Hotellit Paimio, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  49 Paimio, Suomen

Paimio, Suomi
5. joulukuu — 6. joulukuu2
ke 6/12
su 10/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Hyödyllisiä tärppejä Paimio hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Paimio

Hotellit lähellä lentokenttää

1717
Paimio löytyy 1 717 hotellia lähellä Helsinki-Vantaan lentoasema. Hilton Helsinki Airport on lähin 0,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Paimio matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Paimiossa?

Paimiossa on matkailijoille muutama hyvä majoituspaikka, mutta valinnanvaraa niiden suhteen on melko vähän. Hotellit Paimiossa ovat kuitenkin edullisia ja viihtyisiä, joten pieni kaupunki on hyvä lomakohde myös majoituskohteiden puolesta. Omakoti- ja huvilamiljöissä sijaitsevissa majataloissa saat hyvän kuvan paikallisesta elämästä. Lisäksi luonnon keskellä sijaitsevissa majapaikoissa saa nauttia Paimion seudun kauniista luonnosta. Mikäli kaipaat majoitusten suhteen lisää valinnanvaraa, lisää vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi naapurikunnan Sauvon alueelta. Sauvon majoituspaikat ovat pienehköjä majataloja. Läheisellä Turun saaristoalueella majoituspaikkoja on valtavasti. momondon hotellihakukoneen kartan avulla näet kätevästi, missä kriteeriesi mukaiset majapaikat Paimion seudulla sijaitsevat.

Miten viettää edullinen loma Paimiossa?

Pieni ja rauhallinen Paimion paikkakunta on edullinen lomakohde. Vilkkaimpien matkailusesonkien ulkopuolella majoitus Paimiossa löytyy alkaen noin 55 euroa hintaan. Kesä-heinäkuun vilkkaimman kesälomasesongin aikaan hintataso voi hieman nousta keskimääräisestä. Useimmat halvat hotellit Paimiossa ja lähiseuduilla ovat siistejä majatalotyylisiä majoituspaikkoja. Valitsemalla majoituksen, jonka hintaan sisältyy aamiainen, säästät myös ruokabudjetissa. Esimerkiksi Kuninkaantien Kestikartanossa Paimion keskustassa voit kokata myös hotelliasiakkaiden yhteiskäytössä olevassa keittiössä. Ilmaisia loma-aktiviteetteja Paimion seutu tarjoaa yllin kyllin. Alueella voi patikoida, kalastaa, pyöräillä, uida ja nauttia luonnosta marjastamalla tai sienestämällä. Paimion seudulle on luotu lisäksi mielenkiintoisia kulttuurikävelyreittejä, joiden varrella voit tutustua alueen muistomerkkeihin ja muihin nähtävyyksiin.

Mitä tehdä Paimiossa lasten kanssa?

Paimion seudun monipuolinen luonto tarjoaa lapsiperheille monenlaisia aktiviteettimahdollisuuksia retkeilystä uintiin ja kalastukseen. Luonnosta innostuneille perheille Paimio onkin erinomainen matkakohde. Bio Starassa koko perhe pääsee elokuviin. Alanteen matkailutila, jossa on mahdollisuus myös majoittumiseen, tarjoaa erilaisia aktiviteetteja koko perheen makuun.


Missä majoittua kohteessa Paimio

Hotellit Paimiossa sijaitsevat pääosin joko keskustassa, joka tunnetaan nimellä Vista, tai keskustan ulkopuolella Paimionjoen rannalla. Alueella ei ole laajaa valikoimaa majoituspaikkoja, mutta pienellä paikkakunnalla voit silti majoittua mukavasti. Paimion keskustan alue on pieni ja rauhallinen, joten keskeinen Vistan kaupunginosa on hyvä majoituspaikka myös lasten kanssa matkustaville. Kaupunkialueelta löydät kaikki tarvitsemasi palvelut, kuten ruokakaupat, ja keskustassa on myös monia mielenkiintoisia vierailukohteita. Alueella sijaitsevat muun muassa Käsityömuseo Miila ja Paimion Sähkömuseo. Majoitus Paimiossa löytyy myös kävelymatkan päässä museoista sijaitsevasta Kuninkaantien Kestikartano -hotellista. Se toimii Varsinais-Suomen Kansanopiston yhteydessä. Kestikartanossa majoitut edullisesti viehättävässä puutalomiljöössä. Hotellissa on yhteiskäytössä oleva keittiö.

Paimionjoen rannalla voit halutessasi majoittua täydellisessä luonnonrauhassa. Jokivarren seutu kutsuu luontomatkailijoita ja kaikkia niitä, jotka haluavat mieluiten majoittua rantamaisemissa. Juntolan alueen tuntumassa lähellä rantaa sijaitsee Alanteen matkailutila. Tilalla voit majoittua kodikkaasti omakotitaloympäristössä. Bed & breakfast -majoituksen hintaan sisältyy aamiainen. Alueella on hyvät mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen, kalastamiseen ja melontaan, ja kesällä kivenheiton päässä majatalolta on monia hyviä uimapaikkoja.


Lue lisää nähtävyyksistä: Paimio

Varsinais-Suomessa, Turun tuntumassa sijaitseva Paimio tunnetaan Suomessa ja maailmalla Paimion parantolasta. Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema sairaala on funktionalistisen arkkitehtuurin taidonnäyte, ja rakennus onkin nostanut pienen kaupungin maailmankartalle. Rakennukselle ja sen ympäristölle on myönnetty Valtakunnallisesti merkittävän rakennetun kulttuuriympäristön titteli.

Vuonna 1933 valmistunut parantola ei suinkaan ole Paimion ainoa nähtävyys. Historiallisesti arvokkaisiin vierailukohteisiin alueella lukeutuvat esimerkiksi Paimion kirkko sekä vanha pappila. Seudulla on myös vanhoja kartanoita, kuten Wiksbergin kartano. Paimio on lisäksi hyvä museokaupunki. Vieraile esimerkiksi alueen käsityötaitoja ja -perinteitä esittelevässä Käsityömuseo Miilassa tai mielenkiintoisessa Paimion Sähkömuseossa. Kulttuuriharrastajien kannattaa muistaa Paimion kulttuurikävelyreitit, jotka vievät matkailijat kaupungin erilaisten kulttuuriaarteiden äärelle. Ne kulkevat pääosin Paimion keskustan tuntumassa.

Paimiojokilaakson alue kutsuu myös luonnon ja retkeilyn ystäviä, ja alueen luontoon voi tutustua jalkapatikalla, pyörällä ja meloen. Paimion läpi kulkeva Paimionjoki laskee Saaristomereen, ja Turun saaristoalue on Paimiosta vain kivenheiton päässä. Paimionlahden seutu on monipuolista lintualuetta, joten se on lintuharrastajien suosiossa.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Paimio

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Paimio

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Paimio?

Hotellit kohteessa Paimio tarjoavat eri hintaluokan huoneita vieraille. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 153 € per yö.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Paimio?

syyskuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Paimio, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 14 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Paimio?

lauantai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Paimio ja tiistai on kallein.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Paimio?

joulukuuta 2023 alkaen 1 toimija on valittavissa hotellia Paimio osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Paimio hinnat?

hotellia Paimio hinnat päivitetään joka päivä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Paimio momondon kautta?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Paimio eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Paimio?

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Paimio. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Paimio

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.