomainen matkakohde erityisesti kaikille historian, kulttuurin ja hyvän ruoan ystäville. Kaupunki tunnetaan vanhan kaupungin muurista, Passeig de la Murasta, joka on rakennettu jo Rooman vallan aikana. Kaupungin läpi virtaava Onyar-joki halkoo kaupungin uuteen ja vanhaan puoleen. Monet hotellit Gironassa sijaitsevat vanhassa kaupungissa eli Barri Vellissa, jota voikin pitää kaupungin ehkä parhaana majoittumisalueena. Vanhassa kaupungissa pääsee yöpymään romanttisissa ja historiallisissa puitteissa. Alueen keskipisteenä on tunnettu Pyhän Marian katedraali ja sieltä löytyy myös monia muita historiallisia nähtävyyksiä, kuten Sant Feliun kirkko, arabialainen kylpylä sekä juutalaiskortteli. Alueelta löytyy myös lukuisia mielenkiintoisia museoita. Vanha kaupunki soveltuu hyvin myös ruoasta ja iltaelämästä nauttiville, sillä kaupungin baari- ja ravintolatarjonta on keskittynyt vanhaan kaupunkiin ja erityisesti Carre del Ciutadansin varrelle. Majoitus Gironassa onnistuu toki myös kaupungin uudella puolella. Myös sieltä löytyy hyvin ravintoloita ja baareja, erityisesti Plaça de la Independencia -aukion läheisyydestä. Monet hotellit Gironassa sijaitsevat lähellä rautatieasemaa tai lentokenttää. Rautatieaseman läheisyydestä löytyy matkamuistokauppoja sekä kahviloita ja ravintoloita. Lentokentän läheisyydessä sijaitseva hotellit soveltuvat erityisesti niille, jotka ovat Gironassa läpikulkumatkalla, sillä kaupungin keskustaan on varsin pitkä matka.


Girona pähkinänkuoressa

Gironan vanha kaupunki on jo itsessään nähtävyys. Siellä kannattaa tutustua esimerkiksi 1100-luvulta peräisin olevaan Pyhän Marian katedraaliin, juutalaiseen kortteliin sekä arabialaiseen kylpylään. Mielenkiintoisia museoita ovat muun muassa taidemuseo Museu d’Art, arkeologinen museo Museo d’Arqueologia sekä kaupunginmuseo Museu d’Historia de la Ciutat. Luonnosta pääsee nauttimaan kaupungin kauniissa puistoissa, joista suosittuja ovat esimerkiksi Passeig Arqueologic, Jardins des Alemanys ja Jardins de les Pedreres. Girona on erinomainen matkakohde kaikille hyvän ruoan ystäville. Suhteellisen pienestä kaupungista löytyy nimittäin runsas määrä Michelin-tähden ravintoloita, muun muassa El Celler de can Roca, jota pidetään yhtenä maailman parhaista ravintoloista. Kaupungissa on runsaasti hyvää ruokaa myös edulliseen hintaan. Ravintolatarjonta on runsaimmillaan Plaça de la Independencialla sekä Plaça del Vinin, Carrer de la Forcan ja Rambla Libertatin varrella. Girona on nuorekas opiskelijakaupunki ja tämä näkyy kaupungin vilkkaassa yöelämässä. Baareja, pubeja ja klubeja on paljon, ja meno on vilkasta myös arki-iltoina. Kaupungissa on hyvät ostosmahdollisuudet. Voit ostaa edullisesti niin merkkituotteita, paikallisia käsitöitä, koruja kuin vaikkapa käsityöläisherkkuja. Hyviä shoppailupaikkoja löytyy muun muassa Ciutadans-kadulta sekä Rambla Llibertat -kadun ympäristöstä. (Hinnat tarkistettu 12.4.2019).


Girona matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Girona?

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Girona on 3 yötä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Girona?

Hotellien hintoihin kohteessa Girona vaikuttavat useat tekijät, kuten tähtiluokitus, sijainti ja yleinen kysyntä. Yleisesti ottaen hotellin keskihinta on noin 59 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Girona?

Hotellit kohteessa Girona ovat yleensä edullisempia: kesäkuu. Odotettu hintojen lasku noin 55 % tänä aikana.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Girona?

maanantai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Girona ja torstai on kallein.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Girona?

Hostelli, joka sijaitsee kohteessa Girona maksaa keskimäärin noin 36 €. Nämä hinnat ovat henkilöä ja yötä kohti, ja koskevat yöpymistä hostelleissa ja enintään 2-tähden hotelleissa. Vertailun vuoksi tämä on 24 € edullisempi kuin tyypillinen hotelli kohteessa Girona.