Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

12 € - 116 €

Kaikki autotyypit

12 € - 191 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Enterprise Rent-A-Car Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 12 € per päivä keskimäärin. 12 € per päivä on 81 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta Enterprise Rent-A-Car Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Enterprise Rent-A-Car Milano on helmikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Enterprise Rent-A-Car tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Enterprise Rent-A-Car

23 €/pvä

21 loka - 29 loka
Audi A3
Hyundai Accent
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Enterprise Rent-A-Car

25 €/pvä

21 loka - 29 loka
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Enterprise Rent-A-Car

26 €/pvä

21 loka - 29 loka
Chevrolet Sonic Sedan

Milano Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

6 sijaintia

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä:
Aeroporto Forlanini.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Milano?

Enterprise Rent-A-Car tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Milano. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Enterprise Rent-A-Car peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Enterprise Rent-A-Car autoja kaupungissa Milano pitävät enemmän Edullinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Edullinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 30 €/päivä ja 30 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Kaupungista Milano löytyy Enterprise Rent-A-Car vuokraamolta 6 toimipistettä. Aeroporto Forlanini on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 45 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise Rent-A-Car vuokra-auton kaupungista Milano tekivät sen osoitteessa Aeroporto Forlanini sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

syyskuuta 2023 alkaen 367 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Milano

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Enterprise Rent-A-Car? Vertaile muiden suosittujen Milano autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.