Hotellit Afrikka

Hotellit Afrikka

Löydä parhaat hotellitarjoukset kohteessa Afrikka

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suosittuja maita, joista varta hotelli - Afrikka

Afrikka matkakohteena, mutta et ole varma mihin mennä? Selvitä, mitkä maat ovat halvimmat
Hinta
92 € - 270 €
MAANOSAN AFRIKKA SUOSITUIN MAA Egypti 55% useampi käyttäjä vieraili Suurin osa momondon käyttäjistä etsi hotelleja maasta Egypti kuin mistään muusta maanosan Afrikka maasta.
HALPA MAA - AFRIKKA Egypti 43% halvempi Hotellit maassa Egypti ovat halvempia kuin muissa suosituissa matkakohteissa maanosassa Afrikka hinnan ollessa 92 € per yö keskimäärin.
KALLIS MAA - AFRIKKA Etelä-Afrikka 41% kalliimpi Maanosan Afrikka kalleimmat hotelliyöpymiset löytyvät maasta Etelä-Afrikka, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 269 € per yö.

Maanosan Afrikka matkatiedot

Mikä on suosituin kohde käyttäjille, jotka etsivät hotellia Afrikka maanosassa?

Maanosan Afrikka suosituimmat matkakohteet ovat Hurghada (67 % momondon käyttäjistä siellä vierailee useammin), Marrakech (62 % momondon käyttäjistä vierailee siellä useammin) ja Agadir (59 % momondon käyttäjistä vierailee siellä useammin). Nämä kaupungit ovat loistavia vaihtoehtoja, kun suunnittelet matkaa maanosaan Afrikka.

Mitä pidetään yleisesti ottaen halpana hotellihintana Afrikka maanosassa?

Hotellihuoneen keskimääräinen hinta koko Afrikka alueella on 159 €/yö. momondon mukaan mikä tahansa käyttäjien löytämä hinta, joka on alle tämän, on halpa.

Jos haluat vierailla missään maanosan Afrikka maista, joka on yleensä edullisemmasta päästä harkitse kohteeksi Egypti (92 €/yö keskimäärin), Mosambik (116 €/yö keskimäärin) ja {6} ({7}/yö keskimäärin). Nämä ovat maanosassa Afrikka olevat halvemmat maat, joista varata hotelli.


Suositut reitit Afrikka

Haetuimmat lennot Afrikka halvimmilla hinnoilla ja lyhyimmillä lentoajoilla
Helsinki - Marrakesh
Lyhyin lentoaika
16t 50m
Halvin hinta
203 €
Hotellit Afrikka