Etsi halvat lennot Muurmanski

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 30/5
ti 6/6

Muurmanski lentotiedot ja trendit

Tutustu Muurmanski lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Muurmanski?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Muurmanski

Muurmanski, joka tunnetaan myös Murmansk-nimellä, on kaupunki Venäjän luoteisosassa. Lennot kohteeseen Muurmanski, Venäjä, kestävät neljästä viiteen tuntiin ja pitävät sisällään yhden välilaskun. Lentokoneessa matka-ajasta tulee vietettyä lyhimmillään noin kolme tuntia. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä välilaskun kohteeksi kannattaa ottaa Pietari ja Pulkovon kansainvälinen lentoasema, jonne lentää noin tunnissa. Pietarista määränpäähän Muurmanskiin pääsee noin kahden tunnin lennolla. Jos olet lähdössä muualta Suomessa, jopa lähempänä Muurmanskia sijaitsevilta Oulun ja Rovaniemen lentoasemilta, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Rovaniemeltä tulee ensin lentää Helsinki-Vantaalle ja vasta sitten jatkaa kohti Venäjää seuraavalla lennolla. Monesta Suomen kaupungista matka tulee aloittaa muilla kulkuneuvoilla, kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaa noin tunnin mittaisella junamatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja vasta sieltä lentäen kohti Pietarin välilaskua.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Suorimmat ja nopeimmat lennot Muurmanskiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta lähtiessä matkasta selviää yhdellä välilaskulla. Yksinkertaisin lentoreitti lienee ottaa ensimmäiseksi kohteeksi Pietari ja jatkaa sieltä välilaskun jälkeen perille Muurmanskiin. Muilta Suomen lentoasemilta, jopa pohjoisemmilta Oulun ja Rovaniemen lentokentiltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää, sillä matka tulee aloittaa lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja jatkaa vasta sieltä Pietarin kautta päämäärään Muurmanskiin. Löydät itsellesi sopivat reitit ja aikataulut kätevästi momondosta.


Kohteen Muurmanski viisumivaatimukset

Muurmanski on kaupunki Venäjällä. Suomen kansalaiset, jotka matkustavat Venäjälle, tarvitsevat viisumin saapuessaan maahan. Viisumin voi lunastaa Suomessa sijaitsevan Venäjän suurlähetystön konsuliosastolta ja se myönnetään kerrallaan enintään 30 päiväksi. Matkaan tarvittavan passin pitää olla voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumin päättymispäivän jälkeen. Lisäksi siinä on oltava vähintään kaksi tyhjää sivua viisumia varten.


Aloita matkan suunnittelu - Muurmanski


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Muurmanski

Lennot Muurmanskiin tehdään yleensä silloin, kun halutaan tutustua maailman suurimpaan napapiirin pohjoispuoliseen asutuskeskukseen tai jos luontomatkat pohjoisessa ilmapiirissä houkuttelevat. Muurmanski on oiva kohde, mikäli haluaa matkallaan mahdollisuuksia aktiivilomailuun esimerkiksi kalastuksen, melomisen, patikoinnin ja hiihdon merkeissä. Suurta määrää perinteisiä nähtävyyksiä, kuten vanhoja linnoituksia ja historiallisia monumentteja, ei kaupungista löydykään turisteille ihailtavaksi, mutta se ei tarkoita etteikö mielenkiintoisia kohteita silti olisi. Nähtävyyksien kärkeen luonnon lisäksi nousevat jylhä toisen maailmansodan betonimonumentti Alyosha ja maailman ensimmäinen ydinlaiva, Lenin, joka toimii nykyään varsin mielenkiintoisena museona. Museo- ja taidekohteita Muurmanskista löytyy useaita. Esimerkiksi tyylikkäässä miljöössä sijaitseva Oblastnoy Khudozhestvennyy -museo esittelee paikallista taidetta, Oblastnoy Krayevedcheskiy taasen paikallishistoriaa ja -kulttuuria. Kirkkovierailun kohteeksi kannattaa ottaa tyylikäs Savior on Waters -kirkko. Koko perheen mielenkiintoisia kohteita ovat muun muassa Murmansk Oceanarium, Zoolandiya-eläintarha ja heikommalla säällä erinomainen lapsiperheiden kohde Misti-aktiviteettipuisto. Kaupungin lähistöllä oleviin luontokohteisiin kannattaa ilman muuta tutustua, ja luontoa pääseekin ihastelemaan niin patikoiden, vesitse kuin vaikkapa moottorikelkalla huristellen.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Venäjä

Eikö sittenkään Muurmanski? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Venäjä

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Muurmanski on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Muurmanski.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Muurmanski ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.