LOCAUTO autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä LOCAUTO vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
12. elokuu — 19. elokuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 12/8
Keskipäivä
pe 19/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

LOCAUTO vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

27 € - 115 €

Kaikki autotyypit

27 € - 168 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta LOCAUTO Milano, Lombardy on lokakuu hintojen ollessa 27 € per päivä keskimäärin. 27 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 63 € kuin keskimääräinen vuosihinta LOCAUTO Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto LOCAUTO Milano on lokakuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo LOCAUTO tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
LOCAUTO

117 €/pvä

31 elo - 9 syys
Audi A3
Audi A3
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
LOCAUTO

117 €/pvä

31 elo - 9 syys
Audi A3
Hyundai Santa Fe
tai vastaava Standardi farmari
Maks. 5 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
LOCAUTO

171 €/pvä

3 syys - 17 syys
Hyundai Santa Fe

Milano LOCAUTO toimipaikat

Alla on tietoja kaikista LOCAUTO vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja LOCAUTO autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

LOCAUTO haluaa varmistaa, että Milano alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena LOCAUTO on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Milano vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Vuokraamolla LOCAUTO on 1 toimipaikkakentällä Milano Linate lentokenttä. Vuokraamo LOCAUTO löytyy osoitteesta Milan Linate Airport.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat LOCAUTO autoja kaupungissa Milano pitävät enemmän Keskikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Keskikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 26 €/päivä ja 17 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Keskimääräisellä 26 €/päivä hinnallaan Keskikokoinen on on halvin LOCAUTO vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano (57 % halvempi kuin kallein LOCAUTO vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 32 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata LOCAUTO auton vieraillessaan kaupungissa Milano valitsivat Keskikokoinen säästääkseen rahaa. Muista, että LOCAUTO tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kaupungista Milano löytyy LOCAUTO vuokraamolta 5 toimipistettä. Milan Linate Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet LOCAUTO vuokra-auton kaupungista Milano tekivät sen osoitteessa Milan Linate Airport sijaitsevassa toimipisteessä.


LOCAUTO autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä