Hotellit Tammisaari: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 10 hotellille kohteessa Tammisaari, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Tammisaari

Löydä hyvä ja halpa hotelli Tammisaari työ- tai lomamatkalle


Tammisaari matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Tammisaari

Miten löytää hyvä hotelli Tammisaaressa?

Tammisaaren hotellitarjonta ei ole runsasta, mutta alueen hotelleista, huoneistohotelleista, kesähostelleista ja bed & breakfast -paikoista löytyy yleensä lomakoti jokaiseen makuun. Luksusluokan hotelleja spa-palveluineen alueella ei ole tarjolla, mutta kauniisiin saaristomaisemiin istuvatkin paremmin pienet hotellit ja majatalot. Hotellit Tammisaaressa sijaitsevat pääosin keskustassa, ja mikä parasta, meren äärellä. Hyvä sijainti merkitseekin kaupungissa yleensä meren ja tärkeimpien palvelujen läheisyyttä. Jos haluat hahmottaa tarkkaan oman majapaikkasi sijainnin, ota netistä avuksi kartta. Hotellien hintoja ja palveluita voi puolestaan kätevimmin vertailla momondon hotellivertailutyökalun avulla. Kaiken kaikkiaan Tammisaaren hintataso on kohtuullinen. Tosin kesän suositun matkailusesongin aikana hotelleista voi joutua maksamaan normaalia pidemmän pennin.

Miten viettää edullinen loma Tammisaaressa?

Tammisaaren alueella ja myös muissa lähikunnissa majoitukset ovat hinnoiltaan melko samaa tasoa, eli sillä, miltä alueelta majoituksen valitsee, ei välttämättä ole suurta merkitystä matkabudjetin kannalta. Sopivan hintainen majapaikka voi löytyä niin Tammisaaren taajaman keskustasta kuin sen ulkopuoleltakin. Hinnat ovat usein alueella varsin kohtuulliset, mutta jos etsit halpaa budjettiluokan majoitusta, tarkista etenkin kesäaikaan esimerkiksi kesähotellien, leirintäalueiden ja erilaisten maalaismajoituspaikkojen hinnat. Tammisaaren lomalla ei ole pakko tuhlata suuria summia, sillä alueen luontokohteisiin tutustuminen onnistuu täysin ilmaiseksi. Tutki merenrannan kallionpoukamia, tutustu retkeilyreitteihin ja nauti pienen kaupungin verkkaisesta elämänmenosta ja laivaliikenteestä. Meren rannalta löytyy täydellisiä piknikpaikkoja kesäpäiviä varten, eikä hyvistä uimapaikoista tule tässä kaupungissa pulaa.

Liikkuminen Tammisaaressa?

Tammisaaren alueella liikkuminen onnistuu helposti jalkaisin tai pyörällä. Raaseporin kaupunkiliikenteen busseihin liput voi ostaa suoraan bussikuskilta. Paikkakunnalla voi liikkua myös taksilla, tosin julkista liikennettä kalliimpaan hintaan, ja kesäaikaan meriliikennettä varten voi tilata taksiveneen.

Voiko hotellin varata Tammisaaressa ilman luottokorttia?

Perinteiset hotellit Tammisaaressa ja kaupungin tuntumassa pyytävät yleensä aina luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi, mutta joitakin huoneistomajoituspalveluita on varattavissa ilman luottokorttiakin.

Mitä tehdä Tammisaaressa lasten kanssa?

Merellinen Tammisaari on erinomainen lapsiperheen kohde varsinkin kesäaikaan. Lapsiperheet voivat nauttia meren läheisyydestä, uimisesta ja laivojen liikenteestä satama-alueilla. Samoin alueella on paljon koko perheelle sopivia kävely- ja pyöräreittejä. Esimerkiksi Västerbyn ulkoilualueelta voi löytää noin viiden kilometrin pituisen Peikkometsän kierroksen, joka on omistettu lapsiperheille. Mielenkiintoisia vierailupaikkoja ovat esimerkiksi Tammisaaren luontokeskus ja Raaseporin linnan rauniot. Tammisaaren keskustasta löytyvä Leijonapuisto on monien lapsiperheiden suosikki, ja kaupungin vanhasta vesitornista käsin voi ihailla alueen hienoja maisemia. Pakkas- tai sadepäivää on hyvä viettää uima-altaassa polskien Tammisaaren uimahallissa tai leikkimielisesti kisaillen kaupungin keilahallissa.

Pysäköinti Tammisaaressa

Useimmilla hotelleilla Tammisaaressa on omat pysäköintialueensa, eli tiedustele parkkipaikkaa ensimmäisenä hotellistasi. Pysäköinti on Tammisaaressa ja koko Raaseporissa pääsääntöisesti ilmaista, mutta tarkista pysäköintirajoitukset liikennemerkeistä katujen varsilta ja paikoitusalueilta.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Tammisaari per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Tammisaari hotellihuoneita halpaan hintaan
3 tähteä
Hotel Sea Front
Nro 1 suosio

Hotel Sea Front

8,2

95 €

Katso hotellitarjouksia
Motel Marine
Osuvin

Motel Marine

7,7

55 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Tammisaari

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Tammisaari
Motel Marine

Motel Marine

7,7

55 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Sea Front

Hotel Sea Front

8,2

96 €

Katso hotellitarjouksia
Kvarteret Sillen

Kvarteret Sillen

122 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Tammisaari, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Motel Marine

Motel Marine

7,7

55 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Sea Front

Hotel Sea Front

8,2

96 €

Katso hotellitarjouksia

Missä majoittua Tammisaari

Raaseporin kaupunkiin kuuluva Tammisaaren alue on puutaloineen ja vehreine maisemineen idyllinen kohde etenkin kesäisin. Hotellit Tammisaaressa, Raaseporin hallinnollisessa keskuksessa, sijaitsevat useimmiten varsin lähellä rantaa, sillä Raaseporin kaupunki sijaitsee meren äärellä saaristoluonnon ympäröimänä. Hotellitarjonta ei ole alueella runsasta, mutta pieneltä paikkakunnalta tai sen lähialueilta löytyy tavallisesti hotelli jokaiselle matkailijalle. Mikäli toivot majapaikaltasi luksusta, esimerkiksi ruhtinaallista hotelliaamiaista tai omaa kylpyammetta, palvelut kannattaa aina tarkistaa hotellikohtaisesti ennen varauksen tekemistä.

Tammisaaren Kaupunginhotellin löytää idylliseltä paikalta Rantapuistikon ääreltä, aivan merenrannan tuntumasta. Mikäli historiallinen ilmapiiri ja vanhan kaupungin tunnelma kiehtovat, Tammisaaren taajaman keskustassa voi yöpyä myös 1800-luvulta peräisin olevissa puurakennuksissa, Slottsbäddenin huoneistoissa. Lähellä rautatieasemaa ja aivan meren äärellä matkustajia odottaa Hotel Sea Front, jonka valttikorttina ovatkin näyttävät maisemat merelle. Kaikki meren tuntumassa sijaitsevat kaupunginosat kuuluvat Tammisaaren parhaisiin alueisiin majoittua.

Tammisaari on kesäsesongin aikaan suosittu, mutta silti rauhallinen matkakohde, ja sen hotellien hintataso on kesäisin suomalaisittain noin keskitasoa. Tammisaaren alueelta, keskustan läheltä, voi löytää kuitenkin kesäisin myös kodikkaita ja edullisia kesähotelleja ja leirintäalueita budjettiluokan majoitusta varten. Kohtuuhintaista majoitusta – esimerkiksi maalaismajoitusta mökeissä tai huoneistoissa ja bed & breakfast -paikkoja – on tarjolla myös monissa lähikunnissa, esimerkiksi Billnäsissä, Fiskarsissa ja Bollstadissa. Mitä tahansa aluetta Tammisaaren tuntumassa voi huoletta suositella lapsiperheille, sillä näissä perinteisissä maalais- ja saaristomaisemissa viihtyvät varmasti myös perheen pienimmät.


Lue lisää nähtävyyksistä: Tammisaari

Suomen suosituimpiin matkailukaupunkeihin kuuluvien Helsingin ja Turun välillä sijaitsee Raaseporin kunta, jonka alueella on Tammisaaren idyllinen taajama. Mikäli siis suunnittelet lomalla matkaa Etelä-Suomeen, on Tammisaari helppo pistäytymiskohde. Esimerkiksi Helsingin sykkeestä Tammisaaren rauhaan on vain noin tunnin ajomatka. Raaseporissa asukkaita on kokonaisuudessaan noin 28 000, joista vain osa asuu Tammisaaren alueella.

Tammisaari tunnetaan etenkin kauniista vanhasta kaupungistaan, jota värittävät kodikkaat puutalot, ja alueen valttikortteihin kuuluvat myös kauniit saaristomeren maisemat. Jos haluat viettää kiireettömän hetken kuvankauniissa, perisuomalaisessa miljöössä, on Tammisaari sinulle oikea matkakohde.

Tammisaaressa voi hengittää sisäänsä historiaa, sillä monet kaupungin kaduista on rakennettu jo yli 500 vuotta sitten 1500-luvulla. Vaikka aluetta pidetään meren läheisyyden vuoksi kesäkohteena, on paikka tunnelmallinen vierailukohde myös talvisin, etenkin joulunaikaan, kun vanhan kaupungin asukkaat ovat koristelleet kotejansa jouluun. Voipa alueen käsityöläispuodeista tehdä ostoksia myös tuliaiskassiin tai pukin konttiinkin. Suuntaa ostoksille esimerkiksi Kustaa Vaasan kadulle tai Kuninkaankatu-kävelykadulle.

Alueen kahviloihin ja ravintoloihin voi pysähtyä nautiskelemaan lomapäivän herkkuja. Kesäaikaan Tammisaarta ympäröivässä saaristossa risteilee myös m/s Sunnan II -ravintolalaiva. Merimaisemia voi ihailla myös maista käsin, ja kävely rannan suuntaisesti kulkevaa Länsivallia pitkin kruunaakin aurinkoisen päivän. Hieno nähtävyys rantareitin varrella on venäläisten seurapiirien kylpyläksi aikanaan rakennutettu komea Gamla Bastu -sauna 1900-luvun alusta. Seuraa satamien laivaliikennettä, katsele maisemia Ramsholmenin kalliorannalta ja pulahda uimaan idyllisiltä uimapaikoilta.


Tammisaari matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Tammisaari?

1 yö on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Tammisaari.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Tammisaari?

Hotellien hintoihin kohteessa Tammisaari vaikuttavat useat tekijät, kuten tähtiluokitus, sijainti ja yleinen kysyntä. Yleisesti ottaen hotellin keskihinta on noin 78 € yöltä.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Tammisaari?

Hostellit kohteessa Tammisaari (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 74 € per henkilö, per yö. Tämä on 5 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Tammisaari.


momondon suosikkihotellit

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Tammisaari