SICILY BY CAR autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä SICILY BY CAR vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

SICILY BY CAR vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

9 € - 74 €

Kaikki autotyypit

28 € - 128 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta SICILY BY CAR Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 9 € per päivä keskimäärin. 9 € per päivä on 75 % alhaisempi kuin 36 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto SICILY BY CAR Milano on tammikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta SICILY BY CAR Milano, Lombardy on marraskuu hintojen ollessa 12 € per päivä keskimäärin. 12 € per päivä on 82 % alhaisempi kuin 67 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto SICILY BY CAR Milano on marraskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta SICILY BY CAR Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 51 € per päivä keskimäärin. 51 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 110 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto SICILY BY CAR Milano on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta SICILY BY CAR Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 74 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto SICILY BY CAR Milano on syyskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Avoauto auto vuokraamosta SICILY BY CAR Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 13 € per päivä keskimäärin. 13 € per päivä on 72 % alhaisempi kuin 47 € kuin keskimääräinen vuosihinta SICILY BY CAR Avoauto autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Avoauto auto SICILY BY CAR Milano on helmikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Avoauto autoille, joita vuokraamo SICILY BY CAR tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
SICILY BY CAR

17 €/pvä

23 loka - 27 loka
Audi A3
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
SICILY BY CAR

18 €/pvä

23 loka - 27 loka
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
SICILY BY CAR

18 €/pvä

23 loka - 27 loka
Chevrolet Sonic Sedan

Milano SICILY BY CAR toimipaikat

Alla on tietoja kaikista SICILY BY CAR vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

SICILY BY CAR

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

6,5

Value

5,9

Tietoja SICILY BY CAR autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Kuinka paljon maksaa SICILY BY CAR vuokra-auto kaupungissa Milano lokakuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa SICILY BY CAR vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Milano keskimäärin 26 € per päivä kuukauden lokakuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 22 € per päivä vuokraamolta SICILY BY CAR tänä vuodenaikana kaupungissa Milano. 184 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen SICILY BY CAR autonvuokrauksen hinta kuukaudenlokakuu aikana kaupungissa Milano.

Onko vuokraamolla SICILY BY CAR toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla SICILY BY CAR on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä:
Apt Enrico Forlanini - Desk In Terminal.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta SICILY BY CAR , kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta SICILY BY CAR jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Milano lokakuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 40 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 22 € per päivä. Otathan huomioon, että SICILY BY CAR tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta SICILY BY CAR autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Kaupungista Milano löytyy SICILY BY CAR vuokraamolta 7 toimipistettä. APT Malpensa - Desk in Terminal 1 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 68 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet SICILY BY CAR vuokra-auton kaupungista Milano tekivät sen osoitteessa APT Malpensa - Desk in Terminal 1 sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

syyskuuta 2023 alkaen 367 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Milano

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta SICILY BY CAR ? Vertaile muiden suosittujen Milano autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.