Hotellit Imatra, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  12 Imatra, Suomen

Imatra, Suomi
5. Dezember — 6. Dezember2
Mi 6/12
So 10/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut Imatra hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Imatra
Hinta
€34
€145
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Imatra


Milloin varata hotelli kohteesta Imatra

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Imatra
Halvin viikonpäivälauantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
116 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
188 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Imatra hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Imatra

Halvin hotellihinta

35 €

Hotellit lähellä lentokenttää

73

Keskimääräinen oleskelun kesto

3 päivää
Halvin hinta huoneelle Imatra löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 35 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Guest House Matka-Talo, 1-tähden hotelli.
Imatra löytyy 73 hotellia lähellä Lappeenranta. Modern design w/balcony, free parking,WiFi & A/C on lähin 0,9 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 3 päivää majoittuessaan hotelleihin Imatra. Keskimääräinen majoitushinta 3 päiväksi Imatra viime viikolla on 398 €.

Imatra matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Imatralla?

Imatran hotelleista ja muista majoituspaikoista suurin osa sijaitsee keskustan lähellä ja joen äärellä. Mikäli kuitenkin kaipaat lomaltasi hieman luonnon rauhaa, voi myös keskustan ja kaupungin ympäristössä sijaitsevilla maalaismajoituspaikoilla olla hyvä sijainti. Imatran seudulla on mahdollista yöpyä varsin uniikeissakin paikoissa, kuten vaikkapa kartanossa ja vanhassa valtionhotellissa, joten jos haluat kaupungista ainutlaatuisen hotellikokemuksen, varaus kannattaa tehdä ajoissa. Välimatkoja eri paikkoihin voi näppärästi tutkia netissä kartan avulla. Suosituinta matkailusesonkia Imatralla on kesä, jolloin myös hotellien hintataso hieman nousee. Yleisesti ottaen kaupungissa voi kuitenkin yöpyä kohtuuhintaan.

Miten viettää edullinen loma Imatralla?

Edullinen loma Imatralla on täysin mahdollinen, kunhan matkan suunnittelun aloittaa ajoissa. Hotellien hintoja ja palveluja on helppo vertailla momondon hotellivertailutyökalun avulla, ja vertailu kannattaakin, sillä esimerkiksi eri kaupunginosissa sijaitsevilla hotelleilla voi olla aikamoisia hintaeroja. Mieti, miltä alueelta mieluiten majoituspaikan tahdot ja mikä on budjettisi. Edullista hotellia etsiessä kannattaa myös seurata Imatran seudun hotellien mahdollisia tarjouskampanjoita etenkin kiireisimpien lomasesonkien ajalle, jolloin majoituspaikkojen hinnat ovat hieman normaalia korkeammat. Imatra on melko pieni kaupunki, joten kaupungin alueella liikkumiseen ei tarvitse käyttää rahaa. Lähes kaikkialle pääsee jalkaisin tai polkupyörällä. Imatra sijaitsee paitsi Vuoksijoen rannalla myös suuren järvialueen keskellä ja Saimaan äärellä, eli edulliseen luontomatkailuun on alueella täydelliset edellytykset. Kesäisin alueen hienot uimarannat kutsuvat.

Liikkuminen Imatralla?

Useimpiin paikkoihin Imatran keskustassa pääsee ongelmitta kävellen tai pyörällä, mutta matkailijoidenkin apuna on myös kaupungin julkinen liikenne. Paikallisbusseihin voi ostaa lipun suoraan bussikuskilta.

Voiko hotellin varata Imatralla ilman luottokorttia?

Hotellit Imatralla vaativat lähes aina luottokortin tiedot hotellivarauksen tekemiseksi, mutta esimerkiksi mökkimajoitusta ja muita majoitusmuotoja on varattavissa Imatran ympäristöstä ilman luottokorttiakin.

Mitä tehdä Imatralla lasten kanssa?

Imatran seutu on luonnonläheisyytensä ansiosta hyvä kohde myös lapsiperheille. Uimarantoja ja luontopolkuja riittää tutkittavaksi kaupungin läheisyydestä pidemmällekin lomalle, ja läheinen Saimaan alue antaa kesäaikaan mahdollisuuksia veneilyyn ja risteilyille. Talvisin Saimaan alueelle tehdään säiden salliessa retkiluisteluratoja, ja myös hiihtomahdollisuudet ovat alueella hyvät. Imatrankosken kuohut ovat etenkin kesäisin mielenkiintoinen ihmetyksen aihe myös perheen pienemmille, ja hurjapäisimmät voivat ylittää villinä virtaavan kosken vaijeriliu’un avulla. Talviaikaan ja sateisina päivinä koko perheen kylpyläpäivää voi viettää Cumulus Resort Imatran Valtionhotellin kylpyläosastolla, sillä hotellin spa on avoin myös muille kuin hotellin asiakkaille. Myös Imatran Kylpylä kutsuu polskimaan, ja kylpylän yhteydessä on lisäksi keilahalli.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Imatra per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Imatra hotellihuoneita halpaan hintaan

4-tähden hotellit

Halvin 72 €

Keskinkertainen 98 €

Kallein 184 €

Etsi 4-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Imatra

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Imatra
Etsi hostelleja - Imatra

Hotellit kaupungissa Imatra, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Imatra hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Imatra

Kauneimman järvi-Suomen keskellä sijaitseva Etelä-Karjalan kaupunki Imatra on suosittu kaupunkikohde varsinkin kesäaikaan. Hotellit Imatralla sijaitsevat pääosin kaupungin keskustassa, lähellä Vuoksijoen rantaa hienoine maisemineen. Hotelleja ei ole tarjolla valtavaa määrää, mutta jokainen matkailija löytää varmasti kaupungista tai sen tuntumasta sopivan majapaikan. Mikäli vaadit majoituspaikaltasi tiettyjä palveluita, kuten aamiaisen, kylpyammeen tai vaikkapa kuntosalin, muista tarkistaa tarjotut palvelut ennen varauksen tekemistä.

Imatran ydinkeskustassa matkailijoille on joitakin perinteisiä hotelleja, ja aivan Vuoksijoen tuntumassa sijaitseva Hemmottelukylpylä Cumulus tarjoaa vierailleen myös uima-altaita ja spa-hoitoja. Vanha valtionhotelli on jo historiallisuutensakin takia mielenkiintoinen majoituspaikka. Vehreä jokivarsi on epäilemättä miljööltään Imatran parasta aluetta majoittua, ja rauhallisuutensa ansiosta alue on suositeltava myös lapsiperheille.

Hintataso on kaupungissa laadukkaissakin hotelleissa kohtuullinen, tosin se vaihtelee hieman sesongeittain. Kesän suosituimpina matkailukuukausina majoituksesta saa yleensä maksaa normaalia pidemmän pennin. Budjettimatkailijakin löytää majoituksen usein hyvään hintaan keskustasta, mutta lähellä keskustaa voi yöpyä edullisesti myös Hopiaharjun kaupunginosassa. Esimerkiksi läheisessä Korvenkylässä, valtatie 6:n toisella puolella, majoitusta on vieläkin edullisemmin, mutta keskustasta katsottuna alue on hieman syrjäinen. Imatran Neitsytniemellä voi puolestaan yöpyä ainutlaatuisessa miljöössä, Neitsytniemen kartanossa, kohtuulliseen hintaan.

Mikäli haet majapaikaltasi hyviä kulkuyhteyksiä ja haluat yöpyä rautatieaseman lähellä, pidä mielessäsi, että Imatran rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustan ulkopuolella, Mansikkalan ja Tainionkosken kaupunginosien välissä.


Lue lisää nähtävyyksistä: Imatra

Imatran keskusta on muotoutunut Imatrankosken ympärille, ja kaupunki tunnetaankin paitsi koskesta myös joki- ja järvimaisemista, jotka ympäröivät eteläkarjalaista kaupunkia lähes joka suunnasta. Imatralla on helppo olla luontoa lähellä, ja vaikka kaupunki on suosittu vierailukohde etenkin kesäisin, ovat kaupungin maisemat vaikuttavat myös talviaikaan. Esimerkiksi Imatrankosken tuntumasta löytyvän jugendtyylisen Valtionhotellin, nykyisin nimeltään Cumulus Resort Imatran, vehreään ympäristöön kannattaa tutustua. Rakennus on peräisin 1900-luvun alusta.

Hieman alle 28 000 asukkaan Imatralla voi viettää rennon loman. Muutaman kilometrin päässä kaupungista sijaitsee Saimaan järvialue, jonka tarjoamat harrastusmahdollisuudet ovat loppumattomat. Saimaalla voi paitsi uida myös veneillä, meloa ja kalastaa, ja myös erilaiset Saimaan risteilyt ovat suosittuja. Saimaan tunnetuin asukas on tietenkin uhanalainen saimaannorppa. Saimaalla järjestetään norpparetkiä, joilla suloiseen eläimeen on mahdollista tutustua sen eläinympäristöä kunnioittaen. Norpparetkille kannattaa lähteä asiantuntijoiden opastuksella etenkin toukokuisin. Hauska vesiaktiviteetti Imatran alueella on myös suosittu vuoksikellunta, jota voi harrastaa talvellakin. Vuoksikellunnassa veden virtaan antaudutaan kellumaan yli kilometrinkin pituinen matka lämpimässä kuivapuvussa.

Imatra on myös kulttuurikaupunki, ja esimerkiksi Imatran taidemuseossa voi tutustua muun muassa 1900-luvun alkupuolen taiteeseen. Kokoelmaan kuuluu esimerkiksi Akseli Gallen-Kallelan ja Hugo Simbergin teoksia. Imatran veteraani- ja lottamuseossa voi tutustua Suomen menneisyyteen ja sota-aikoihin, ja Teatteri Imatra on puolestaan oikea vierailukohde teatteritaiteen ystäville.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Imatra

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Imatra

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Imatra?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Imatra heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 3 yötä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Imatra?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Imatra vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 144 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Imatra?

joulukuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Imatra. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 35 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Imatra?

perjantai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Imatra. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä tiistai.

Löytyykö kaupungista Imatra loma-asuntoja?

Kyllä, kaupungista Imatra löytyy 33 loma-asuntoa. Käyttäjätietojemme mukaan Holiday Home Rantalinna 3 by Interhome on suosituin Imatra loma-asunto. Etsi loma-asuntoja kaupungista Imatra.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Imatra?

joulukuuta 2023 alkaen 66 toimijaa on valittavissa hotellia Imatra osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Imatra hinnat?

hotellia Imatra hinnat päivitetään päivittäin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Imatra momondon kautta?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Imatra ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Imatra?

Voit löytää loistavan yöpymispaikan kohteessa Imatra käyttämällä suodattimiamme, kun olet käyttänyt yllä olevaa hakulomaketta. momondon suodattimet sisältävät yksinkertaisia vaihtoehtoja, kuten tähtiluokituksen, sijainnin ja hinnan; mutta myös paljon yksityiskohtaisempia kriteerejä ja voit valita majoituksen tyylin, mukavuuksien, kuten ilmaisen aamiaisen ja internetin sekä parannettujen terveys- ja turvallisuusvaihtoehtojen perusteella.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Imatra

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.