Alamo autonvuokraukset kaupungista La Romana

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa La Romana

La Romana, Dominikaaninen tasavalta
12. joulukuu — 19. joulukuu
La Romana, Dominikaaninen tasavalta
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

La Romana Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista La Romana, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

4 sijaintia

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa La Romana

Onko vuokraamolla Alamo toimipistettä kentällä La Romana lentokenttä?

Kentältä La Romana lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Alamo autonvuokrauskeskuksen osoite on La Romana Intl Airport.

Tarjoaako Alamo ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa La Romana?

Kyllä, voit peruuttaa Alamo vuokra-autovarauksesi kaupungissa La Romana maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Alamo selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista La Romana?

Vuokraamolla Alamo on 4 toimipistettä kaupungissa La Romana. Heidän La Romana Intl Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 43 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Alamo auton kaupungissa La Romana, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Alamo La Romana Intl Airport toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa La Romana hinnat?

autoa La Romana hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa La Romana?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa La Romana osiossa on 25 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa La Romana?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien La Romana. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa La Romana?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa La Romana, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen La Romana

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.