Halvat lennot Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä Lissabon

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
lör 2/12
lör 9/12

Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä-Lissabon lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä-Lissabon

Suora lento

Ei yhtään
Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Lissabon reitille ei ole suoria lentoja. Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Lissabon ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Lissabon

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lissabon?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Lissabon on tammikuu ja kallein elokuu

Milloin on halvinta varata Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Lissabon lento?

52 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Lissabon on noin 52 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä kohteeseen Lissabon?

49 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Lissabon marraskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 17:00, ja 45 % lennoista lähtee keskipäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä kohteeseen Lissabon?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä - Lissabon on 344 viikossa marraskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 18 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Lontoo Heathrow’n lentoasema-Lissabon Portela etäisyys lentäen?

  Reitin Lontoo Heathrow’n lentoasema-Lissabon Portela lento kestää noin 1569,8 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä hinnat?

  lentoa Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lissabon Portela lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Lissabon Portela lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lissabon Portela lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Lontoo - Lissabon lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Lontoo - Lissabon lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Lontoo - Lissabon joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Lontoo - Lissabon tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Lontoo - Lissabon?

Kun kaikki mahdolliset Lontoo - Lissabon lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Lontoo - Lissabon lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai. momondo seuraa reitin Lontoo - Lissabon lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lissabon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.