Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Kassel

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kassel

Kassel, Saksa
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Kassel, Saksa
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kassel Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Kassel, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Kassel

Sunnycars haluaa varmistaa, että Kassel alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Kassel vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Ei, vuokraamolla Sunnycars ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Kassel-Calden lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Vuokraamolla Sunnycars on 10 toimipistettä kaupungissa Kassel. Heidän Leipziger Strasse 65-71 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 49 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sunnycars auton kaupungissa Kassel, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sunnycars Leipziger Strasse 65-71 toimipisteestä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Hessen

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri Hessen, kuten Frankfurt ja Wiesbaden