0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Krasnoyarsk

Etsi halvat lennot Krasnoyarsk

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/3
ma 11/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Krasnoyarsk lentotiedot ja trendit

Tutustu Krasnoyarsk lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Krasnoyarsk?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Krasnoyarsk riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Krasnoyarsk Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Krasnoyarsk) niin lentoaika on keskimäärin 22t 50m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Krasnoyarsk Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema, keskimääräinen lentoaika on .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Krasnoyarsk

Miten kauan kestää lentää Krasnojarskiin?

Krasnojarsk on kaupunki Venäjän Itä-Siperiassa Jenisei-joen varrella. Lennot Venäjän Krasnojarskiin (KJA) ovat Suomesta nopeimmillaan, jos lähdet Helsingistä. Helsinki-Vantaalta kokonaislentoaika Krasnojarskiin on noin 11 ja puoli tuntia, ja paluulennoilla useimmiten hieman lyhyempi, yhdeksästä kymmeneen tuntia. Suomesta lennettäessä nopein reitti kulkee yleensä Moskovan Sheremetjevon lentoaseman kautta. Kaikista kaupungeista, joista on olemassa automaattinen lentoyhteys Moskovaan, onnistuvat myös lennot Krasnojarskiin. Suomesta näitä kaupunkeja ovat Helsingin lisäksi Kuopio, Oulu ja Rovaniemi. Kaikilta näiltä kentiltä reitti vie usein ensin Helsinki-Vantaalle ja sitten Moskovaan, eli vaihtoja on kaksi. Esimerkiksi Kuopiosta matka-aika perille Krasnojarskiin on vaihtojen pituuksista riippuen noin 16 tai 17 tuntia. Rovaniemeltä voi taas joillakin yhteyksillä perille päästä jopa reilussa 11 tunnissa, mutta useimmiten matka kestää noin 16 tuntia. Rovaniemen reiteillä toinen vaihto saattaa myös Moskovan sijaan olla Pietarin Pulkovon lentokentällä.

Mistä voit lentää suoraan kaupunkiin Krasnojarskiin?

Suomesta ei valitettavasti tällä hetkellä ole suoraa lentoyhteyttä Krasnojarskiin. Nopeimmat lennot Jemeljanovon kansainväliselle lentoasemaalle Krasnojarskissa lähtevät Helsingistä tai joillakin yhteyksillä myös Rovaniemeltä. Helsingistä lennot Moskovan kautta Krasnojarskiin kestävät yleensä noin 11 ja puoli tuntia. Jotkut lentoyhteydet Rovaniemeltä kestävät vain noin 11 tuntia. Tällöin reitillä on kaksi vaihtoa, ensimmäinen Helsinki-Vantaalla ja toinen Pietarin Pulkovon lentokentällä. Pohjois-Suomesta on toinenkin automaattinen yhteys Krasnojarskiin, sillä Oulusta pääsee lentämään kaupunkiin Helsingin ja Moskovan kautta. Tällä reitillä lentoaika on nopeimmillaan hieman alle 14 tuntia. Suomen eteläisemmiltä kentiltä kuten Turusta, Tampereelta ja Lappeenrannasta ei ole automaattista lentoyhteyttä Moskovaan ja tätä kautta Krasnojarskiin, joten näistä kaupungeista ja niiden läheltä on matkustaa kätevintä ensin Helsinkiin ja aloittaa lentomatka Venäjälle vasta sieltä. Krasnojarskin lentotarjoukset löydät kätevästi momondon kautta ja voit myös helposti vertailla sivustolla hintoja ja parhaita matka-aikoja.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Krasnoyarsk Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Krasnoyarsk Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Krasnoyarsk Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Krasnoyarsk Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Krasnoyarsk Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Krasnoyarsk Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Krasnoyarsk viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Krasnojarskiin?

Matkustaessaan Venäjälle Suomen kansalainen tarvitsee viisumin. Viisumeja on erityyppisiä riippuen matkan tarkoituksesta, ja lomamatkaa varten pitää anoa turistiviisumia. Sen kesto voi olla enintään 30 päivää. Viisumin anomiseen tarvitaan passi, ja passin tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta viisumin päättymisen jälkeen. Viisumihakemus löytyy Venäjän ulkoministeriön nettisivuilta, jossa sen voi täyttää ja tulostaa. Hakemukseen on liitettävä passikuva. Viisumihakemuksen lisäksi tarvitaan vielä valtuutetun matkatoimiston tai hotellin leimaama ja allekirjoittama matkavahvistus sekä todistus matkavakuutuksesta, joka on voimassa koko Venäjän matkan ajan. Turistiviisumin käsittelyyn menee yleensä noin kahdeksan vuorokautta. Viisumihakemuksen voi jättää vain Venäjän Suurlähetystön Konsuliosastoon ja tätä varten tulee varata erikseen aika. Tulostettu hakemus ja siihen tarvittavat liitteet tulee palauttaa kaikki kerralla.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Krasnoyarsk

Mitä voit nähdä ja tehdä Krasnojarskissa?

Krasnojarsk on Siperian kolmanneksi suurin kaupunki noin miljoonalla asukkaallaan. Se on myös yksi tärkeä risteysasema Trans-Siperian radalla. Kaupunki on tunnettu erityisesti kauniista luonnostaan. Sen lähellä sijaitsee laaja Stolbyn luonnonpuisto, joka on tunnettu erityisesti komeista kivimuodostelmistaan. Puisto on suosittu vaeltajien ja vuorikiipeilijöiden keskuudessa. Jonkin verran lounaaseen päin Krasnojarskista löytyy Divnogorskin kaupunki ja siellä Divnogorskin pato, jonka yhteydessä toimii voimalaitos. Padon aikaansaama vesiputous on komea. Jos pitää museoista, kannattaa pistäytyä Vasily Surikovin museoissa, joka esittelee kuuluisaa venäläistä taiteilijaa, joka syntyi ja asui kaupungissa ennen kuin muutti Moskovaan. Krasnoyarsk Regional Museum taas kertoo alueen historiasta ja esittelee esimerkiksi arkeologista esineistöä. Karaulnaya Gora on lähellä keskustaa oleva kukkula, josta aukeaa komea näkymä alle levittäytyvään kaupunkiin, joten sinne kannattaa kiivetä. Huipulla sijaitsee myös Paraskeva Pyatnitsan kirkko. Läheltä kaupunkia löytyy lisäksi Roev Rucheyn eläintarha, jossa on laaja kokoelma erilaisia eläimiä. Eläintarhan suosituin nähtävyys on jääkarhu. Krasnojarkista löytyy myös monia suuria kauppakeskuksia, jotka tarjoavat paitsi shoppailumahdollisuuksia, myös elokuvateattereita, ravintoloita ja kahviloita. Suurimmat näistä ovat Torgovyy Kvartal ja Planeta. Krasnojarkista löytyy lisäksi kaupungin oma ”Big Ben” eli koreahko kellotorni keskustassa lähellä kaupunginoopperaa ja jokea.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Krasnoyarsk?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Krasnoyarsk on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Krasnoyarsk nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Krasnoyarsk joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Krasnoyarsk tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Krasnoyarsk?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Krasnoyarsk.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Krasnoyarsk juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Krasnoyarsk lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Krasnoyarsk

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Krasnoyarsk

Suositut lennot Krasnoyarsk
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Krasnoyarsk
1 aikuinen
ma 4/3
ma 11/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.