Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Roomasta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Wed 22/5
Wed 29/5
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Miten löydät halvimmat lennot reitille Rooma - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Rooma - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä on helmikuu ja kallein elokuu

Milloin on halvinta varata Rooma - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento?

41 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Rooma - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä on noin 41 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Rooma kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

toukokuuta 2024 alkaen 14 lentoa lähtee kohteesta Rooma ja laskeutuu kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 09:00, ja 57 % päivittäisistä lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Rooma kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

toukokuuta 2024 alkaen reittiä Rooma - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä liikennöidään 103 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 15 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Halvat reitin Rooma - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä (ROM - JFK) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Rooma-New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Suora lento

Ei yhtään
Rooma - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä reitille ei ole suoria lentoja. Rooma - New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Rooma-New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema etäisyys lentäen?

  Reitin Rooma-New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lento kestää noin 6872,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Rooma lento kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Rooma lento kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Rooma lento kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Rooma lento kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Rooma - New York lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Rooma - New York on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen New York nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Rooma - New York joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Rooma - New York joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Rooma - New York?

Kun olet hakenut lentoja reitille Rooma - New York, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Rooma - New York lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen New York, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Rooma - New York lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Wed 22/5
Wed 29/5
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi New Yorkiin