Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Saumur

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Saumur

Saumur, Maine-et-Loire, Ranska
15. joulukuu — 22. joulukuu
Saumur, Maine-et-Loire, Ranska
pe 15/12
Keskipäivä
pe 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Saumur Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Saumur, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

3 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Saumur

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Saumur?

Kaupungista Saumur löytyy Sunnycars vuokraamolta 3 toimipistettä. Bd Des Vallerots Zi Ecoparc on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 60 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton kaupungista Saumur tekivät sen osoitteessa Bd Des Vallerots Zi Ecoparc sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Saumur hinnat?

autoa Saumur hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Saumur?

joulukuuta 2023 alkaen 11 toimijaa on valittavissa autoa Saumur osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Saumur?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Saumur. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Saumur?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Saumur. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Saumur

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.