Thrifty autonvuokraukset kaupungista Panamá

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Panamá

Panamá, Panama
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Panamá, Panama
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Panamá Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Panamá, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

3,4

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Panamá

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Thrifty vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Panamá asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Thrifty on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Tällä hetkellä vuokraamolla Thrifty on 1 toimipaikka kentällä Panamá Tocumen Intl lentokenttä:
Tocumen Intl Apt, Panama.

Vuokraamon Thrifty vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Panamá. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Thrifty vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Panamá alueen Thrifty puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamolla Thrifty on 6 toimipistettä kaupungissa Panamá. Heidän Via Espana N0. 100 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Thrifty auton kaupungissa Panamá, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Thrifty Via Espana N0. 100 toimipisteestä.