Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä Washington Reagan-National lentokenttä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 27/2
Tue 5/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä-Washington Reagan-National lentokenttä lennot: hyödyllistä tietoa
(JFK - DCA)

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä-Washington Reagan-National lentokenttä

Suora lento

Ei yhtään
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington Reagan-National lentokenttä reitille ei ole suoria lentoja. New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington Reagan-National lentokenttä ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington Reagan-National lentokenttä

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Washington Reagan-National lentokenttä?

Syyskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington Reagan-National lentokenttä on syyskuu ja kallein joulukuu

Milloin on halvinta varata New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington Reagan-National lentokenttä lento?

39 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington Reagan-National lentokenttä on noin 39 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Washington Reagan-National lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen reittiä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington Reagan-National lentokenttä liikennöidään 48 viikossa. Yleisin lentojen lähtöaika on 13:00, ja 75 % lennoista lähtee iltapäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Washington Reagan-National lentokenttä?

336 viikottaista lentoa liikennöi reitillä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington Reagan-National lentokenttä helmikuuta 2024 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöpäivä on maanantai, ja 15 % viikottaisista lennoista lähtee kyseisenä päivänä.

 • Reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema-Washington Reagan-National etäisyys lentäen?

  Reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema-Washington Reagan-National välinen etäisyys on 341,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Washington Reagan-National lentokenttä hinnat?

  lentoa New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Washington Reagan-National lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Washington Reagan-National lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Washington Reagan-National lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Washington Reagan-National lentokenttä?

  Washington Reagan-National lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Washington Reagan-National lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Vastaavia ​​New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington Reagan-National lentokenttä lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Washington Reagan-National lentokenttä vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni New York - Washington lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat New York - Washington lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille New York - Washington joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia reitillr New York - Washington ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille New York - Washington?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Washington kohteesta New York. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan New York - Washington lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille New York - Washington niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Washington lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Washington Reagan-National lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Wahginstonissa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä
1 aikuinen
Tue 27/2
Tue 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.