Halvat lennot Ateena Tel Aviv

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Ateena-Tel Aviv lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Ateena-Tel Aviv

Lyhyin lentoaika

1t 00m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta Ateena kohteeseen Tel Aviv on 1t 00m.
Suoria lentoja Ateena - Tel Aviv lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Ateena - Tel Aviv

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Tel Aviv?

Helmikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Ateena - Tel Aviv on helmikuu ja kallein syyskuu

Milloin on halvinta varata Ateena - Tel Aviv lento?

59 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Ateena - Tel Aviv on noin 59 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Ateena kohteeseen Tel Aviv?

4 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Ateena - Tel Aviv syyskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 15:00, ja 35 % lennoista lähtee illalla joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Ateena kohteeseen Tel Aviv?

Saatavilla olevien lentojen määrä reitille Ateena - Tel Aviv on 33 viikossa syyskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 33 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Ateena-Tel Aviv Ben Gurion Intl etäisyys lentäen?

  Reitin Ateena-Tel Aviv Ben Gurion Intl välinen etäisyys on 1200,0 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Ateena lentokenttä lento kohteeseen Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä hinnat?

  lentoa Ateena lentokenttä lento kohteeseen Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Ateena lentokenttä lento kohteeseen Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Ateena lentokenttä lento kohteeseen Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä?

  Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Tel Aviv Ben Gurion Intl lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Ateena - Tel Aviv lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille Ateena - Tel Aviv on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Tel Aviv.

Voinko löytää lentoja reitille Ateena - Tel Aviv joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Ateena - Tel Aviv voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Ateena - Tel Aviv?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon reitille Ateena - Tel Aviv tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan Ateena - Tel Aviv lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Ateena - Tel Aviv on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tel Aviv

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.