Hotellit Norrköping, Ruotsin

Etsi hotellitarjoukset  23 Norrköping, Ruotsin

Norrköping, Ruotsi
10. joulukuu — 11. joulukuu2
su 11/12
to 15/12

Suositut Norrköping hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Norrköping
Hinta
€50
€151
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Norrköping


Milloin varata hotelli kohteesta Norrköping

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Norrköping
Matalasesonkiheinäkuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkikesäkuukallein aika yöpyä
29 %odotettu hintojen lasku
44 %odotettu hinnannousu

Hinta

72 € - 178 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
178 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
65 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Norrköping hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Norrköping

Halvin hotellihinta

43 €

Hotellit lähellä lentokenttää

134

Keskimääräinen oleskelun kesto

7 päivää
Halvin hinta huoneelle Norrköping löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 43 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Holiday Home Stegeborg Sjöstugan - Ost104.
Norrköping löytyy 134 hotellia lähellä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema. Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal on lähin 0,3 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 7 päivää majoittuessaan hotelleihin Norrköping. Keskimääräinen majoitushinta 7 päiväksi Norrköping viime viikolla on 770 €.

Norrköping matkavinkit

Hotellit Norrköpingissä tarjoavat valinnanvaraa erilaisille matkailijaryhmille, eikä hyvän hotellin löytäminen ole kaupungista vaikeaa. Kaupungissa voit majoittua edulliseen hostelliin tai tyylikkääseen historialliseen hotelliin. Tarjolla on myös tuttujen kansainvälisten hotelliketjujen hotelleja, ja kaupungin ulkopuolella voit halutessasi majoittua maalaismaisemien keskellä. Hotellien tyylit ja hinnat vaihtelevat. Valtaosa Norrköpingin majapaikoista sijaitsee joko keskustan Gamlastadenissa, eli vanhassa kaupungissa, tai lähellä rautatieasemaa. Lisäksi keskustan ulkopuolella on joitakin hyviä majoitusvaihtoehtoja. Vertaa hotelleja ja valitse niistä se, joka parhaiten palvelee tarpeitasi. Vertailuun hyvän avun tarjoaa momondon hotellihakukone.

Norrköpingissä on mahdollista viettää edullinen loma, sillä hotellit Norrköpingissä tarjoavat budjettimatkailijoille useita hyviä majoitusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi rautatieaseman seudulla sijaitsevien hostellien ja hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevien majatalojen väliltä. Halvat hotellit Norrköpingissä sijaitsevat yleensä lähellä keskustaa, joten hyvästä sijainnista keskustan tuntumassa ei tarvitse välttämättä tinkiä. Edullisinta Norrköpingiin on matkustaa suositun kesäkauden ulkopuolella, sillä kesäkuukausina majoitusten hinnat usein hieman nousevat. Norrköpingin ravintolahinnat ovat noin samalla tasolla suomalaiskaupunkien hintatason kanssa. Jos haluat säästää ruokabudjetissa, varaa majoitus, jossa pääset itse kokkaamaan. Ilmaisiin lomapuuhiin Norrköpingissä kuuluu vanhan kaupungin kaduilla seikkailu. Tutustu myös alueen luontokohteisiin, esimerkiksi Göta Kanalin kauniiseen kanaalialueeseen.

Norrköping on kaikin puolin turvallinen matkakohde.

Et tarvitse Norrköpingissä adapteria.

Norrköping on helppo ja turvallinen matkakohde lapsiperheille. Kesällä lasten kanssa reissaavia kutsuvat alueen luontokohteet ja uimarannat. Suuntaa päiväretkelle esimerkiksi Arkösundsin saaristoalueelle. Hauska puuhapaikka lapsille on Busfabriken-sisäleikkipuisto, ja Kolmårdens Djurpark -eläinpuisto kaupungin lähistöllä kutsuu eläinten ystäviä.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Norrköping per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Norrköping hotellihuoneita halpaan hintaan

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Norrköping

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Norrköping
Etsi hostelleja - Norrköping

Hotellit kaupungissa Norrköping, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Norrköping hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Norrköping

Hotellit Norrköpingissä sijaitsevat kaupungin läpi virtaavan Motala-joen molemmin puolin. Kaupungin suosituimpiin majoitusalueisiin kuuluu keskustan vanha kaupunki, Gamlastaden, jossa sijaitsee suuri osa kaupungin hotelleista. Mikäli haluat majoittua Norrköpingissä keskustan palveluiden, ravintoloiden ja parhaiden ostospaikkojen ulottuvilla, on Gamlastaden toimiva valinta. Tunnelmallisten hotelliensa ansiosta alue sopii hyvin myös kaupunkilomaa viettäville pariskunnille ja muille historiallista arkkitehtuuria arvostaville. Tyylikäs hotelli romanttiselle lomalle on esimerkiksi The Lamp Hotel. Hieman edullisempi valinta on Elite Grand Hotel Norrkoping. Vanhassa kaupungissa kannattaa vierailla esimerkiksi ravintola- ja ostosalueella Knäppingsborgissa.

Majoitus Norrköpingissä onnistuu myös vanhasta kaupungista katsottuna toisella puolella Motala-jokea. Lähellä rautatieasemaa, eli Norrköping Centralstation -juna-aseamaa, on lukuisia majoituspaikkoja, jotka sopivat hyviä kulkuyhteyksiä etsiville. Alue on vanhaa kaupunkia edullisempi, ja tarjolla on monia majoitusvaihtoehtoja myös budjettimatkailijoiden makuun. Esimerkiksi A Marican Hostel & Hotel majoittaa säästömatkailijat ja reppureissaajat halvalla. Aivan juna-aseman vieressä sijaitsee tyylikäs Central Station Hostel. Alueen hotelleista on lyhyt kävelymatka Norrköpingin kaupunginmuseoon (Norrköpings stadsmuseum).

Haluatko nauttia Norrköpingin maaseudun rauhasta? Norrköpingin hotellit jatkuvat kaupunkialueen ulkopuolella. Luonnon ystäville ja rauhallista majoitusaluetta etsiville lapsiperheille hyvä alue majoittua on esimerkiksi läheisen Glan-järven alue. Alueella sijaitsevassa kodikkaassa Tallbackens Gård & Vandrarhem -majatalossa on tarjolla tavallisten huoneiden lisäksi perhehuoneita.


Lue lisää nähtävyyksistä: Norrköping

Ruotsin 137 000 asukkaan Norrköping sijaitsee hyvin lähellä Itämeren rannikkoa. Se sijaitsee jokilaaksoalueella, Motala-joen varrella, minkä ansiosta kaupungissa vierailevat pääsevät nauttimaan alueen kauniista luonnosta. Norrköpingissä kaupunkiloma on helppo yhdistää rentoutumishetkiin maaseudun ja luonnon keskellä.

Norrköpingin sydän on Gamlastaden eli vanha kaupunki. Vanhassa kaupungissa matkailijat pääsevät ihailemaan historiallista arkkitehtuuria sekä nauttimaan hyvistä ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista. Ajan patinoimalla alueella seikkaillessa kannattaa piipahtaa tutustumassa esimerkiksi Norrköpingin raatihuoneeseen (Norrköpings rådhus), joka on peräisin 1900-luvun alusta. Museokohteista mielenkiintoisimpia ovat Norrköpingin kaupunginmuseo (Norrköpings Stadsmuseum) ja taidemuseo (Norrköpings Konstmuseum). Vanhan teollisuuskaupungin historiaan pääset tutustumaan Arbetets Museumissa, eli työn museossa.

Norrköpingin luontoon pääset tutustumaan esimerkiksi koko perheelle sopivalla Åbackarna-kävelyreitillä. Kesäisinä päivinä suunnan voi ottaa kaupungin puistoihin, esimerkiksi Karl Johans Parkiin. Luonnon ystävän kannattaa hakeutua myös kaupungin ulkopuolelle. Esimerkiksi Arkösundsin kaunis saaristoalue sijaitsee Norrköpingistä vain noin 50 kilometrin päässä. Myös Göta Kanalin idyllinen kanaalialue on tutustumisen arvoinen.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Norrköping

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Norrköping

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Norrköping on heidän yleisin vaihtoehtonsa 7 yön yöpyminen.

Hotellihuoneen hinta kohteessa Norrköping vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 88 € yöltä.

heinäkuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Norrköping, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 29 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

Norrköping hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia sunnuntai ja kalleimpia lauantai.

Hostellit ja enintään 2-tähden hotellit kohteessa Norrköping veloittavat noin 59 € vuoteesta per henkilö. Tämä on noin 29 € vähemmän kuin tyypillinen hotellihuoneen hinta kohteessa Norrköping.

Kaupungista Norrköping löytyy yhteensä 28 hostellia jos et halua yöpyä hotellissa. Tallbackens Gård & Vandrarhem on suosituin käyttäjätietojemme perusteella. Vertaile hostelleja kohteessa Norrköping.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Norrköping

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Norrköping

Brådtom Slusscafé & Stugor

Brådtom Sluss, Norrköping, Ostergotlands Lan, Sweden

54 €
Bed's Motell & Rumsuthyrning

Bed's Motell & Rumsuthyrning

Spårgatan 3, Norrköping, Ostergotlands Lan, Sweden

7,2
49 €
Holiday Home near Norrköping

Holiday Home near Norrköping

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

9,1
58 €

Norrköpings Camping

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

5,5
68 €

Gästhuset i Åselstad 1

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

8,9
86 €

Cozy and lovely

S:t Persgatan 139m 1102, 60230 Norrkoping, Norrköping, Ostergotlands Lan, Sweden

6,5
60 €

Dillqvist Bed & breakfast

Obonäs Obonäsvägen, Norrköping, Ostergotlands Lan, Sweden

46 €

Gäststugan på Skälvsätter

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

9,0
60 €

Blommelund Blomsätter

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

9,1
194 €

Villa Lillgården with Sauna and Jacuzzi

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

8,9
81 €

Amazing home in Kimstad with 2 Bedrooms

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

53 €
1 Bedroom Accommodation In Vikbolandet

1 Bedroom Accommodation In Vikbolandet

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

114 €

Charming house with panoramic sea view over Bråviken!

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

8,8
154 €
Holiday Home Stegeborg Sjöstugan - Ost104

Holiday Home Stegeborg Sjöstugan - Ost104

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

8,0
43 €

Awesome home in Skärblacka with 3 Bedrooms

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

1,0
85 €

Norrköping City Mansion

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

9,0
808 €

Sandviksgarden

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

90 €
3 bedroom accommodation in Skärblacka

3 bedroom accommodation in Skärblacka

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

86 €

Sodra Flygeln

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

89 €

2 Bedroom Accommodation In Vikbolandet

Norrköping, Itä-Götanmaa, Ruotsi

185 €

Aloita matkan suunnittelu - Norrköping


Miksi käyttää momondo?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Norrköping ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Voit suodattaa momondossa hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella. Näin voimme auttaa sinua löytämään loistavan majoituspaikan kohteessa Norrköping.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.