Hotellit Imatra

Löydä osuvimmat tarjoukset 49 hotellille kohteessa Imatra, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Imatralla

Löydä sinulle sopivin hotelli Imatralta työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Imatra

Imatrankoski Rapids
Border Museum
Vuoksenniska Church

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Imatrankoski Rapids?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Imatrankoski Rapids on 65 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 11 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Imatrankoski Rapids on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Imatrankoski Rapids ovat tyypillisesti 34 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Imatra, missä keskihinta on 99 €.

Hotellit lähellä Imatrankoski Rapids

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Border Museum?

Hotellit lähellä Border Museum ovat tyypillisesti 24 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Imatra, missä keskihinta on 99 €.

Hotellit lähellä Border Museum

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Vuoksenniska Church?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Vuoksenniska Church on 100 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 4 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Vuoksenniska Church on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Vuoksenniska Church ovat tyypillisesti 1 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Imatra, missä keskihinta on 99 €.

Hotellit lähellä Vuoksenniska Church

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Imatra?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Imatra
Matalasesonki
marraskuu
Huippusesonki
syyskuu

edullisin kuukausi yöpyä

56 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

27 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
34 € - 103 €
Kallein viikonpäivä
sunnuntai
Halvin viikonpäivä
perjantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

76 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

105 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Imatra on:
4-5 tähteä
125 € - 155 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Imatra

Miten löytää hyvä hotelli Imatralla?

Imatran hotelleista ja muista majoituspaikoista suurin osa sijaitsee keskustan lähellä ja joen äärellä. Mikäli kuitenkin kaipaat lomaltasi hieman luonnon rauhaa, voi myös keskustan ja kaupungin ympäristössä sijaitsevilla maalaismajoituspaikoilla olla hyvä sijainti. Imatran seudulla on mahdollista yöpyä varsin uniikeissakin paikoissa, kuten vaikkapa kartanossa ja vanhassa valtionhotellissa, joten jos haluat kaupungista ainutlaatuisen hotellikokemuksen, varaus kannattaa tehdä ajoissa. Välimatkoja eri paikkoihin voi näppärästi tutkia netissä kartan avulla. Suosituinta matkailusesonkia Imatralla on kesä, jolloin myös hotellien hintataso hieman nousee. Yleisesti ottaen kaupungissa voi kuitenkin yöpyä kohtuuhintaan.

Miten viettää edullinen loma Imatralla?

Edullinen loma Imatralla on täysin mahdollinen, kunhan matkan suunnittelun aloittaa ajoissa. Hotellien hintoja ja palveluja on helppo vertailla momondon hotellivertailutyökalun avulla, ja vertailu kannattaakin, sillä esimerkiksi eri kaupunginosissa sijaitsevilla hotelleilla voi olla aikamoisia hintaeroja. Mieti, miltä alueelta mieluiten majoituspaikan tahdot ja mikä on budjettisi. Edullista hotellia etsiessä kannattaa myös seurata Imatran seudun hotellien mahdollisia tarjouskampanjoita etenkin kiireisimpien lomasesonkien ajalle, jolloin majoituspaikkojen hinnat ovat hieman normaalia korkeammat. Imatra on melko pieni kaupunki, joten kaupungin alueella liikkumiseen ei tarvitse käyttää rahaa. Lähes kaikkialle pääsee jalkaisin tai polkupyörällä. Imatra sijaitsee paitsi Vuoksijoen rannalla myös suuren järvialueen keskellä ja Saimaan äärellä, eli edulliseen luontomatkailuun on alueella täydelliset edellytykset. Kesäisin alueen hienot uimarannat kutsuvat.

Liikkuminen Imatralla?

Useimpiin paikkoihin Imatran keskustassa pääsee ongelmitta kävellen tai pyörällä, mutta matkailijoidenkin apuna on myös kaupungin julkinen liikenne. Paikallisbusseihin voi ostaa lipun suoraan bussikuskilta.

Voiko hotellin varata Imatralla ilman luottokorttia?

Hotellit Imatralla vaativat lähes aina luottokortin tiedot hotellivarauksen tekemiseksi, mutta esimerkiksi mökkimajoitusta ja muita majoitusmuotoja on varattavissa Imatran ympäristöstä ilman luottokorttiakin.

Mitä tehdä Imatralla lasten kanssa?

Imatran seutu on luonnonläheisyytensä ansiosta hyvä kohde myös lapsiperheille. Uimarantoja ja luontopolkuja riittää tutkittavaksi kaupungin läheisyydestä pidemmällekin lomalle, ja läheinen Saimaan alue antaa kesäaikaan mahdollisuuksia veneilyyn ja risteilyille. Talvisin Saimaan alueelle tehdään säiden salliessa retkiluisteluratoja, ja myös hiihtomahdollisuudet ovat alueella hyvät. Imatrankosken kuohut ovat etenkin kesäisin mielenkiintoinen ihmetyksen aihe myös perheen pienemmille, ja hurjapäisimmät voivat ylittää villinä virtaavan kosken vaijeriliu’un avulla. Talviaikaan ja sateisina päivinä koko perheen kylpyläpäivää voi viettää Cumulus Resort Imatran Valtionhotellin kylpyläosastolla, sillä hotellin spa on avoin myös muille kuin hotellin asiakkaille. Myös Imatran Kylpylä kutsuu polskimaan, ja kylpylän yhteydessä on lisäksi keilahalli.

Pysäköinti Imatralla

Pysäköinti on ilmaista Imatralla myös keskustassa. Tietyillä keskeisillä paikoilla, ainakin Imatrankoskella ja Vuoksenniskalla, parkkeraamisessa on aikarajoituksia, joten alueilla on käytettävä pysäköintikiekkoa. Monilla hotelleilla on omat parkkialueensa, eli sopivaa parkkipaikkaa kannattaa ensimmäisenä tiedustella hotellista.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Imatra per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Imatra hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
Imatran Portti
Osuvin

Imatran Portti

9,0

40 €

Katso hotellitarjouksia
väh. 4 tähteä
Imatran Kylpylä
Nro 1 suosio

Imatran Kylpylä

8,4

118 €

Katso hotellitarjouksia
Holiday Club Saimaa
Osuvin

Holiday Club Saimaa

8,4

82 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Imatra

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Imatra
Immalanjärvi

Immalanjärvi

9,4

24 €

Katso hotellitarjouksia
Tientaus 1 Apartments

Tientaus 1 Apartments

7,9

39 €

Katso hotellitarjouksia
Hostel Aalto

Hostel Aalto

8,8

27 €

Katso hotellitarjouksia
Polku Apartaments

Polku Apartaments

8,8

39 €

Katso hotellitarjouksia
Hostel Ukonlinna

Hostel Ukonlinna

8,1

27 €

Katso hotellitarjouksia
Imatran Portti

Imatran Portti

9,0

41 €

Katso hotellitarjouksia
Etsi suosittuja hostelleja kaupungissa Imatra

Hotellit kaupungissa Imatra, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Immalanjärvi

Immalanjärvi

9,4

24 €

Katso hotellitarjouksia
Imatran Portti

Imatran Portti

9,0

41 €

Katso hotellitarjouksia
Holiday Club Saimaa

Holiday Club Saimaa

8,4

83 €

Katso hotellitarjouksia
Hostel Ukonlinna

Hostel Ukonlinna

8,1

27 €

Katso hotellitarjouksia
Hostel Aalto

Hostel Aalto

8,8

27 €

Katso hotellitarjouksia
Imatran Kylpylä

Imatran Kylpylä

8,4

118 €

Katso hotellitarjouksia

Imatran kaupunginosat, missä majoittua

Kauneimman järvi-Suomen keskellä sijaitseva Etelä-Karjalan kaupunki Imatra on suosittu kaupunkikohde varsinkin kesäaikaan. Hotellit Imatralla sijaitsevat pääosin kaupungin keskustassa, lähellä Vuoksijoen rantaa hienoine maisemineen. Hotelleja ei ole tarjolla valtavaa määrää, mutta jokainen matkailija löytää varmasti kaupungista tai sen tuntumasta sopivan majapaikan. Mikäli vaadit majoituspaikaltasi tiettyjä palveluita, kuten aamiaisen, kylpyammeen tai vaikkapa kuntosalin, muista tarkistaa tarjotut palvelut ennen varauksen tekemistä.

Imatran ydinkeskustassa matkailijoille on joitakin perinteisiä hotelleja, ja aivan Vuoksijoen tuntumassa sijaitseva Hemmottelukylpylä Cumulus tarjoaa vierailleen myös uima-altaita ja spa-hoitoja. Vanha valtionhotelli on jo historiallisuutensakin takia mielenkiintoinen majoituspaikka. Vehreä jokivarsi on epäilemättä miljööltään Imatran parasta aluetta majoittua, ja rauhallisuutensa ansiosta alue on suositeltava myös lapsiperheille.

Hintataso on kaupungissa laadukkaissakin hotelleissa kohtuullinen, tosin se vaihtelee hieman sesongeittain. Kesän suosituimpina matkailukuukausina majoituksesta saa yleensä maksaa normaalia pidemmän pennin. Budjettimatkailijakin löytää majoituksen usein hyvään hintaan keskustasta, mutta lähellä keskustaa voi yöpyä edullisesti myös Hopiaharjun kaupunginosassa. Esimerkiksi läheisessä Korvenkylässä, valtatie 6:n toisella puolella, majoitusta on vieläkin edullisemmin, mutta keskustasta katsottuna alue on hieman syrjäinen. Imatran Neitsytniemellä voi puolestaan yöpyä ainutlaatuisessa miljöössä, Neitsytniemen kartanossa, kohtuulliseen hintaan.

Mikäli haet majapaikaltasi hyviä kulkuyhteyksiä ja haluat yöpyä rautatieaseman lähellä, pidä mielessäsi, että Imatran rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella, Mansikkalan ja Tainionkosken kaupunginosien välissä.


Imatra pähkinänkuoressa

Imatran keskusta on muotoutunut Imatrankosken ympärille, ja kaupunki tunnetaankin paitsi koskesta myös joki- ja järvimaisemista, jotka ympäröivät eteläkarjalaista kaupunkia lähes joka suunnasta. Imatralla on helppo olla luontoa lähellä, ja vaikka kaupunki on suosittu vierailukohde etenkin kesäisin, ovat kaupungin maisemat vaikuttavat myös talviaikaan. Esimerkiksi Imatrankosken tuntumasta löytyvän jugendtyylisen Valtionhotellin, nykyisin nimeltään Cumulus Resort Imatran, vehreään ympäristöön kannattaa tutustua. Rakennus on peräisin 1900-luvun alusta.

Hieman alle 28 000 asukkaan Imatralla voi viettää rennon loman. Muutaman kilometrin päässä kaupungista sijaitsee Saimaan järvialue, jonka tarjoamat harrastusmahdollisuudet ovat loppumattomat. Saimaalla voi paitsi uida myös veneillä, meloa ja kalastaa, ja myös erilaiset Saimaan risteilyt ovat suosittuja. Saimaan tunnetuin asukas on tietenkin uhanalainen saimaannorppa. Saimaalla järjestetään norpparetkiä, joilla suloiseen eläimeen on mahdollista tutustua sen eläinympäristöä kunnioittaen. Norpparetkille kannattaa lähteä asiantuntijoiden opastuksella etenkin toukokuisin. Hauska vesiaktiviteetti Imatran alueella on myös suosittu vuoksikellunta, jota voi harrastaa talvellakin. Vuoksikellunnassa veden virtaan antaudutaan kellumaan yli kilometrinkin pituinen matka lämpimässä kuivapuvussa.

Imatra on myös kulttuurikaupunki, ja esimerkiksi Imatran taidemuseossa voi tutustua muun muassa 1900-luvun alkupuolen taiteeseen. Kokoelmaan kuuluu esimerkiksi Akseli Gallen-Kallelan ja Hugo Simbergin teoksia. Imatran veteraani- ja lottamuseossa voi tutustua Suomen menneisyyteen ja sota-aikoihin, ja Teatteri Imatra on puolestaan oikea vierailukohde teatteritaiteen ystäville.


Imatra matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Imatra?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Imatra heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 1 yö.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Imatra?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Imatra vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 104 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Imatra?

marraskuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Imatra. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 56 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Imatra?

torstai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Imatra. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä lauantai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Imatra?

Hostelli, joka sijaitsee kohteessa Imatra maksaa keskimäärin noin 105 €. Nämä hinnat ovat henkilöä ja yötä kohti, ja koskevat yöpymistä hostelleissa ja enintään 2-tähden hotelleissa. Vertailun vuoksi tämä on −1 € edullisempi kuin tyypillinen hotelli kohteessa Imatra.