Leasys Rent autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Leasys Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Leasys Rent vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

10 € - 87 €

Kaikki autotyypit

10 € - 140 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Leasys Rent Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 10 € per päivä keskimäärin. 10 € per päivä on 78 % alhaisempi kuin 45 € kuin keskimääräinen vuosihinta Leasys Rent Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Leasys Rent Milano on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Leasys Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Leasys Rent Milano, Lombardy on joulukuu hintojen ollessa 38 € per päivä keskimäärin. 38 € per päivä on 74 % alhaisempi kuin 145 € kuin keskimääräinen vuosihinta Leasys Rent Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Leasys Rent Milano on joulukuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Leasys Rent tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Leasys Rent

20 €/pvä

18 marras - 25 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Leasys Rent

22 €/pvä

18 marras - 25 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Leasys Rent

26 €/pvä

18 marras - 25 marras
Citroen C2

Milano Leasys Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Leasys Rent vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Leasys Rent

14 sijaintia

Tietoja Leasys Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Onko vuokraamolla Leasys Rent toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Kentältä Milano Linate lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Leasys Rent autonvuokrauskeskuksen osoite on Milan Linate airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Leasys Rent, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Leasys Rent autoja kaupungissa Milano pitävät enemmän Pienikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Pienikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 98 €/päivä ja 98 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Leasys Rent autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Leasys Rent toimii tällä hetkellä 14 toimipisteiden kautta kaupungissa Milano. Suosituin Leasys Rent autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Milano sijaitsee osoitteessa Milan Malpensa airport. Viimeisten 12 kuukauden aikana 56 % käyttäjistä, jotka hakivat Leasys Rent vuokra-autoja kaupungissa Milano vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Milan Malpensa airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

syyskuuta 2023 alkaen 367 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Leasys Rent autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Milano

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Leasys Rent? Vertaile muiden suosittujen Milano autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.