Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Panamá

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Panamá

Panamá, Panama
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
Panamá, Panama
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Panamá Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Panamá, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Panamá

Sunnycars haluaa varmistaa, että Panamá alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Panamá vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Ei, vuokraamolla Sunnycars ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Panamá Tocumen Intl lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Calle Eusebio A. Morales on suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaikista 6 toimipisteistä, joita kaupungista Panamá löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 94 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Sunnycars vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Calle Eusebio A. Morales sijaitsevassa toimipisteessä.