Halvat lennot Muurmanski

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Muurmanski?

Muurmanski, joka tunnetaan myös Murmansk-nimellä, on kaupunki Venäjän luoteisosassa. Lennot kohteeseen Muurmanski, Venäjä, kestävät neljästä viiteen tuntiin ja pitävät sisällään yhden välilaskun. Lentokoneessa matka-ajasta tulee vietettyä lyhimmillään noin kolme tuntia. Yhdellä välilaskulla selviää, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä välilaskun kohteeksi kannattaa ottaa Pietari ja Pulkovon kansainvälinen lentoasema, jonne lentää noin tunnissa. Pietarista määränpäähän Muurmanskiin pääsee noin kahden tunnin lennolla. Jos olet lähdössä muualta Suomessa, jopa lähempänä Muurmanskia sijaitsevilta Oulun ja Rovaniemen lentoasemilta, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Rovaniemeltä tulee ensin lentää Helsinki-Vantaalle ja vasta sitten jatkaa kohti Venäjää seuraavalla lennolla. Monesta Suomen kaupungista matka tulee aloittaa muilla kulkuneuvoilla, kuten junalla. Esimerkiksi Lahdesta matka alkaa noin tunnin mittaisella junamatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja vasta sieltä lentäen kohti Pietarin välilaskua.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Suorimmat ja nopeimmat lennot Muurmanskiin lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, josta lähtiessä matkasta selviää yhdellä välilaskulla. Yksinkertaisin lentoreitti lienee ottaa ensimmäiseksi kohteeksi Pietari ja jatkaa sieltä välilaskun jälkeen perille Muurmanskiin. Muilta Suomen lentoasemilta, jopa pohjoisemmilta Oulun ja Rovaniemen lentokentiltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää, sillä matka tulee aloittaa lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja jatkaa vasta sieltä Pietarin kautta päämäärään Muurmanskiin. Löydät itsellesi sopivat reitit ja aikataulut kätevästi momondosta.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Muurmanski kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 276 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Muurmanski toukokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen kesäkuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 300 €.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Muurmanski?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Muurmanski

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Muurmanski?

Tietojemme mukaan suosituin lentoyhtiö, joka lentää kohteeseen Muurmanski kohteesta Suomi on Aeroflot. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Aeroflot lennot kohteeseen Muurmanski

Kohteeseen Muurmanski on 42 Aeroflot lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Moskova Kaikki lentokentät kohteeseen Muurmanski, suosituin reitti, jota Aeroflot liikennöi kohteeseen Muurmanski.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Aeroflot lento kohteeseen Muurmanski maksoi 315 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Aeroflot on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 66 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 6,9/10.


Muurmanski ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Muurmanski lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Muurmanskin lentokentältä?

Muurmanskiin saapuvat lennot laskeutuvat Emperor Nicholas II Murmansk Airport -lentokentälle eli Muurmanskin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee jonkin matkaa kaupungista lounaaseen, lähellä Murmashin kylää. Lentoasemalta Muurmanskin keskustaan pääsee muutamalla eri tavalla. Julkisista kulkuneuvoista edullisin on linja-auto, joita kulkee noin kaksi kertaa tunnissa Muurmanskin rautatieaseman aukiolle. Esimerkiksi minibussi numero 106 kulkee kyseistä väliä. Hieman kalliimpaan hintaan matkan voi luonnollisesti myös taittaa taksilla, joita löytyy yleensä heti lentokentän saapuvien lentojen terminaalin välittömästä läheisyydestä. Taksin voi myös tilata terminaalista. Taksilla matkan kulkemisen etu on, että määränpäässä pääsee suoraan haluttuun osoitteeseen, kuten oman majoitusliikkeen oven eteen. Paikallisista hotelleista myös osa tarjoaa omia lentokenttäkuljetuksiaan, joten nekin kannattaa tarkistaa, mikäli kuljetuksen haluaa sopia jo hyvissä ajoin etukäteen. Ajokortillisille matkustajille yksi pätevä vaihtoehto lentokentältä keskustaan siirtymiseen on auton vuokraaminen. Tätä vaihtoehtoa kannattaa harkita erityisesti silloin, jos tarkoituksena on kierrellä lähiseutuja kaupungin ydintä isommalla säteellä, tai jos kaiken liikkumisen haluaa tehdä oman aikataulun mukaan. Lentokentällä ja kaupungissa toimivien autonvuokrausyritysten ehtoihin ja tarjouksiin kannattaa ilman muuta tutustua etukäteen, jotta mieluisa ajoneuvo on saatavilla ja lentokentällä odottamassa oman lennon laskeutuessa. Osalta yrityksistä pystyy myös halutessaan vuokraamaan auton lisäksi oman kuljettajan tarvittavalle ajanjaksolle.


Kohteen Muurmanski viisumivaatimukset

Muurmanski on kaupunki Venäjällä. Suomen kansalaiset, jotka matkustavat Venäjälle, tarvitsevat viisumin saapuessaan maahan. Viisumin voi lunastaa Suomessa sijaitsevan Venäjän suurlähetystön konsuliosastolta ja se myönnetään kerrallaan enintään 30 päiväksi. Matkaan tarvittavan passin pitää olla voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumin päättymispäivän jälkeen. Lisäksi siinä on oltava vähintään kaksi tyhjää sivua viisumia varten.


Aloita matkan suunnittelu - Muurmanski


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Muurmanski

Lennot Muurmanskiin tehdään yleensä silloin, kun halutaan tutustua maailman suurimpaan napapiirin pohjoispuoliseen asutuskeskukseen tai jos luontomatkat pohjoisessa ilmapiirissä houkuttelevat. Muurmanski on oiva kohde, mikäli haluaa matkallaan mahdollisuuksia aktiivilomailuun esimerkiksi kalastuksen, melomisen, patikoinnin ja hiihdon merkeissä. Suurta määrää perinteisiä nähtävyyksiä, kuten vanhoja linnoituksia ja historiallisia monumentteja, ei kaupungista löydykään turisteille ihailtavaksi, mutta se ei tarkoita etteikö mielenkiintoisia kohteita silti olisi. Nähtävyyksien kärkeen luonnon lisäksi nousevat jylhä toisen maailmansodan betonimonumentti Alyosha ja maailman ensimmäinen ydinlaiva, Lenin, joka toimii nykyään varsin mielenkiintoisena museona. Museo- ja taidekohteita Muurmanskista löytyy useaita. Esimerkiksi tyylikkäässä miljöössä sijaitseva Oblastnoy Khudozhestvennyy -museo esittelee paikallista taidetta, Oblastnoy Krayevedcheskiy taasen paikallishistoriaa ja -kulttuuria. Kirkkovierailun kohteeksi kannattaa ottaa tyylikäs Savior on Waters -kirkko. Koko perheen mielenkiintoisia kohteita ovat muun muassa Murmansk Oceanarium, Zoolandiya-eläintarha ja heikommalla säällä erinomainen lapsiperheiden kohde Misti-aktiviteettipuisto. Kaupungin lähistöllä oleviin luontokohteisiin kannattaa ilman muuta tutustua, ja luontoa pääseekin ihastelemaan niin patikoiden, vesitse kuin vaikkapa moottorikelkalla huristellen.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Muurmanski on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Muurmanski.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Muurmanski ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Muurmanski. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Muurmanski. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.