Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Saarbrücken

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Saarbrücken

Saarbrücken, Saksa
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Saarbrücken, Saksa
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Saarbrücken Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Saarbrücken, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Saarbrücken

Sunnycars haluaa varmistaa, että Saarbrücken alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Saarbrücken vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Sunnycars kentällä Saarbrücken Ensheim lentokenttä (Balthasar-Goldstein-Strasse 1).

Kaupungista Saarbrücken löytyy Sunnycars vuokraamolta 7 toimipistettä. Mainzer Straße 193 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 48 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Saarbrücken tekivät sen osoitteessa Mainzer Straße 193 sijaitsevassa toimipisteessä.