Budget autonvuokraukset kaupungista Panamá

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Panamá

Panamá, Panama
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Panamá, Panama
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Panamá Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Panamá, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,1

Nouto/palautus

5,9

Value

5,3

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Panamá

Budget on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Panamá sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Budget noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Panamá Tocumen Intl lentokenttä:
Tocumen Int'l Aeropuerto.

Kyllä, vuokraamo Budget kaupungissa Panamá tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Budget puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamolla Budget on 5 toimipistettä kaupungissa Panamá. Heidän Via Espana,calle Gabriela toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 56 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Budget auton kaupungissa Panamá, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Budget Via Espana,calle Gabriela toimipisteestä.