Hertz autonvuokraukset kaupungista Taichung

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Taichung

Taichung, Taiwan
4. lokakuu — 11. lokakuu
Sama palautus
Taichung, Taiwan
ke 4/10
Keskipäivä
ke 11/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Taichung Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Taichung, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Taichung

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Taichung ChingChuanKang lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Hertz ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Taichung ChingChuanKang lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Taichung?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Taichung (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Hertz puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Taichung?

Kaupungista Taichung löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Hertz omistaa. Osoitteessa 34 Luchuan E St, Taichung sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 68 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Taichung noutivat kulkuneuvon osoitteessa 34 Luchuan E St sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Taichung hinnat?

autoa Taichung hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Taichung?

71 toimijaa on valittavissa autoa Taichung syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Taichung?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Taichung. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Taichung?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Taichung. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Taichung

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.