Etsi halvat lennot Krasnoyarsk

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Krasnoyarsk lentotiedot ja trendit

Tutustu Krasnoyarsk lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Krasnoyarsk?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Krasnoyarsk riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Krasnoyarsk Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Krasnoyarsk) niin lentoaika on keskimäärin 22t 50m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Krasnoyarsk Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema, keskimääräinen lentoaika on .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Krasnoyarsk

Krasnojarsk on kaupunki Venäjän Itä-Siperiassa Jenisei-joen varrella. Lennot Venäjän Krasnojarskiin (KJA) ovat Suomesta nopeimmillaan, jos lähdet Helsingistä. Helsinki-Vantaalta kokonaislentoaika Krasnojarskiin on noin 11 ja puoli tuntia, ja paluulennoilla useimmiten hieman lyhyempi, yhdeksästä kymmeneen tuntia. Suomesta lennettäessä nopein reitti kulkee yleensä Moskovan Sheremetjevon lentoaseman kautta. Kaikista kaupungeista, joista on olemassa automaattinen lentoyhteys Moskovaan, onnistuvat myös lennot Krasnojarskiin. Suomesta näitä kaupunkeja ovat Helsingin lisäksi Kuopio, Oulu ja Rovaniemi. Kaikilta näiltä kentiltä reitti vie usein ensin Helsinki-Vantaalle ja sitten Moskovaan, eli vaihtoja on kaksi. Esimerkiksi Kuopiosta matka-aika perille Krasnojarskiin on vaihtojen pituuksista riippuen noin 16 tai 17 tuntia. Rovaniemeltä voi taas joillakin yhteyksillä perille päästä jopa reilussa 11 tunnissa, mutta useimmiten matka kestää noin 16 tuntia. Rovaniemen reiteillä toinen vaihto saattaa myös Moskovan sijaan olla Pietarin Pulkovon lentokentällä.

Suomesta ei valitettavasti tällä hetkellä ole suoraa lentoyhteyttä Krasnojarskiin. Nopeimmat lennot Jemeljanovon kansainväliselle lentoasemaalle Krasnojarskissa lähtevät Helsingistä tai joillakin yhteyksillä myös Rovaniemeltä. Helsingistä lennot Moskovan kautta Krasnojarskiin kestävät yleensä noin 11 ja puoli tuntia. Jotkut lentoyhteydet Rovaniemeltä kestävät vain noin 11 tuntia. Tällöin reitillä on kaksi vaihtoa, ensimmäinen Helsinki-Vantaalla ja toinen Pietarin Pulkovon lentokentällä. Pohjois-Suomesta on toinenkin automaattinen yhteys Krasnojarskiin, sillä Oulusta pääsee lentämään kaupunkiin Helsingin ja Moskovan kautta. Tällä reitillä lentoaika on nopeimmillaan hieman alle 14 tuntia. Suomen eteläisemmiltä kentiltä kuten Turusta, Tampereelta ja Lappeenrannasta ei ole automaattista lentoyhteyttä Moskovaan ja tätä kautta Krasnojarskiin, joten näistä kaupungeista ja niiden läheltä on matkustaa kätevintä ensin Helsinkiin ja aloittaa lentomatka Venäjälle vasta sieltä. Krasnojarskin lentotarjoukset löydät kätevästi momondon kautta ja voit myös helposti vertailla sivustolla hintoja ja parhaita matka-aikoja.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Krasnoyarsk

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Krasnoyarsk momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Krasnoyarsk?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Krasnoyarsk. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Krasnoyarsk ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Krasnoyarsk lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Krasnojarskin lentokentältä?

Krasnojarskin Jemeljanovon kansainvälinen lentoasema sijaitsee jonkin verran itse kaupungin ulkopuolella. Sen yhdistää kaupunkiin moottoritie, ja autolla lentokentälle ja sieltä pois pääsee nopeimmin. Matka lentokentältä keskustaan kestää liikenteestä riippuen hieman alle tunnin. Kentältä kulkee myös edestakainen bussiyhteys keskustaan päärautatieasemalle sekä linja-autoasemalle. Bussi on hieman hitaampi vaihtoehto henkilöautolle tai taksille, ja sen aikataulut vaihtelevat. Ne on siis hyvä tarkistaa etukäteen Krasnojarskin bussiyhtiön sivuilta. Takseja on luonnollisesti myös saatavilla kentältä, ja mikäli haluaa suosia kuljetuspalveluapplikaatioita perinteisten taksien sijaan, myös Uber kuljettaa matkustajia kentältä eteenpäin.


Krasnoyarsk: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Krasnoyarsk
Helsinki - Krasnoyarsk reitin lennot
Nopein lentoaika22t 50m
Halvin hinta360 €

Kohteen Krasnoyarsk viisumivaatimukset

Matkustaessaan Venäjälle Suomen kansalainen tarvitsee viisumin. Viisumeja on erityyppisiä riippuen matkan tarkoituksesta, ja lomamatkaa varten pitää anoa turistiviisumia. Sen kesto voi olla enintään 30 päivää. Viisumin anomiseen tarvitaan passi, ja passin tulee olla voimassa vielä kuusi kuukautta viisumin päättymisen jälkeen. Viisumihakemus löytyy Venäjän ulkoministeriön nettisivuilta, jossa sen voi täyttää ja tulostaa. Hakemukseen on liitettävä passikuva. Viisumihakemuksen lisäksi tarvitaan vielä valtuutetun matkatoimiston tai hotellin leimaama ja allekirjoittama matkavahvistus sekä todistus matkavakuutuksesta, joka on voimassa koko Venäjän matkan ajan. Turistiviisumin käsittelyyn menee yleensä noin kahdeksan vuorokautta. Viisumihakemuksen voi jättää vain Venäjän Suurlähetystön Konsuliosastoon ja tätä varten tulee varata erikseen aika. Tulostettu hakemus ja siihen tarvittavat liitteet tulee palauttaa kaikki kerralla.


Aloita matkan suunnittelu - Krasnoyarsk


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Krasnoyarsk

Krasnojarsk on Siperian kolmanneksi suurin kaupunki noin miljoonalla asukkaallaan. Se on myös yksi tärkeä risteysasema Trans-Siperian radalla. Kaupunki on tunnettu erityisesti kauniista luonnostaan. Sen lähellä sijaitsee laaja Stolbyn luonnonpuisto, joka on tunnettu erityisesti komeista kivimuodostelmistaan. Puisto on suosittu vaeltajien ja vuorikiipeilijöiden keskuudessa. Jonkin verran lounaaseen päin Krasnojarskista löytyy Divnogorskin kaupunki ja siellä Divnogorskin pato, jonka yhteydessä toimii voimalaitos. Padon aikaansaama vesiputous on komea. Jos pitää museoista, kannattaa pistäytyä Vasily Surikovin museoissa, joka esittelee kuuluisaa venäläistä taiteilijaa, joka syntyi ja asui kaupungissa ennen kuin muutti Moskovaan. Krasnoyarsk Regional Museum taas kertoo alueen historiasta ja esittelee esimerkiksi arkeologista esineistöä. Karaulnaya Gora on lähellä keskustaa oleva kukkula, josta aukeaa komea näkymä alle levittäytyvään kaupunkiin, joten sinne kannattaa kiivetä. Huipulla sijaitsee myös Paraskeva Pyatnitsan kirkko. Läheltä kaupunkia löytyy lisäksi Roev Rucheyn eläintarha, jossa on laaja kokoelma erilaisia eläimiä. Eläintarhan suosituin nähtävyys on jääkarhu. Krasnojarkista löytyy myös monia suuria kauppakeskuksia, jotka tarjoavat paitsi shoppailumahdollisuuksia, myös elokuvateattereita, ravintoloita ja kahviloita. Suurimmat näistä ovat Torgovyy Kvartal ja Planeta. Krasnojarkista löytyy lisäksi kaupungin oma ”Big Ben” eli koreahko kellotorni keskustassa lähellä kaupunginoopperaa ja jokea.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Venäjä

Eikö sittenkään Krasnoyarsk? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Venäjä

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Krasnoyarsk on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Krasnoyarsk nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Krasnoyarsk tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Krasnoyarsk.

Totta kai.momondo seuraa Krasnoyarsk lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.