Autonvuokraus Puola Varsova Varsova Modlin lentokenttä

Varsova Modlin lentokenttä-autonvuokraukset

Löydä hyviä tarjouksia halvoista Varsova Modlin lentokenttä vuokra-autoista

su 12.12.
Keskipäivä
ke 15.12.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Varsova Modlin lentokenttä osuvimmat autonvuokraustarjoukset

Voit alapuolella vertailla halvimpia hintoja kentällä Varsova Modlin lentokenttä suosituimmille vuokra-autotyypeille
Pieni
Pieni

Osuvin

Volkswagen Polo

11 €/päivä
Pieni

1. suosituin

Ford Focus

24 €/päivä
Pieni

2. suosituin

Volkswagen Golf

17 €/päivä
Pieni

3. suosituin

Hyundai Accent

20 €/päivä
Pieni

4. suosituin

Opel Corsa

19 €/päivä
Pieni

5. suosituin

Fiat 500

18 €/päivä
Pieni

6. suosituin

Ford Ka

32 €/päivä
Pieni

7. suosituin

Ford Fiesta

21 €/päivä
Pieni

8. suosituin

Fiat Panda

21 €/päivä
Pieni

9. suosituin

Audi A3

26 €/päivä
Pieni

10. suosituin

Chevrolet Spark

43 €/päivä
Pieni

11. suosituin

Ford Escape

17 €/päivä
Keskikoko
Keskikoko

Osuvin

Audi A3

15 €/päivä
Keskikoko

1. suosituin

Volkswagen Passat

18 €/päivä
Keskikoko

2. suosituin

Kia Sportage

22 €/päivä
Keskikoko

3. suosituin

Nissan Qashqai

32 €/päivä
Keskikoko

4. suosituin

Skoda Octavia

28 €/päivä
Suuri
Suuri

Osuvin

Kia Sportage

14 €/päivä
Suuri

1. suosituin

Ford Explorer

30 €/päivä
Suuri

2. suosituin

Infiniti Q50

63 €/päivä
Suuri

3. suosituin

Mercedes-Benz C-Class

60 €/päivä

Autovuokraamot kentällä Varsova Modlin lentokenttä

Alla on kaikki kentällä Varsova Modlin lentokenttä sijaitsevat vuokraamot, heidän osoitteensa, asiakasarviot ja halvimmat vuokra-autot mitä heillä on tarjolla
greenmotion

GREEN MOTION

Ul. Generała Wiktora Thommée, 05-102

Arviopisteet 10/10 1 arvostelu perusteella

Fiat 500 0 €/pvä
Volkswagen Polo 0 €/pvä
Volkswagen Golf 2 €/pvä
Audi A3 4 €/pvä
Volkswagen Passat 6 €/pvä
express

Express Rent a Car

Warszawa Modlin Airport Arrival Terminal, 05-102

Arviopisteet 10/10 1 arvostelu perusteella

Ford Fiesta 13 €/pvä
Ford Focus 17 €/pvä
Chevrolet Spark 17 €/pvä
Nissan Qashqai 30 €/pvä
Infiniti Q50 47 €/pvä
avis

Avis

Mazowiecki Port Lotniczy, 05-102

Arviopisteet 8,4/10 3 arvostelujen perusteella

Ford Focus 9 €/pvä
Hyundai Accent 20 €/pvä

Kuinka päästä Varsova Modlin-lentokentältä vuokra-autokeskukseen?

Varsovan Modlin-lentokenttä (WMI) on toinen kahdesta Varsovan kansainvälisiä matkustajia palvelevasta kaupallisesta lentokentästä. Lentokenttä tarjoaa monenlaisia palveluita matkustajille, mukaan lukien halvat vuokra-autot ja muut vuokra-autot, joiden avulla sinä ja seurueesi pääsette tutustumaan itsenäisesti vaikkapa Varsovaan ja sen ympäristöön. Lentokentällä toimii useita autovuokraamoja. Autovuokraamoja löytyy sekä tuloaulasta että lentokenttäterminaalin yleisölle avoimelta puolelta, joten palvelut ovat helpon kävelymatkan päässä ja Varsova Modlinille saapuvien matkustajien helposti saavutettavissa. Lentokentällä on selkeitä opasteita, jotka ohjaavat matkustajia vuokraamoiden tiskeille. Tarvittaessa voit tietenkin kysyä neuvoa lentokentän henkilökunnalta. Autovuokraamojen aukiolot vaihtelevat viikonpäivän ja autovuokraamon mukaan, mutta yleensä matkustajille on tarjolla vuokra-autoihin liittyvää palvelua joka päivä. Usein autovuokraamot ovat myös joustavia palveluissaan. Ne järjestävät asiakkailleen näiden tarvitsemaa palvelua, kuten vuokra-auton palautuksen vuokraamon aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkemmat tiedot vuokra-autosi sijainnista saat viimeistään autovuokraamon asiakaspalvelijoilta lentokentällä. He opastavat sinut oikeaan paikkaan.

Kuinka palautan vuokra-autoni Varsovan Modlin-lentokentällä?

Yleisesti vuokra-auton palauttamisessa on syytä noudattaa autovuokraamon kanssa tehtyä sopimusta. Jos matkasuunnitelmasi jostain syystä muuttuvat vuokrauksen aikana, kannattaa olla välittömästi yhteydessä autovuokraamoon. Voit kysyä mahdollisuutta muutokseen esimerkiksi palautuspaikassa tai -ajassa. Varsova Modlin -lentokentällä autot palautetaan yleensä terminaalin lähettyvillä olevaan PA1-pysäköintipaikkaan. Jätä auto sovittuun paikkaan pysäköintihallissa. Oikeissa pysäköintiruuduissa on yleensä autovuokraamon logo. Autoa palauttavan matkustajan tulee ottaa pysäköintilippu pysäköintihalliin ajaessaan. Pysäköintilippu annetaan autovuokraamon henkilökunnalle. He palvelevat asiakkaita samassa paikassa, mistä auton nouditkin, eli tuloaulassa ja terminaalirakennuksen yleisölle avoimella puolella. Asiakaspalvelupisteille on pysäköintipaikalta lyhyt kävelymatka. Autovuokraamot ottavat autoja vastaan aukioloaikojensa puitteissa. Voit myös kysyä etukäteen mahdollisuutta auton palautukseen aukioloaikojen ulkopuolella. Vuokraamot saattavat edellyttää myös esimerkiksi sitä, että palautat auton samalla polttoainemäärällä kuin sen vuokrasitkin. Palautukseen liittyvät yksityiskohdat selviävät yleensä viimeistään autonvuokrauksen yhteydessä. Kysy rohkeasti henkilökunnalta etukäteen, jos tarvitset lisätietoja jostakin asiasta.


Varsova Modlin lentokenttä autonvuokrausvinkit

Saat vastauksia yleisimpiin kysymyksiin auton vuokraamisesta kentällä Varsova Modlin lentokenttä

Mitä asiakirjoja tarvitsen auton vuokraukseen Varsovan Modlin-lentokentältä?

Kun haluat vuokrata auton Varsova Modlin -lentokentältä, tarvitset mukaasi muutamia tärkeitä asiakirjoja. Autovuokraamot vaativat yleensä ensinnäkin, että sinulla on mukanasi voimassa oleva EU-maan ajokortti. Muilta kuin EU-maista tulevilta matkustajilta vaaditaan autonvuokraukseen myös kansainvälinen ajokortti. Lisäksi sinun tulee yleensä esittää voimassa oleva passi tai kotimaasi viranomaisen myöntämä virallinen henkilöllisyystodistus ja luottokortti. Varsova Modlinilla toimiville autovuokraamoille käyvät ainakin yleisimmät luottokortit, mutta sen sijaan esimerkiksi debit-kortti tai käteinen eivät ole yleisesti hyväksyttyjen maksutapojen joukossa. Luottokortissakin sen haltijan nimen tulee usein olla merkittynä kohokirjaimin. Huomaa, että maksukortilta pidätetään autonvuokrauksen ajaksi yleensä vakuus. Vakuusrahalla turvataan se, että palautat auton moitteettomassa kunnossa, oikealla tavalla tankattuna ja muutenkin sopimuksen mukaan. Autovuokraamot saattavat esimerkiksi pyytää, että palautuksen yhteydessä autossa on saman verran polttoainetta kuin siinä oli matkaan lähtiessäsi. Vakuus palautetaan maksukortillesi vuokrauksen päätyttyä, mikäli kaikki on kunnossa. Autovuokraamoiden kuljettajilta edellyttämä vähimmäisikä vaihtelee, ja se voi olla esimerkiksi 21, 23 tai jopa 25 vuotta. Yläikärajaa vuokraukselle vuokraamot eivät sen sijaan yleisesti esitä.

Mitä palveluja Varsovan Modlin-lentokentän autovuokraamot tarjoavat?

Varsova Modlinin lentokentän autovuokraamoiden palveluajat vaihtelevat, mutta tarvittaessa vuokraamoilta kannattaa kysyä lisäpalveluita, kuten auton noutoa ja palautusmahdollisuutta myös vuokraamoiden aukioloaikojen ulkopuolella. Modlinin vuokraamoiden palveluihin kuuluu yleensä erilaisia lisäpalveluita, kuten vuokrauksen maksuton peruutus tiettyyn päivämäärään ja kellonaikaan mennessä. Voit valita autollesi myös esimerkiksi törmäysturvan, varkausturvan ja rajoittamaton määrän ajokilometrejä. Vuokraan sisältyvät asiat kannattaa käydä tarkasti läpi etukäteen, sillä lisämaksusta voit usein saada muutakin toivomaasi vuokra-autoon. Muita mahdollisia lisäpalveluita ovat esimerkiksi GPS-paikannin, lasten turvaistuin, istuinkoroke ja yksi tai useampi lisäkuljettaja.

Mitä autovuokraamoita löytyy kentältä Modlin lentokenttä?

GREEN MOTION, Global Rent A Car ja Panek ovat vain muutama yhteensä 43 vuokraamosta , joiden autoja on saatavilla kentällä Modlin lentokenttä. GREEN MOTION sijaitsee osoitteessa Ul. Generała Wiktora Thommée. Global Rent A Car sijaitsee osoitteessa Generala Wiktora Thommée 1a. Panek sijaitsee osoitteessa Generała Wiktora Thommée.

Mikä on suosituin vuokra-auto kentällä Modlin lentokenttä?

Suosituimmat vuokra-autotyypit kentällä Modlin lentokenttä ovat Edullinen. 37 % käyttäjistämme haki Edullinen vuokra-autoja kentällä Modlin lentokenttä kuluneen vuoden aikana. Volkswagen Polo ja Hyundai Accent ovat suosituimmat vuokrattavat automallit luokassa Edullinen. GREEN MOTION on suosituin vuokraamo, joka tarjoaa Edullinen ajoneuvoja kentällä Modlin lentokenttä. 6 € per päivä on halvin hinta vuokrata Edullinen vuokraamolta GREEN MOTION.

Mikä on halvin vuokra-auto kentällä Modlin lentokenttä?

Halvin vuokra-auto kentällä Modlin lentokenttä on vuokraamolta GREEN MOTION löytyvä Fiat 500, ja sen keskimääräinen hinta on 8 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana käyttäjät löysivät kuitenkin Fiat 500 vuokra-auton niinkin alhaiseen hintaan kuin 4 €/pvä vuokraamolta GREEN MOTION . Muista varata vuokra-auto hyvissä ajoin etukäteen, jotta voit hyödyntää halvempia hintoja.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Modlin lentokenttä?

Datamme mukaan paras aika vuokrata auto kentältä Modlin lentokenttä on 36 päivää ennen noutopäivää hintojen ollessa keskimäärin 11 €/pvä. Kuluneen vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet kentältä Modlin lentokenttä vuokra-autoja viikonlopuksi hintaan 19 €/pvä ja arkipäiviksi 15 €/pvä. Harkitse auton vuokraamista kuun tammikuu aikana (halvin kuukausi), vuokra-autotarjousten ollessa keskimäärin 13 €/pvä.

Mikä on suosituin autovuokraamo kentällä Modlin lentokenttä?

Perustuen 1 arvosteluun ja keskimääräisin arviopisteisin 10, Express Rent a Car on suosituin autovuokraamo kentällä Modlin lentokenttä. 3 % käyttäjistämme päätti varata halvan vuokra-auton vuokraamosta Express Rent a Car kuluneen vuoden aikana. Halpaa autonvuokrausta on myös saatavilla vuokraamoistaGREEN MOTION sekä Avis, joista molemmat ovat kentänModlin lentokenttä hyvämaineisia vuokra-autoyrityksiä. 1 arvostelija antoi vuokraamolle GREEN MOTION asiakasarviopisteitä keskimäärin 10, kun taas 3 arvostelijaa antoi vuokraamolle Avis asiakasarviopisteitä keskimäärin 8,4.

Kuinka paljon maksaa autonvuokraus kentällä Modlin lentokenttä?

Autonvuokraukset kentällä Modlin lentokenttä vaihtelevat sen mukaan millaisen auton varaat ja mistä vuokraamosta auto tulee, mutta voit odottaa maksavasi keskimäärin 16 €/pvä autonvuokrauksesta. Tarvitsetko autoa pidemmäksi aikaa kuin vain muutamaksi päiväksi? Autin vuokraaminen maksaa 111 € kentältä Modlin lentokenttä yhdeksi viikoksi. 534 € on keskimääräinen vuokra-auton hinta yhdeksi kuukaudeksi, mutta saatat löytää parempia autonvuokraustarjouksia, jos tarkistat nyt.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Varsova Modlin lentokenttä?

momondo-käyttäjien suosituin automallin lentokentällä Varsova Modlin lentokenttä on Ford Focus ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Volkswagen Golf. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus tarjouksia lentokentällä Varsova Modlin lentokenttä keskimääräiseen hintaan 24 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 2 € per päivä. Mallin Volkswagen Golf vuokraaminen lentokentällä Varsova Modlin lentokenttä maksaa yleensä keskimäärin 17 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 1 € per päivä.


Autonvuokraus Puola Varsova Varsova Modlin lentokenttä
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00