LOCAUTO autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä LOCAUTO vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

LOCAUTO vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

11 € - 99 €

Kaikki autotyypit

11 € - 200 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta LOCAUTO Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 11 € per päivä keskimäärin. 11 € per päivä on 75 % alhaisempi kuin 43 € kuin keskimääräinen vuosihinta LOCAUTO Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto LOCAUTO Milano on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo LOCAUTO tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta LOCAUTO Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 33 € per päivä keskimäärin. 33 € per päivä on 61 % alhaisempi kuin 84 € kuin keskimääräinen vuosihinta LOCAUTO Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto LOCAUTO Milano on syyskuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo LOCAUTO tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
LOCAUTO

17 €/pvä

21 loka - 29 loka
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
LOCAUTO

22 €/pvä

18 marras - 25 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
LOCAUTO

23 €/pvä

18 marras - 25 marras
Toyota Corolla

Milano LOCAUTO toimipaikat

Alla on tietoja kaikista LOCAUTO vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

LOCAUTO

7 sijaintia

Tietoja LOCAUTO autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Kuinka paljon maksaa LOCAUTO vuokra-auto kaupungissa Milano lokakuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa LOCAUTO vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Milano keskimäärin 147 € per päivä kuukauden lokakuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 20 € per päivä vuokraamolta LOCAUTO tänä vuodenaikana kaupungissa Milano. 1028 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen LOCAUTO autonvuokrauksen hinta kuukaudenlokakuu aikana kaupungissa Milano.

Onko vuokraamolla LOCAUTO toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Vuokraamolla LOCAUTO on 1 toimipaikkakentällä Milano Linate lentokenttä. Vuokraamo LOCAUTO löytyy osoitteesta Milan Linate Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta LOCAUTO , kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat LOCAUTO autoja kaupungissa Milano pitävät enemmän Tila-auto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Tila-auto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 152 €/päivä ja 147 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta LOCAUTO autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Kaupungista Milano löytyy LOCAUTO vuokraamolta 7 toimipistettä. Milan Linate Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet LOCAUTO vuokra-auton kaupungista Milano tekivät sen osoitteessa Milan Linate Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

syyskuuta 2023 alkaen 367 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


LOCAUTO autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Milano

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta LOCAUTO ? Vertaile muiden suosittujen Milano autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.