Hotellit Vejle, Tanskan

Etsi hotellitarjoukset  14 Vejle, Tanskan

Vejle, Tanska
13. elokuu — 14. elokuu2
su 14/8
to 18/8

Suositut Vejle hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Vejle
Hinta
€36
€204
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Vejle

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Vejle
Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
127 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
77 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Vejle on: 4-5 tähteä, 54 päivää ennen.

1-2 tähteä

59 € - 103 €

3 tähteä

94 € - 112 €

4-5 tähteä

144 € - 227 €


Hyödyllisiä tärppejä Vejle hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Vejle

Halvin hotellihinta

37 €

Hotellit lähellä lentokenttää

39
Halvin hinta huoneelle Vejle löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 37 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Casa Mundo Bed & Breakfast, 1-tähden hotelli.
Vejle löytyy 39 hotellia lähellä Billundin lentoasema. Zleep Hotel Billund on lähin 0,9 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Vejle matkavinkit

Hintataso Vejlessa riippuu majoituksen palvelutasosta ja matkustusajankohdasta. Esimerkiksi Munkbjerg Hotelissa, jossa on uima-allas sekä kylpylä, yöpyy kahden hengen huoneessa noin 150 EUR. Keskustan ulkopuolella voi puolestaan yöpyä majatalossa tai hostellissa reilulla viidelläkympillä per yö. Sesonkiaikoina majoitus on aina hintavampaa kuin sesonkien ulkopuolella ja jos haluat varmistaa huoneen haluamastasi hotellista, tee hotellivaraus hyvissä ajoin. Edullinen hotelli löytyy kätevimmin momondon hotellivertailutyökalulla, joka kertoo, mistä halvat hotellit Vejlessa löytyvät.

Tanskassa on samankaltainen juomarahakulttuuri kuin Suomessa. Tipin antaminen ei ole siis pakollista, mutta hyvää palvelua saadessaan kannattaa toki muistaa tarjoilijaa.

Vejlessa voi viettää edullisesti mukavan loman. Halvat hotellit Vejlessa löytyvät käyttämällä momondon omaa hotellivertailutyökalua. Monet nähtävyyksistä ja tapahtumista ovat ilmaisia tai pääsymaksultaan tavallisesti hyvin kohtuullisia. Vejlesta löytyy monia kohtuuhintaisia ravintoloita, joista saa oikein maittavaa ruokaa. Kannattaa katsastaa ravintolasuosituksia netistä. Yksi vaihtoehto on myös valita sellainen majoitus Vejlessa, johon sisältyy kokkailumahdollisuus.

Monet hotellit Vejlessa sijaitsevat kaupungin keskustassa, jossa pääsee liikkumaan näppärästi jalan. Pidemmillä matkoilla kannattaa turvautua taksiin tai vuokrata auto.

Vejlessa on oikein turvallista, se on rauhallinen ja kotoisa pikkukaupunki. Omista arvoesineistä kannattaa toki pitää aina huolta, eikä suuria summia rahaa kannata kuljettaa mukanaan.

Tanskassa ei tarvita adapteria.

Vejle on erinomainen matkakohde myös lapsiperheelle ja tavallisesti hotellit Vejlessa huomioivat myös perheen pienimmät. Lasten kanssa kannattaa tutustua alueen vihreisiin luontomaisemiin, viehättäviin maalaismaisemiin sekä satamaan rantoineen. Yksi kaupungin suosikkikohteista on kiipeilypuisto Gorilla Park, joka soveltuu nelivuotiaille ja tätä vanhemmille. Lasten kanssa kannattaa ehdottomasti suunnata myös Økolarietiin. Se on oppimiskeskus, jossa pääsee tutustumaan mielenkiintoisella tavalla luontoon, ympäristöön ja sähköntuotantoon. Myös interaktiivinen museo Experience Center tarjoaa nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Legoland sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Vejlesta.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Vejle per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Vejle hotellihuoneita halpaan hintaan

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Vejle

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Vejle

Hotellit kaupungissa Vejle, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Vejle hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Vejle

Vejle on noin 50 000 asukkaan merenrantakaupunki Etelä-Tanskassa. Kaupungin syntyhistoria ulottuu 1100-luvulle asti ja ensimmäinen tunnettu maininta Vejlesta on vuodelta 1256. Teollistumisen myötä – 1800-luvun puolivälistä lähtien – Vejle aloitti nousunsa varakkaaksi ja suosituksi kaupungiksi. Vejle on monipuolinen matkakohde, sillä se soveltuu monenlaisille matkailijoille. Kaupungista löytyy niin idyllistä kaupunkimaisemaa, vehreää metsää kuin hiekkarantojakin. Vejle onkin äänestetty esimerkiksi vuonna 2010 Tanskan kodikkaimmaksi kaupungiksi. Majoitus Vejlessa onnistuu keskustan tyylikkäissä hotelleissa, hemmottelua tarjoavissa kylpylähotelleissa, majataloissa, hostelleissa, mökeissä ja leirintäalueella. Jos kaipaat matkaltasi rauhaa ja kauniita luonnonmaisemia, kannattaa majoittua Vejlen maalaismaisemissa. Useammatkin hotellit Vejlessa sijaitsevat keskustassa, josta löytyvät nähtävyydet, hyvät ostosmahdollisuudet sekä monet kaupungin parhaista ravintoloista. Kaupungin pääkatu on Søndergade, jonka varrella on muun muassa Bryggen kauppakeskus. Noin kilometrin pituiselta ostoskadulta löytyy sekä erilaisia viehättäviä pikkuputiikkeja että moderneja ostoskeskuksia. Søndergaden varrella on myös lukuisia kahviloita, joissa voi viettää mukavaa kesäpäivää kaupungin vilinästä nauttien. Keskustan lisäksi monet suositut Vejlen hotellit sijaitsevat satama-alueella, jossa pääsee nauttimaan kaupungin ihanasta merellisestä tunnelmasta ja sen tarjoamista aktiviteettimahdollisuuksista.


Lue lisää nähtävyyksistä: Vejle

Vejlessa pääset nauttimaan niin luonnon rauhasta kuin aktiivisesta kaupunkikulttuurista. Kaupungissa järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia, kuten musiikkikonsertteja. Kulttuurin ja historian ystävien kannattaa ehdottomasti tutustua Vejlen kävelykatuihin ja historiallisiin rakennuksiin. Kaupungissa on myös runsaasti museoita. Yksi mielenkiintoisimmista käyntikohteista on Vejlen taidemuseo, josta löytyy kattavia kokoelmia sekä tanskalaista että eurooppalaista kuvataidetta. Vejlesta löytyy myös konserttihalli, musiikkiteatteri sekä rahapelien ystävien suosima Casino Munkebjerg. Tunnettuja nähtävyyksiä ovat myös esimerkiksi 1200-luvulla rakennettu Pyhän Nikolain kirkko, joka on kaupungin vanhin rakennus, sekä vuonna 1847 valmistunut kaupungin maamerkkinä toimiva tuulimylly. Vejlessa kannattaa tutustua myös Jellingin kirkon edessä oleviin Jellingin riimukiviin, jotka ovat yksi Unescon maailmanperintökohteista. Nähtävyyden vieressä sijaitsee myös Experience Center, joka on interaktiivinen museo. Vejlessa on oikein hyvä ravintolatarjonta. Sieltä löytyy sekä korkealle rankattuja laaturuokapaikkoja, edullisia pikkuravintoloita että kansainvälisiä ketjuravintoloita. Paikallista ruokaa tarjoavien ravintoloiden lisäksi eri kulttuurien etniset ravintolat ovat hyvin edustettuina. Vejlesta löytyy myös vireää yöelämää sitä kaipaaville. Iltaa voi viettää keskustan baareissa, diskoissa ja yökerhoissa. Ostoksille kannattaa suunnata Søndergaden kävelykadulle, josta löytyy ostoskeskuksia ja pikkuputiikkeja.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Vejle

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Vejle

Hotellien hintoihin kohteessa Vejle vaikuttavat useat tekijät, kuten tähtiluokitus, sijainti ja yleinen kysyntä. Yleisesti ottaen hotellin keskihinta on noin 106 € yöltä.

Hotellihuone kohteessa Vejle on edullisimmillaan tammikuu, jolloin on kaikkein kustannustehokkainta tehdä varaus. Hinnat huoneille ovat voineet laskea jopa 30 % sesongista.

torstai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Vejle. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä maanantai.

Hostelli, joka sijaitsee kohteessa Vejle maksaa keskimäärin noin 89 €. Nämä hinnat ovat henkilöä ja yötä kohti, ja koskevat yöpymistä hostelleissa ja enintään 2-tähden hotelleissa. Vertailun vuoksi tämä on 17 € edullisempi kuin tyypillinen hotelli kohteessa Vejle.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Vejle

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Vejle

Eriksholm

Vork Bakker 20, Vejle, South Denmark, Denmark

137 €

1 bedroom accommodation in Vejle

Vejle, Etelä-Tanskan alue, Tanska

152 €
Hotel Bredal Kro

Hotel Bredal Kro

Horsensvej 581, Vejle, South Denmark, Denmark

99 €

Forbys Bed & Breakfast

Hojenskovvej 310, Vejle, South Denmark, Denmark

125 €

Downstairs Vejle

Grejsdalsvej 335, Vejle, South Denmark, Denmark

83 €
Cloister Vejle

Cloister Vejle

11 Aagade stuen tv, Vejle, South Denmark, Denmark

89 €

Luxury villa with forest in backyard and lakeview

Vejle, Etelä-Tanskan alue, Tanska

10,0
234 €

Holiday home Borkop V

Vejle, Etelä-Tanskan alue, Tanska

66 €

Vejle

Ringdams Kobbel 18, Vejle, South Denmark, Denmark

213 €
2 bedroom accommodation in Vejle Øst

2 bedroom accommodation in Vejle Øst

Vejle, Etelä-Tanskan alue, Tanska

43 €

Peaceful BnB near Vejle

17 Kaj Munks Vej, Vejle, South Denmark, Denmark

7,5
104 €
Munkebjerg Bed & Breakfast

Munkebjerg Bed & Breakfast

Skovbyvej 56, Vejle, South Denmark, Denmark

8,8
79 €
Alluring Holiday Home in Børkop with Terrace

Alluring Holiday Home in Børkop with Terrace

Vejle, Etelä-Tanskan alue, Tanska

162 €

Aloita matkan suunnittelu - Vejle


Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Vejle eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

Kun kaikki Vejle majoitusvaihtoehdot on löydetty hakumoottoreiden avulla, momondo auttaa sinua löytämään hyvän majoituspaikan antamalla sinun suodattaa tuloksia. Jos etsit paikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen aamiaisen siihen löytyy oma suodatin. Tarvitsetko ilmaisen internetin tai maksuttoman peruutuksen? Kaikki tämä ja paljon muuta löytyy momondon sivuilta monipuolisten hakuehtojen avulla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.