Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Europcar autonvuokraukset kaupungista Cancún

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cancún

Cancún, QR, Meksiko
12. März — 19. März
Cancún, QR, Meksiko
Di 12/3
Keskipäivä
Di 19/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Europcar vuokra-autotarjoukset Cancún, Quintana Roo

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Keskikoko autot

14 € - 44 €

Kaikki autotyypit

16 € - 34 €

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Europcar Cancún, Quintana Roo on helmikuu hintojen ollessa 14 € per päivä keskimäärin. 14 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 27 € kuin keskimääräinen vuosihinta Europcar Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Cancún. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Europcar Cancún on helmikuu ja joulukuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden joulukuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Cancún Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Cancún, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,6

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

3,7

Nouto/palautus

4,1

Value

3,5

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Cancún

Kuinka paljon maksaa Europcar vuokra-auto kaupungissa Cancún huhtikuu aikana?

Viime vuoden tietojen mukaan voit olettaa Europcar vuokra-autojen hintojen olevan kaupungissa Cancún keskimäärin 17 € per päivä kuukauden huhtikuu aikana. Ei ole kuitenkaan ennenkuulumatonta löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 15 € per päivä vuokraamolta Europcar tänä vuodenaikana kaupungissa Cancún. 119 € on tyypillisesti keskimääräinen yhden viikon mittaisen Europcar autonvuokrauksen hinta kuukaudenhuhtikuu aikana kaupungissa Cancún.

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Cancún lentokenttä?

Vuokraamolla Europcar on 1 toimipaikkakentällä Cancún lentokenttä. Vuokraamo Europcar löytyy osoitteesta Carretera Cancun - Chetumal Km 22.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Cancún?

Vuokraamon Europcar vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Cancún. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Europcar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Cancún alueen Europcar puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Europcar, kun vierailet kaupungissa Cancún kuukauden huhtikuu aikana?

Vuokraamon Europcar suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Cancún kuukauden huhtikuu aikana ovat: Keskikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 21 € per päivä Keskikokoinen vuokra-autoista huhtikuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 15 € per päivä.

Mikä on vuokraamon Europcar halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Cancún?

Keskimääräisellä 21 €/päivä hinnallaan Keskikokoinen on on halvin Europcar vuokra-autotyyppi kaupungissa Cancún (56 % halvempi kuin kallein Europcar vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 37 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Europcar auton vieraillessaan kaupungissa Cancún valitsivat Keskikokoinen säästääkseen rahaa. Muista, että Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Cancún?

Kaupungista Cancún löytyy 14 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Europcar omistaa. Osoitteessa Carretera Cancun - Chetumal Km 22, Cancún sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 90 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Europcar auton kaupungissa Cancún noutivat kulkuneuvon osoitteessa Carretera Cancun - Chetumal Km 22 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Cancún hinnat?

autoa Cancún hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Cancún?

maaliskuuta 2024 alkaen 188 toimijaa on valittavissa autoa Cancún osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Cancún?

Eri maissa, myös kohteessa Cancún, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Cancún?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Cancún. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cancún

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Cancún

Suositut vuokra-autotyypit Cancunissa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Cancunissa
Di 12/3
Keskipäivä
Di 19/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.