Budget autonvuokraukset kaupungista Sao Paulo

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sao Paulo

Sao Paulo, SP, Brasilia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Sao Paulo, SP, Brasilia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sao Paulo Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Sao Paulo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

4 sijaintia

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Sao Paulo

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Budget kentällä Sao Paulo Guarulhos Intl lentokenttä (Rodovia Helio Smidt).

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Sao Paulo?

Vuokraamon Budget vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Sao Paulo. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Sao Paulo alueen Budget puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sao Paulo hinnat?

autoa Sao Paulo hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sao Paulo?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Sao Paulo osiossa on 369 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sao Paulo?

Eri maissa, myös kohteessa Sao Paulo, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sao Paulo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Sao Paulo. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sao Paulo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.