Enterprise autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Milano Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Jokaisella Enterprise autovuokraamon toimipisteellä kentällä Milano tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Enterprise on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä:
Aeroporto Forlanini.

Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Milano. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Enterprise peruutuskäytännöistä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Enterprise autoja kaupungissa Milano pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 86 €/päivä ja 86 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kaupungista Milano löytyy Enterprise vuokraamolta 6 toimipistettä. Aeroporto Forlanini on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 34 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton kaupungista Milano tekivät sen osoitteessa Aeroporto Forlanini sijaitsevassa toimipisteessä.