RENTIS autonvuokraukset kaupungista Katowice

Etsi ja vertaa hyviä RENTIS vuokra-autotarjouksia kaupungissa Katowice

Katowice, Puola
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Katowice, Puola
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Katowice RENTIS toimipaikat

Alla on tietoja kaikista RENTIS vuokra-autojen sijainneista Katowice, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

RENTIS

6 sijaintia

Tietoja RENTIS autonvuokrauksesta kaupungissa Katowice

Kuinka monta RENTIS autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Katowice?

Vuokraamolla RENTIS on 6 toimipistettä kaupungissa Katowice. Heidän Katowice, ul. Kosciuszki 215 toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata RENTIS auton kaupungissa Katowice, päättivät vuokrata omansa vuokraamon RENTIS Katowice, ul. Kosciuszki 215 toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Katowice hinnat?

autoa Katowice hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Katowice?

syyskuuta 2023 alkaen 94 toimijaa on valittavissa autoa Katowice osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Katowice?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Katowice. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Katowice?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Katowice, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Katowice

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.