Hotellit Odense, Tanskan

Etsi hotellitarjoukset  22 Odense, Tanskan

Odense, Tanska
21. toukokuu — 22. toukokuu2
Odense, Tanska
la 21/5
su 22/5

Suositut Odense hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Odense
Hinta
€46.63
€168.43
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Hotellit suosituissa naapurustoissa Odense kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Odense majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Odense

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Odense
Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväsunnuntaion viikon halvin päivä varata
126 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
66 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Odense on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, −1 päivää ennen.

1-2 tähteä

79 € - 86 €

3 tähteä

89 € - 101 €

4-5 tähteä

131 € - 143 €


Odense matkavinkit

Hotellit Odensessa tarjoavat hyvän kattauksen erilaisia majoitusvaihtoehtoja kaupungissa vieraileville. Budjettimatkailijoille kaupunki tarjoaa budjettiluokan hotelleja, hostelleja ja edullisia bed & breakfast -majataloja. Erityisen edulliset majapaikat sijaitsevat yleensä hieman ydinkeskustan ulkopuolella. Laatua ja monipuolisia palveluja etsiville perheille kaupungin keskustassa on joitakin viehättäviä historiallisia hotelleja sekä kansainvälisten hotelliketjujen hotelleja. Odensen hotellit vaihtelevat palvelutasoltaan, joten jos haluat nauttia vaikkapa uima-altaasta tai aamiaisesta, vertaa hotelleja huolellisesti. Suurimmalla osalla hotelleista on hyvä sijainti kaupungin keskustassa tai lähellä keskustaa. momondon hotellihakukoneen kartalta näet kätevästi budjettiisi sopivien majapaikkojen tarkat sijainnit.

Odensessa ei ole pakollista jättää juomarahaa. Jos saat ravintolassa tai hotellissa erityisen hyvää palvelua, voit toki jättää pienen tipin. Sopiva tippi on esimerkiksi noin 5–10 % ravintolalaskun kokonaissummasta.

Hotellit Odensessa ovat halvimmillaan kesälomasesongin ulkopuolella. Säästömatkailijoiden kannattaa siis matkustaa kaupunkiin vaikkapa keväällä tai syksyllä, jolloin säät ovat leudot ja majoituspalveluiden hinnat kesäkautta edullisemmat. Odensen hintataso ei ole juurikaan suomalaiskaupunkien hintatasoa halvempi, joten edullinen loma kaupungissa vaatii suunnittelua. Vertaile majoituspaikkojen hintoja tarkasti ja varaa majoitus mahdollisimman ajoissa. Halvat hotellit Odensessa ovat yleensä esimerkiksi bed & breakfast -majataloja tai hostelleja. Kesälomakuukausien ulkopuolella majoituksen tanskalaiskaupungista voi saada alkaen noin 484 DKK (noin 65 EUR) vuorokausihintaan. Kaupungin idyllisestä ilmapiiristä, puistoista ja historiallisesta tunnelmasta voit nauttia ilmaiseksi. Jos haluat välttää ravintoloissa syöntiä, valitse hotelli tai hostelli, jonka hintaan sisältyy aamiainen.

Odensen keskustassa voit liikkua kätevästi kävellen. Kaupungissa on myös hyvä paikallisbussiverkosto. Bussilipun hinta on kaupungin sisällä noin 24 DKK (noin 3,20 EUR). Kaupungin keskustassa kiertelee myös minibusseja, jotka ovat ilmaisia. Ne kulkevat pääbussiasemalta keskustaan ja satama-alueelle. Jos haluat tutustua kaupunkia ympäröiviin alueisiin, se onnistuu kätevästi esimerkiksi vuokra-autolla.

Odense on turvallinen pohjoismaalainen matkakohde.

Et tarvitse Odensessa adapteria.

Odense on rauhallinen matkakohde lapsiperheille. Lasten kanssa reissaavien kannattaa vierailla kaupungin H. C. Andersenia koskevissa museoissa ja kotimuseoissa sekä esimerkiksi The Tinderbox -kulttuurikeskuksessa. Lasten suosikkeihin kuuluu myös Odense Zoo -eläintarha.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Odense per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Odense hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Odense

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Odense

Hotellit kaupungissa Odense, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Odense hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Odense

Hotellit Odensessa sijaitsevat valtaosin kaupungin keskustassa. Tanskalaiskaupungin keskustakortteleissa sijaitsevat hotellit sopivat kaikille niille matkailijoille, jotka majoittuvat mieluiten palveluiden äärellä Odensen ytimessä. Keskustassa on sopivia hotelleja esimerkiksi lapsiperheille ja laatua vaativille matkailijoille. Kokeile esimerkiksi tasokasta First Hotel Grand -hotellia, joka sijaitsee kävelymatkan päässä muun muassa H.C. Andersenin lapsuudenkodista (H.C. Andersens Barndomshjem) ja kirjailijalle omistetusta H.C. Andersen Museum -museosta. Tunnelmallista keskusta-aluetta voi kutsua Odensen vanhaksi kaupungiksi, sillä alueen arkkitehtuuri on valtaosin historiallista.

Majoitus Odensessa onnistuu myös läheltä rautatieasemaa (Odense Banegård Center). Juna-aseman seutu sopii hyvin budjettimatkailijoille, sillä kaupunginosan hintataso on hieman edullisempi kuin ydinkeskustassa. Rautatieasemaa ympäröivillä hotelleilla on hyvä sijainti kävelymatkan päässä kaupungin historiallisista keskustakortteleista. Vieraile alueella esimerkiksi Tanskan rautatiemuseossa (Danmarks Jernbanemuseum). Majoitu alueella esimerkiksi kohtuuhintaiseen Cabinn Hotel Odense -hotelliin tai Danhostel Odense City -hostelliin.

Lisää edullisia majoitusvaihtoehtoja Odensessa löydät keskustan ulkopuolella sijaitsevista kodikkaista bed & breakfast -majapaikoista. Esimerkiksi Svanedammen-puistoa ympäröivillä pientaloalueilla on joitakin halpoja majapaikkoja omaa tilaa ja rauhaa etsiville. Kokeile vaikkapa Alberte Bed & Breakfast- tai Amalie B & B Odense -majataloa. Joissakin bed & breakfast -paikoissa majoituksen hintaan sisältyy aamiainen. Majataloilta on vain noin vartin kävelymatka ydinkeskustaan.


Lue lisää nähtävyyksistä: Odense

Noin 178 000 asukkaan Odense on Tanskan kolmanneksi suurin kaupunki ja yksi maan mielenkiintoisemmista kaupunkikohteista. Kaupunki on vilkkaimmillaan kesäaikaan, jolloin Odenseen vetävät matkailijoita esimerkiksi Odense Zoo -eläintarha ja erilaiset H. C. Andersen -museot. Muun muassa Ruma ankanpoikanen -sadun kirjoittanut Hans Christian Andersen oli odenselaissyntyinen, ja hänen muistoaan kunnioitetaan kaupungissa monin tavoin. Voit vierailla tanskalaiskaupungissa vaikkapa Andersenin synnyinkodissa, myöhemmässä asuintalossa tai kirjailijan uraan ja elämään sukeltavassa museossa. Lapsiperheiden keskuudessa satusedän kotikaupunki on yksi Tanskan suosituimpia kohteita.

Odensen punatiilisten rakennusten täyttämässä keskustassa pääset nauttimaan vanhan kaupungin tunnelmasta. Keskustan nähtävyyksistä tutustumisen arvoinen on etenkin Odense Domkirke -kirkko. Piipahda keskustan tuntumassa myös Danmarks Jernbanemuseum -museossa (Tanskan rautatiemuseo), joka sijaitsee Odensen päärautatieaseman yhteydessä. Jos haluat päästä haukkaamaan raitista maalaisilmaa, hauska päiväretkikohde hieman kaupungin ulkopuolella on Fruens Bøgen alueella sijaitseva idyllinen ulkoilmamuseo Den Fynske Landsby. Museoalueella voit tutustua tanskalaiseen maaseutukulttuuriin ja nauttia vehreistä maalaismaisemista.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Odense

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Odense

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Odense on heidän yleisin vaihtoehtonsa 2 yön yöpyminen.

Hotellien hintoihin kohteessa Odense vaikuttavat useat tekijät, kuten tähtiluokitus, sijainti ja yleinen kysyntä. Yleisesti ottaen hotellin keskihinta on noin 101 € yöltä.

kesäkuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Odense. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 32 % edullisempi kuin sesonkina.

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Odense vaihtelevat päivittäin, mutta lauantai on halvin viikonpäivä ja keskiviikko taas vastaavasti kallein.

Hostellit kohteessa Odense maksavat tyypillisesti 87 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 14 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Odense.

Odense SØ, Odense N, Odense S ja Odense M ovat suosituimpia alueita yöpymiseen kohteessa Odense.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Odense

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Odense

Casa Køster

Faaborgvej 128, Odense, South Denmark, Denmark

69 €

Villa Sø

Søparken 10, Odense, South Denmark, Denmark

8,1
60 €
Odense Apartments

Odense Apartments

Odense, Etelä-Tanskan alue, Tanska

8,8
111 €

Kragsbjerggaard

121 Kragsbjergvej, Odense, South Denmark, Denmark

8,3
113 €
Fangel Kro & Hotel

Fangel Kro & Hotel

Fangelvej 55, Odense, South Denmark, Denmark

132 €

Allesø Gl. sognefoged gård

4 Korsgade Korsgade 2, Odense, South Denmark, Denmark

8,0
80 €
Milling Hotel Mini 19

Milling Hotel Mini 19

Hans Tausens Gade 19, Odense, South Denmark, Denmark

6,8
81 €

Villa Vera

58 Sanderumvej, Odense, South Denmark, Denmark

60 €
First Hotel Grand Odense

First Hotel Grand Odense

Jernbanegade 18, Odense, South Denmark, Denmark

7,9
113 €

City House

Fredensgade 33, Odense, South Denmark, Denmark

9,2
97 €

H. C. Lumbyes Vej - kælderlejlighed

Odense, Etelä-Tanskan alue, Tanska

8,7
71 €

Stemningsfuld lejlighed - 3 minutters gang fra H.C. Andersens Hus

Odense, Etelä-Tanskan alue, Tanska

8,7
117 €
Hotel Odeon

Hotel Odeon

Odeons Kvarter 11, Odense, South Denmark, Denmark

8,6
123 €

Elleholm

Odense, Etelä-Tanskan alue, Tanska

8,9
95 €

Apartment in Odense N

Odense, Etelä-Tanskan alue, Tanska

7,9
100 €

Green-House ferielejligheder

Odense, Etelä-Tanskan alue, Tanska

8,7
156 €
Milling Hotel Mini 11

Milling Hotel Mini 11

Hans Tausens Gade 11, Odense, South Denmark, Denmark

6,8
76 €
Naesbylund Kro & Hotel

Naesbylund Kro & Hotel

Bogensevej 105, Odense, South Denmark, Denmark

100 €
City Hotel Nattergalen

City Hotel Nattergalen

Hans Mules Gade 5, Odense, South Denmark, Denmark

7,8
89 €

Nice apartment in Odense

Odense, Etelä-Tanskan alue, Tanska

8,8
82 €

Majoitu näissä Odense naapurustoissa

Löydä upeita hotellitarjouksia näistä suosituista Odense kaupunginosista

Hotellit muissa kaupungeissa alueella Tanskan

Tarkista hotellien hinnat näissä muissa kaupungeissa, jotka ovat myös alueella Tanskan

Aloita matkan suunnittelu - Odense


Miksi käyttää momondo?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Odense ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Odense käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.