Hotellit Etelä-Amerikassa

Etsi hotellitarjoukset 77276 Etelä-Amerikassa

Etelä-Amerikka
10. kesäkuu — 11. kesäkuu2
su 11/6
to 15/6

Parhaat maat hotellin varaamiseen kohteessa Etelä-Amerikka

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa maissa Etelä-Amerikka maanosassa

Hinta

39 € - 115 €

HALVIN MAA MAANOSASSA ETELÄ-AMERIKKABolivia42 % halvempiHotellit kohteessa Bolivia ovat halvimpia alueella Etelä-Amerikka hinnan ollessa keskimäärin vain 39 € per yö
KALLEIN MAA MAANOSASSA ETELÄ-AMERIKKAGuyana41 % kalliimpiEtelä-Amerikka kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Guyana, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 115 € per yö
MAANOSAN ETELÄ-AMERIKKA SUOSITUIN MAABrasilia84 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja maasta Brasilia kuin mistään muusta maanosan Etelä-Amerikka kohteesta

Hotellit suosituissa maissa Etelä-Amerikka mantereella

Alapuolella ovat suosituimmat maat Etelä-Amerikka maanosassa majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Hyödyllisiä tärppejä Etelä-Amerikka hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Etelä-Amerikka

Halvin hotellihinta

8 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Hilton Copacabana Rio de Janeiro

Hotellit lähellä lentokenttää

4327
Halvin hinta huoneelle Etelä-Amerikassa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 8 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Hostel Juniors.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Hilton Copacabana Rio de Janeiro, suosituimmasta viiden tähden hotellista Etelä-Amerikassa(8,4/10 luokitus - perustuu 4 287 arvosteluun).
Etelä-Amerikassa löytyy 4 327 hotellia lähellä Bogotá El Dorado. Zzzsleep Bogota Airport International Transit Area G22 on lähin 0,7 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Etelä-Amerikka

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Etelä-Amerikka

Osassa Etelä-Amerikan maita juna on hyvä tapa matkustaa paikasta toiseen ja tutustua maanosan maisemiin. Argentiina, Bolivia, Brasilia, Chile, Ecuador ja Peru tarjoavat junareittejä matkailijoille, mutta junalla ei kuitenkaan voi matkustaa maasta toiseen. Raidereitistä kiinnostunut voi mahduttaa matkaohjelmaansa yhden kuuluisista rataosuuksista, joita oivat esimerkiksi Ecuadorissa sijaitseva Devil’s Nose ja Andean Explorerin luksusjunamatka Perussa. Devil’s Nose -junarataa pitkin matkustajat voivat kulkea lähes päivittäin alas vuoristossa sijaitsevasta Alausista Simbambeen. Jos valitsee matkalleen tämän rataosuuden, voi tutustua Etelä-Amerikan hotelleihin esimerkiksi Alausin kaupungissa ja lähteä junamatkalle varhain seuraavana aamuna. Tarjolla on useita edullisia majoitusvaihtoehtoja, kuten Hosteria Pircapamba. Andean Explorer puolestaan kuljettaa matkustajia hulppeissa puitteissa ja melko korkeaan hintaan Perun inkapääkaupunkinakin tunnetusta Cuscosta Punoon. Punosta pääsee tutustumaan Titicaca-järveen saarineen. Välillä voi yöpyä yhdessä Etelä-Amerikan halvoista hotelleista, kuten Tierra Viva Puno Plazassa. Etelä-Amerikassa voi matkustaa bussilla kaupunkien välilla ja maasta toiseen. Busseja on kaikenlaisia vaatimattomista menopeleistä mukavamman matkanteon mahdollistaviin, uudenaikaisempiin ajoneuvoihin. Esimerkiksi Brasiliassa ja Chilessä voi matkustaa yön yli vaikka luksusbussien kyydissä.

Etelä-Amerikassa voi tehdä matkan kuuluisaan Amazonin sademetsään, joka levittäytyy Brasilian, Bolivian, Perun, Ecuadorin ja Kolumbian alueille. Kohtuuhintaiselle viidakkoretkelle voi lähteä esimerkiksi Brasilian Manauksesta tai Perun Iquitoksesta. Halutessaan matkan Manauksesta Iquitosiin voi taittaa Amazon-jokea pitkin laivalla. Iquitosin lähettyviltä löytyy useita viidakkoleirejä, joilla pääsee tutustumaan sademetsän runsaaseen eläinlajistoon. Vieläkin edullisemmin viidakkoretkelle pääsee Boliviasta käsin, esimerkiksi Rurrenabaquen pienestä kaupungista. Hotellit Etelä-Amerikan tästäkin kolkasta saat halutessasi huokeaan hintaan. Valitse esimerkiksi mukava mutta edullinen Hotel Qalasaya tai vieläkin halvempi Hotel Kaaro. Luonnosta kiinnostuneen matkailijan kannalta erittäin hyvä kohde on myös Galapagossaaret. Saarten kiertely voi olla hintavaa, mutta sopivia laivatarjouksia voi etsiä myös paikan päältä. Mikäli päättää lähteä Galapagossaarille, matkan voi aloittaa esimerkiksi saarten pääkaupungista Puerto Baquerizo Morenosta. Hyviin hotelleihin Etelä-Amerikassa kuuluvat ekohotellit, kuten Galapagos Eco-Friendly. Iguassun vesiputoukset Argentiinan ja Brasilian rajalla koostuvat lukuisista erillisistä vesiputouksista ja ovat maanosan mahtavimmat. Vierailulle putouksille voi lähteä Argentiinan puolelta Puerto Iguazústa tai Brasilian puolelta Foz do Iguaçusta.


Hotellit muilla mantereilla

Tarkista näiden muiden mantereiden hotellihinnat

Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Etelä-Amerikka eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Etelä-Amerikka käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.

Aloita matkan suunnittelu - Etelä-Amerikka