Sixt autonvuokraukset kaupungista Thessaloniki

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Thessaloniki

Thessaloniki, MC, Kreikka
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Thessaloniki, MC, Kreikka
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Thessaloniki Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Thessaloniki, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,4

Value

7,6

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Thessaloniki

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Thessalonikin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Makedonia AP,Mikras Thessalon..

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Thessaloniki kuukauden marraskuu aikana?

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Sixt tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Thessaloniki kuukauden marraskuu aikana. Vuokraamon Sixt Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 24 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 21 € päivä päivä kuukauden marraskuu aikana.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Thessaloniki?

Kaupungista Thessaloniki löytyy Sixt vuokraamolta 4 toimipistettä. Makedonia AP,Mikras Thessalon. on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 69 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sixt vuokra-auton kaupungista Thessaloniki tekivät sen osoitteessa Makedonia AP,Mikras Thessalon. sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Thessaloniki hinnat?

autoa Thessaloniki hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Thessaloniki?

lokakuuta 2023 alkaen 132 toimijaa on valittavissa autoa Thessaloniki osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Thessaloniki?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Thessaloniki. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Thessaloniki?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Thessaloniki, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Thessaloniki

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.