Hertz autonvuokraukset kaupungista Västerås

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Västerås

Västerås, Ruotsi
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Västerås, Ruotsi
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Västerås Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Västerås, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Västerås

Kaikissa Hertz vuokraamon toimipisteissä kaupungissa Västerås on käytössä tehostetut siivoustoimet COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Parannukset, kuten kosketusalueiden desinfiointi, sekä seuraava luettelo ylimääräisistä varotoimista ovat vain muutamia tapoja miten vuokraamo Hertz sitoutua hidastamaan infektioiden leviämistä kohteessa Västerås:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Tukholma Vasteras/Hasslo lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Västerås. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Västerås alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamolla Hertz on 6 toimipistettä kaupungissa Västerås. Heidän Stromledningsgatan 11 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 99 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Västerås, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Stromledningsgatan 11 toimipisteestä.


Hertz autot muissa kaupungeissa maan Ruotsi sisällä