Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä Pariisi Orly lentokenttä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 26/5
su 2/6
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Miten löydät halvimmat lennot reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Orly lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pariisi Orly lentokenttä?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Orly lentokenttä on helmikuu ja kallein elokuu

Milloin on halvinta varata Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Orly lentokenttä lento?

35 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Orly lentokenttä on noin 35 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä kohteeseen Pariisi Orly lentokenttä?

13 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Orly lentokenttä toukokuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 11:00, ja 35 % lennoista lähtee keskipäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä kohteeseen Pariisi Orly lentokenttä?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Orly lentokenttä on 95 viikossa toukokuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 24 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Halvat reitin Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Orly lentokenttä (FCO - ORY) lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä-Pariisi Orly lentokenttä

Suora lento

Ei yhtään
Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Orly lentokenttä reitille ei ole suoria lentoja. Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä - Pariisi Orly lentokenttä ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Rooma Leonardo da Vinci-Pariisi Orly etäisyys lentäen?

  Reitin Rooma Leonardo da Vinci-Pariisi Orly välinen etäisyys on noin 1090,1 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Orly lentokenttä hinnat?

  lentoa Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Orly lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Orly lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Rooma Leonardo da Vinci lentokenttä lento kohteeseen Pariisi Orly lentokenttä matkavarauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Pariisi Orly lentokenttä?

  Matkalla kohteeseen Pariisi Orly lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Pariisi Orly lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Rooma - Pariisi lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Rooma - Pariisi lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Rooma - Pariisi joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Rooma - Pariisi voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Rooma - Pariisi?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Pariisi kohteesta Rooma. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Rooma - Pariisi lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Rooma - Pariisi on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi Orly lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
su 26/5
su 2/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi Pariisiin

Suositut kaupungit Ranskassa
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella