Autonvuokraukset kentällä Cancún lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Cancún lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cancún, Meksiko - Cancún (CUN)
4. huhtikuu — 7. huhtikuu
Sama palautus
Cancún, Meksiko - Cancún (CUN)
ti 4/4
Keskipäivä
pe 7/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Cancún lentokenttä autonvuokraustiedot

Autonvuokraus Cancunissa, Meksikossa, on helppoa, mutta tarkista, että sinulla on mukanasi kaikki tärkeät asiakirjat. Tarvitset ainakin passin, suomalaisen ajokortin ja kansainvälisen ajokortin. Autonvuokraus Meksikossa edellyttää pääsääntöisesti kansainvälistä ajokorttia, ja lisäksi tarvitset vuokraamossa maahansaapumiskortin. Ota matkaan mukaan myös omissa nimissäsi oleva luottokortti. Jos teit autosta etukäteisvarauksen, tarvitset varauksessa käyttämääsi luottokorttia autovuokraamossa. Vuokra-auto voidaan maksaa vain luottokortilla, eikä muita maksutapoja yleensä hyväksytä Meksikon autovuokraamoissa. Tutustu myös vuokraamoiden ikärajoihin. Sinun tulee olla vähintään 21-vuotias, mutta suurin osa Cancunin lentokentän autovuokraamoista edellyttää 25 vuoden ikää – etenkin kalliimmille automalleille. Selvitä myös vakuutusasiat autovuokraamon palvelutiskillä. Jokainen vuokra-auto on vakuutettu Meksikossa lakisääteisellä vastuuvakuutuksella. Tämän pakollisen vakuutuksen kattavuus on kuitenkin vähäinen, ja voit aina ottaa lisävakuutuksen sen täydennykseksi. Kysy vuokraamoltasi vakuutusvaihtoehdoista.

Meksikon Cancunin lentoaseman autovuokraamot tarjoavat asiakkailleen laajan palvelukattauksen. Jos auton nouto on lentokenttäalueen ulkopuolelta, tarjotaan asiakkaille yleensä ilmainen kuljetus autolle. Kysy kuljetusaikataulusta autovuokraamolta. Lentokentältä löytyy matkustajille ilmainen Wi-Fi-yhteys, ja myös moniin vuokra-autoihin on saatavilla Wi-Fi. Voit myös pyytää autoosi lisämaksusta esimerkiksi lastenistuimen ja monet muut lisävarusteet. Jos auto on varattu ennakkoon, se odottaa valmiina kaikkien tilattujen lisävarusteiden kanssa – etukäteen varaamalla säästät aikaa. Kaikki lisävarusteet on syytä kuitenkin tarkistaa ennen matkaan lähtemistä. Muista varmistaa myös, että autollasi on ennen ajoon lähtemistä voimassa kaikki tarvittavat vakuutukset.


Autonvuokraustarjoukset Cancún lentokenttä

Löydä kohteessa Cancún lentokenttä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

16 € - 56 €

Kaikki autotyypit

16 € - 107 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Cancún lentokenttä on 24 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Cancún lentokenttä on elokuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 16 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Cancún lentokenttä, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Cancún lentokenttä voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Cancún lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Cancún lentokenttä

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,7

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

5,6

Value

4,7

Budget

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

5,5

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,3

Value

5,0

Avis

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

5,1

Nouto/palautus

4,8

Value

5,7

Dollar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

3,4

Nouto/palautus

3,8

Value

3,1

Ace

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,3

Comfort

3,9

Kokonaisarvosana

3,1

Nouto/palautus

3,2

Value

3,0

Priceless

2 sijaintia

Sunnycars

2 sijaintia

ACO Rent A Car

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Cancúnin suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Cancúnin

Autonvuokraukset kentällä Cancún lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Cancún lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Cancun lentokenttä on saapumispäivänä hintojen ollessa keskimäärin 8 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Cancun lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 14 €/pvä ja arkipäiviksi 19 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun syyskuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 12 €/pvä.

Europcar on suosituin kentällä Cancun lentokenttä sijaitsevista vuokraamoista perustuen 130 momondon käyttäjien arvosteluihin, joiden perusteella keskimääräiset arviopisteet ovat 3,9. Kuluneen vuoden aikana kentältä Cancun lentokenttä auton vuokranneista 100 % valitsivat vuokraamon Europcar. Alamo on toinen hyvämaineinen autovuokraamo, jonka luokitus on 5,4 perustuen 68 arvosteluihin. 59 käyttäjää on vuokrannut auton vuokraamosta Budget, ja arvioi kokemuksensa keskimäärin pisteillä 5,2.


Aloita matkan suunnittelu - Cancún lentokenttä


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Cancún lentokenttä on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Cancún lentokenttä helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.