Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Lissabon Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/3
la 9/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Lissabon-Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lennot: hyödyllistä tietoa
(LIS - CDG)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Lissabon-Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä

Suora lento

Ei yhtään
Lissabon - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä reitille ei ole suoria lentoja. Lissabon - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Lissabon - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

Maaliskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lissabon - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä on maaliskuu ja kallein elokuu

Milloin on halvinta varata Lissabon - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä lento?

44 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Lissabon - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä on noin 44 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Lissabon kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Lissabon - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä on 20 päivässä helmikuuta 2024 alkaen. Yleisin lentojen lähtöaika on 11:00, ja 42 % päivittäisistä lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Lissabon kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Lissabon - Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä on 143 viikossa helmikuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 20 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Lissabon Portela-Pariisi Charles de Gaulle etäisyys lentäen?

  Reitin Lissabon Portela-Pariisi Charles de Gaulle välinen etäisyys on noin 1474,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä hinnat?

  lentoa Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lissabon Portela lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Lissabon - Pariisi lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Lissabon - Pariisi lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Lissabon - Pariisi joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Lissabon - Pariisi, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Lissabon - Pariisi?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Pariisi kohteesta Lissabon. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Lissabon - Pariisi lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Lissabon - Pariisi on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Pariisissa

Suositut kaupungit Ranskassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Lissabon
1 aikuinen
la 2/3
la 9/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.