SICILY BY CAR autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä SICILY BY CAR vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
25. elokuu — 1. syyskuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
to 25/8
Keskipäivä
to 1/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

SICILY BY CAR vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

11 € - 101 €

Kaikki autotyypit

12 € - 126 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta SICILY BY CAR Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 11 € per päivä keskimäärin. 11 € per päivä on 81 % alhaisempi kuin 58 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto SICILY BY CAR Milano on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta SICILY BY CAR Milano, Lombardy on marraskuu hintojen ollessa 12 € per päivä keskimäärin. 12 € per päivä on 81 % alhaisempi kuin 64 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto SICILY BY CAR Milano on marraskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta SICILY BY CAR Milano, Lombardy on marraskuu hintojen ollessa 14 € per päivä keskimäärin. 14 € per päivä on 85 % alhaisempi kuin 95 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto SICILY BY CAR Milano on marraskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta SICILY BY CAR Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 60 € per päivä keskimäärin. 60 € per päivä on 33 % alhaisempi kuin 90 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto SICILY BY CAR Milano on syyskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
SICILY BY CAR

29 €/pvä

29 elo - 15 syys
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
SICILY BY CAR

31 €/pvä

29 elo - 15 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
SICILY BY CAR

39 €/pvä

29 elo - 15 syys
Citroen C2

Milano SICILY BY CAR toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SICILY BY CAR vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

5,7

Value

5,2

Tietoja SICILY BY CAR autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

SICILY BY CAR haluaa varmistaa, että Milano alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena SICILY BY CAR on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Milano vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa SICILY BY CAR vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Milano keskimäärin 90 € per päivä kuukauden syyskuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 47 € per päivä vuokraamolta SICILY BY CAR tänä vuodenaikana kaupungissa Milano. 630 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen SICILY BY CAR autonvuokrauksen hinta kuukaudensyyskuu aikana kaupungissa Milano.

Tällä hetkellä vuokraamolla SICILY BY CAR on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä:
Apt Enrico Forlanini - Desk In Terminal.

Harkitse Pienikokoinen vuokraamista vuokraamolta SICILY BY CAR jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Milano syyskuu aikana. Kun vuokraat Pienikokoinen autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 92 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 77 € per päivä. Otathan huomioon, että SICILY BY CAR tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Pienikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Milano löytyy SICILY BY CAR vuokraamolta 7 toimipistettä. APT Malpensa - Desk in Terminal 1 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 64 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet SICILY BY CAR vuokra-auton kaupungista Milano tekivät sen osoitteessa APT Malpensa - Desk in Terminal 1 sijaitsevassa toimipisteessä.


SICILY BY CAR autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä