Leasys Rent autonvuokraukset kaupungista Rooma

Etsi ja vertaa hyviä Leasys Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rooma

Rooma, Italia
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Rooma, Italia
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Leasys Rent vuokra-autotarjoukset Rooma, Lazio

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

10 € - 76 €

Kaikki autotyypit

10 € - 147 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Leasys Rent Rooma, Lazio on maaliskuu hintojen ollessa 10 € per päivä keskimäärin. 10 € per päivä on 79 % alhaisempi kuin 49 € kuin keskimääräinen vuosihinta Leasys Rent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Rooma. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Leasys Rent Rooma on maaliskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Leasys Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Leasys Rent

20 €/pvä

9 loka - 23 loka
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Leasys Rent

22 €/pvä

9 loka - 23 loka
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Leasys Rent

22 €/pvä

9 loka - 23 loka
Citroen C2

Rooma Leasys Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Leasys Rent vuokra-autojen sijainneista Rooma, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Leasys Rent

19 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

5,5

Value

6,5

Tietoja Leasys Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Rooma

Kuinka paljon maksaa Leasys Rent vuokra-auto kaupungissa Rooma lokakuu aikana?

Leasys Rent autonvuokraus kaupungissa Rooma kuukauden lokakuu aikana maksaa keskimäärin 21 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden lokakuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 20 € per päivä vuoraamon Leasys Rent autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Rooma viikon ajaksi, 147 € on keskimääräinen Leasys Rent autonvuorauksen hinta.

Onko vuokraamolla Leasys Rent toimipistettä kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Leasys Rent kentällä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä (Rome Fiumicino airport).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Leasys Rent, kun vierailet kaupungissa Rooma kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 21 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Leasys Rent kaupungissa Rooma lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Leasys Rent autonvuokraustarjouksia kaupungissa Rooma niinkin alhaiseen hintaan kuin 20 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Mikä on vuokraamon Leasys Rent halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Rooma?

Jos haluat säästää rahaa Leasys Rent autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Edullinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Rooma. Edullinen vuokraus vupkraamolta Leasys Rent maksaa keskimäärin 21 € per päivä, mikä on 1 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 25 % käyttäjistämme varasi Edullinen auton vuokraamolta Leasys Rent säästääkseen rahaa Rooma matkalla.

Kuinka monta Leasys Rent autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Rooma?

Kaupungista Rooma löytyy Leasys Rent vuokraamolta 19 toimipistettä. Rome Fiumicino airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 73 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Leasys Rent vuokra-auton kaupungista Rooma tekivät sen osoitteessa Rome Fiumicino airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Rooma hinnat?

autoa Rooma hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Rooma?

syyskuuta 2023 alkaen 374 toimijaa on valittavissa autoa Rooma osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Rooma?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Rooma. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Rooma?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Rooma. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Rooma

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Leasys Rent? Vertaile muiden suosittujen Rooma autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Rooma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.