Autovia autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Autovia vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
12. joulukuu — 19. joulukuu
Milano, Milano, Italia
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovia vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

5 € - 98 €

Kaikki autotyypit

16 € - 88 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Autovia Milano, Lombardy on joulukuu hintojen ollessa 5 € per päivä keskimäärin. 5 € per päivä on 86 % alhaisempi kuin 37 € kuin keskimääräinen vuosihinta Autovia Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Autovia Milano on joulukuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Autovia tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Milano Autovia toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Autovia vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Autovia

4 sijaintia

Tietoja Autovia autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Onko vuokraamolla Autovia toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Autovia on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Milan Linate airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Autovia, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Autovia autoja kaupungissa Milano pitävät enemmän Tila-auto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Tila-auto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 101 €/päivä ja 101 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Autovia autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Vuokraamolla Autovia on 4 toimipistettä kaupungissa Milano. Käyttäjiemme mukaan suosituin Autovia toimipiste kaupungissa Milano sijaitsee osoitteessa Milan Malpensa airport. 63 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Autovia auton kaupungissa Milano teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

joulukuuta 2023 alkaen 370 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.