Etsi halvat lennot Volgograd

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Volgograd lentotiedot ja trendit

Tutustu Volgograd lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Volgograd

Lennot Volgogradiin, Venäjälle, löydät ja varaat sujuvasti momondon kautta. Lentojen pituus määränpäähäsi vaihtelee riippuen lentoonlähtökaupungistasi Suomessa. Mikäli haluat lennot Volgogradiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta, on lentosi kesto tässä tapauksessa yleensä jotakin noin kuudesta tunnista ylöspäin. Mikäli sinulla on onnea matkassa, sekä varaa joustaa lähtöpäivissä ja -ajoissa, niin saatat löytää lyhemmänkin lennon. Jos haluat lennot Volgogradin kansainväliselle lentoasemalle Suomen Kittilästä, on lentojen kesto Helsingistä matkaanlähtöön verrattuna pidempi: noin 11 tunnista ylöspäin. Jos asut keskemmässä osassa Suomea, voit etsiä momondon kautta matkasuunnitelmiisi sopivimmat Volgogradin lentotarjoukset esimerkiksi Oulun lentoasemalta lähtöä varten. Oulusta matkasi Volgogradin kansainväliselle lentoasemalle kestää noin seitsemästä tunnista ylöspäin, tosin suurimmalla osalla lennoista vähintään 10 tuntia. Mikäli haluat löytää mahdollisimman lyhyet lennot kohteeseen Volgogradiin, kannattaa näitä etsiä hyvissä ajoin momondon sivuilta. Edellä mainitut Volgogradin lentodiilit ovatkin vain esimerkkejä momondon kattavasta lentotarjonnasta ja tarkempia yhteyksiä sekä aikatauluja saat selville sivustoa tutkimalla.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Volgogradiin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Helsinki-Vantaalta lähtevät lennot kulkevat Volgogradin kansainväliselle lentoasemalle yhden tai kahden välilaskun kautta. Välilasku tapahtuu usein Moskovassa tai Pietarissa. Mikäli välilaskuja on kaksi, voivat ne kulkea vaikkapa Riikan ja Pietarin lentoasemien kautta. Jos etsit Volgogradin lentodiiliä Kittilän kentältä, sisältyy matkaasi kaksi tai kolme välilaskua. Ne kulkevat usein Helsingin sekä Pietarin ja Moskovan kautta. Jos otat lennot Volgogradiin Oulun lentoasemalta, on välilaskuja edessäsi kaksi tai kolme ja vaihtokentät ovat usein samat kuin Kittilästä matkaan lähtiessäsi. Vaasasta pääset kulkemaan ilmojen halki määränpäähäsi kahden tai kolmen välilaskun kautta ja välilaskukenttinä toimivat usein Helsingin, Pietarin ja Moskovan lentoasemat. Vaasasta saatat lentää esimerkiksi seuraavan mielenkiintoisen reitin näkymistä nautiskellen: Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema – Riikan kansainvälinen lentokenttä – Moskovan Seremetjevon kansainvälinen lentoasema. Jos sinulle kätevintä on ottaa lennot Volgogradiin Suomen Turusta lentoon nousten, välilaskuja on edessä kahdesta kolmeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Volgograd

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Volgograd momondon avulla?

    Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Volgograd?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Volgograd ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Volgograd lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Volgogradin lentokentältä?

Julkinen liikenne on kattavasti käytössäsi määränpäässäsi, joten sitä kannattaa hyödyntää. Junalla pääset Volgogradin lentokentältä keskustaan huokeaan hintaan sekä yllättävän nopeasti. Mikäli et halua seikkailla itseksesi tai pelkästään seurueesi kanssa lentokentältä Volgogradin keskustaan, voit toki ottaa myös taksin allesi lentokentältä ja tällöin oletkin todella nopeasti kaupungin keskustassa – juuri siinä paikassa, minne halusitkin. Matkustusvaihtoehtonasi on myös bussi, jonka kyydissä ehdit matkan aikana ottaa vaikkapa pikkunokoset.


Kohteen Volgograd viisumivaatimukset

Suomen kansalaisena tarvitset Volgogradin matkaasi varten viisumin. Muistathan selvittää senhetkiset viisumiasiat sekä hakea viisumin hyvissä ajoin ennen aikomaasi matkustusajankohtaa. Jo ennen viisumin varsinaista hakua kannattaa tarkistaa se, että passisi on voimassa ainakin kuusi kuukautta Venäjältä paluusi jälkeen. Muista myös, että sinulla on oltava juuri Venäjän viisumia varten tarvittavat oikeankokoinen värillinen passivalokuva sekä matkustajavakuutustodistus. Olethan tarkkana siitä, että nimesi on varmasti kirjoitettu täysin oikein sinulle myönnettyyn viisumiin, sillä muussa tapauksessa maahantulosi Venäjällä saatetaan estää. Viisumien käsittelyajat riippuvat muun muassa siitä, haetko yksinkertaista vai moninkertaista Venäjän viisumia eli yhden kerran matkaa vai useamman kerran reissuja varten.


Aloita matkan suunnittelu - Volgograd


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Volgograd

Volgogradissa innostavaa nähtävää ja kokemisen arvoisia kohteita riittää, muun muassa tadetta, kulttuuria ja historiaa. Käyntikohteet on parasta valita omien sekä matkaseurueesi mieltymysten mukaan. Nähtävyys- ja historiakierroksia löydät Volgogradista ainakin englanniksi puhuttuina. Sotamuistomerkit eivät lopu tästä kaupungista kesken ja esimerkiksi Stalingradin taisteluiden uhrien muistomerkeille voit myöskin ostaa opastetun kierroksen niin halutessasi. Mikäli Stalingradin taistelu kiinnostaa enemmänkin, kannattaa harkita Volgogradin panoraamamuseota, joka on suosittu käyntikohde. Stalingradin taistelun sankarit -muistomerkki on mieleenpainuva, samoin Isänmaa kutsuu -muistomerkki, joka on valtavan kokoinen patsas. Se on tunnetusti yksi tärkeimmistä patsaista Venäjän historiassa ja on myös toisen maailmansodan muistomerkki. Venäjän Volvogradissa riittää sekä perinteitä että uskonnollista elämää. Jos venäläinen ortodoksinen kirkko kiinnostaa, joko hengellisen sisältönsä tai mieleenpainuvien puitteidensa takia, poikkea Kazan katedraalissa. Festivaaleista mainittakoon kokemisen arvoisena ainakin syyskuun ensimmäinen tai toinen sunnuntai, jolloin juhlitaan vuosittain Volgogradin kaupungin päivää. Mikäli haluat nähdä jotakin aivan toisenlaista, niin vieraile itseksesi tai matkaseurueesi kanssa Volgogradin planetaariossa. Teattereitakin kaupungista löytyy jokaisen mieltymyksiin: musiikkiteatteria, kokemuksellista teatteria ja nukketeatteria vaikkapa perheen pienemmille. Vaihtelunhaluisen kannattaa harkita myös Volga-joella tapahtuvaa laivaristeilyä, jonka aikana voi nautiskella myös venäläistä lounasta. Mikäli haluat kokea vielä lisää upeita näkymiä, niin käväise katsomassa Volgogradin maisemia myös Mamai-kukkuloilta.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Volgograd. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Volgograd tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Volgograd tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Volgograd niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Volgograd lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.