Europcar autonvuokraukset kaupungista Cancún

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cancún

Cancún, QR, Meksiko
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Cancún, QR, Meksiko
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cancún Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Cancún, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
11 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,7

Comfort

4,5

Kokonaisarvosana

3,3

Nouto/palautus

3,9

Value

3,2

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Cancún

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Europcar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Cancún asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Europcar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Vuokraamolla Europcar on 1 toimipaikkakentällä Cancún lentokenttä. Vuokraamo Europcar löytyy osoitteesta Carretera Cancun - Chetumal Km 22.

Vuokraamon Europcar vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Cancún. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Europcar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Cancún alueen Europcar puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamon Europcar suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Cancún kuukauden syyskuu aikana ovat: Maasturi. Voit olettaa maksavasi noin 66 € per päivä Maasturi vuokra-autoista syyskuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 66 € per päivä.

Kaupungista Cancún löytyy 11 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Europcar omistaa. Osoitteessa Carretera Cancun - Chetumal Km 22, Cancún sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 94 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Europcar auton kaupungissa Cancún noutivat kulkuneuvon osoitteessa Carretera Cancun - Chetumal Km 22 sijaitsevasta toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Cancún

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Europcar? Vertaile muiden suosittujen Cancún autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia