Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Ecovia autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Ecovia vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
8. maaliskuu — 15. maaliskuu
Milano, Milano, Italia
pe 8/3
Keskipäivä
pe 15/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Ecovia vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

10 € - 141 €

Kaikki autotyypit

10 € - 179 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Ecovia Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 10 € per päivä keskimäärin. 10 € per päivä on 72 % alhaisempi kuin 36 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ecovia Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Ecovia Milano on helmikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Ecovia tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Ecovia Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 50 % alhaisempi kuin 72 € kuin keskimääräinen vuosihinta Ecovia Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Ecovia Milano on tammikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Ecovia tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Ecovia

5 €/pvä

5 maalis - 12 maalis
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Ecovia

5 €/pvä

5 maalis - 12 maalis
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Ecovia

6 €/pvä

5 maalis - 12 maalis
Toyota Corolla

Milano Ecovia toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Ecovia vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Ecovia

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

2,0

Value

6,0

Tietoja Ecovia autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Kuinka paljon maksaa Ecovia vuokra-auto kaupungissa Milano maaliskuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Milano kuukauden maaliskuu aikana vuokraamolta Ecovia maksaa keskimäärin 38 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 4 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Ecovia viikoksi kaupungissa Milano, voit olettaa hintojen olevan noin 267 € kuukauden maaliskuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Ecovia toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Ecovia löytyy kentältä Milano Linate lentokenttä sijaitsevat Viale Enrico Forlarini ja Via F. Baracca 4 Novergo Di Segrate, MI.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Ecovia, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden maaliskuu aikana?

Keskikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Ecovia tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Milano kuukauden maaliskuu aikana. Vuokraamon Ecovia Keskikokoinen autot maksavat keskimäärin 40 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 37 € päivä päivä kuukauden maaliskuu aikana.

Mikä on vuokraamon Ecovia halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano?

Keskimääräiseen hintaan 14 € per päivä Edullinen vuokraus vuokraamolta Ecovia kaupungissa Milano on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 19 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Milano vuokraamolta Ecovia varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Edullinen säästääkseen rahaa. 14 € per päivä Edullinen autosta on myös 34 % halvempaa kuin kalleimman Ecovia auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta Ecovia autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Vuokraamolla Ecovia on 7 toimipistettä kaupungissa Milano. Käyttäjiemme mukaan suosituin Ecovia toimipiste kaupungissa Milano sijaitsee osoitteessa S.S. 336 km 8+500. 56 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Ecovia auton kaupungissa Milano teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

helmikuuta 2024 alkaen 373 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Milanossa
pe 8/3
Keskipäivä
pe 15/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.