Sixt autonvuokraukset kaupungista Thessaloniki

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Thessaloniki

Thessaloniki, MC, Kreikka
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Thessaloniki, MC, Kreikka
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Thessaloniki Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Thessaloniki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,9

Value

7,1

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Thessaloniki

Sixt haluaa varmistaa, että Thessaloniki alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sixt on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Thessaloniki vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Makedonia AP,Mikras Thessalon..

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Sixt tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Thessaloniki kuukauden heinäkuu aikana. Vuokraamon Sixt Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 24 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 21 € päivä päivä kuukauden heinäkuu aikana.

Jos haluat säästää rahaa Sixt autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Pienikokoinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Thessaloniki. Pienikokoinen vuokraus vupkraamolta Sixt maksaa keskimäärin 24 € per päivä, mikä on 39 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 60 % käyttäjistämme varasi Pienikokoinen auton vuokraamolta Sixt säästääkseen rahaa Thessaloniki matkalla.

Kaupungista Thessaloniki löytyy Sixt vuokraamolta 4 toimipistettä. Makedonia AP,Mikras Thessalon. on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 73 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Thessaloniki tekivät sen osoitteessa Makedonia AP,Mikras Thessalon. sijaitsevassa toimipisteessä.