Ecovia autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Ecovia vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
30. maaliskuu — 6. huhtikuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
to 30/3
Keskipäivä
to 6/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ecovia vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

13 € - 82 €

Kaikki autotyypit

13 € - 89 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Ecovia Milano, Lombardy on joulukuu hintojen ollessa 13 € per päivä keskimäärin. 13 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 37 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ecovia Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Ecovia Milano on joulukuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Ecovia tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Ecovia Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 17 € per päivä keskimäärin. 17 € per päivä on 71 % alhaisempi kuin 59 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ecovia Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Ecovia Milano on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Ecovia tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Ecovia

7 €/pvä

29 maalis - 5 huhti
Toyota Corolla
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Ecovia

29 €/pvä

29 maalis - 5 huhti
Ford Focus

Milano Ecovia toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Ecovia vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Ecovia

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0

Tietoja Ecovia autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Autonvuokraus kaupungissa Milano kuukauden huhtikuu aikana vuokraamolta Ecovia maksaa keskimäärin 53 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 17 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Ecovia viikoksi kaupungissa Milano, voit olettaa hintojen olevan noin 374 € kuukauden huhtikuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Ecovia löytyy kentältä Milano Linate lentokenttä sijaitsevat Via F. Baracca 4 Novergo Di Segrate, MI.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.