keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Ottawa

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ottawa

Ottawa, ON, Kanada
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Ottawa, ON, Kanada
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ottawa keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Ottawa, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

4 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Ottawa

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä, löydät 2 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille keddy by Europcar kentällä Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (Please Go To The Routes Counter 2644 Leitrim Road ja Call 613 667 9394 For Shuttle To- Discount// 1749 Bank Street).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ottawa hinnat?

autoa Ottawa hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ottawa?

82 toimijaa on valittavissa autoa Ottawa syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ottawa?

Eri maissa, myös kohteessa Ottawa, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ottawa?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Ottawa, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ottawa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.