Hotellit Taormina: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 1 304 hotellille kohteessa Taormina, Italia

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Taormina

Löydä hyvä ja halpa hotelli Taormina työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Taormina

Amfiteatteri Taormina
Duomo di Taormina
Palazzo Corvaja

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Amfiteatteri Taormina?

Jos suunnittelevat yöpyväsi missään momondon suosittelemista hotelleista kaupungin Taormina alueella, jotka ovat lähinnä Amfiteatteri Taormina voit olettaa maksavasi noin 308 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 308 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Amfiteatteri Taormina. Hotellit lähellä Amfiteatteri Taormina ovat tyypillisesti 77 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Taormina, missä keskihinta on 69 €.

Hotellit lähellä Amfiteatteri Taormina

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Duomo di Taormina?

Jos suunnittelevat yöpyväsi missään momondon suosittelemista hotelleista kaupungin Taormina alueella, jotka ovat lähinnä Duomo di Taormina voit olettaa maksavasi noin 308 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 308 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Duomo di Taormina. Hotellit lähellä Duomo di Taormina ovat tyypillisesti 77 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Taormina, missä keskihinta on 69 €.

Hotellit lähellä Duomo di Taormina

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Palazzo Corvaja?

Alapuolella on 12 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Taormina alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Palazzo Corvaja. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Palazzo Corvaja on 308 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Palazzo Corvaja ovat tyypillisesti 77 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Taormina, missä keskihinta on 69 €.

Hotellit lähellä Palazzo Corvaja

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Taormina?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Taormina
Matalasesonki
helmikuu
Huippusesonki
heinäkuu

edullisin kuukausi yöpyä

65 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

56 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
75 € - 474 €
Kallein viikonpäivä
keskiviikko
Halvin viikonpäivä
sunnuntai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

227 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

182 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Taormina on: 1-2 tähteä, 53 päivää ennen. 3 tähteä, 25 päivää ennen. 4-5 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
1-2 tähteä
65 € - 84 €
3 tähteä
78 € - 96 €
4-5 tähteä
159 € - 198 €

Taormina matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Taormina

Miten löytää hyvä hotelli Taorminassa?

Hintataso Taorminassa on kalliimpi kuin muualla Sisiliassa, mutta ei suomalaiseen hintatasoon tottuneille kohtuuton. Kaupunki oli pitkään julkkisten ja rikkaiden talvilomakohde, mutta tilanne on muuttunut. Nykyään Taorminassa nähdään myös aivan tavallista kansaa ja vilkkain sesonkikausi on kesä. Sesonki ja paikalliset tapahtumat vaikuttavat hotellien hintoihin. Erityisesti kaupungissa järjestettävien isompien tapahtumien, kuten Taormina Arte -kulttuurifestivaalin ja elokuvafestivaalin aikoihin kannattaa hotellivaraus tehdä ajoissa. Edullinen hotelli löytyy parhaiten momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Tippi ja juomarahakäytännöt Taorminassa

Italiassa on tapana antaa tippiä hyvästä palvelusta niin tarjoilijalle, taksikuskille, kampaajalle, retkibussin kuljettajalle, hotellisiivoojalle kuin laukunkantajallekin. Ravintolassa juomarahan suuruus on tavallisesti noin 10 % laskun loppusummasta.

Miten viettää edullinen loma Taorminassa?

Sekä Taorminan hotellit että ruokapaikat kannattaa vertailuttaa etukäteen ja etsiä suosituksia esimerkiksi netistä. Taorminasta löytyy myös edullisia ruokapaikkoja, joista saa kohtuuhintaista mutta maittavaa ruokaa. Kaupungin tunnelmasta sekä Taorminan kauniista maisemista pääsee nauttimaan täysin ilmaiseksi. Ostoksille voi suunnata myös läheisiin Messinan ja Catanian kaupunkeihin, joissa on edullisempi hintataso.

Liikkuminen Taorminassa

Erityisesti keskustassa, jossa monet Taorminan hotellit sijaitsevat, liikkuminen onnistuu kätevästi kävellen. Taorminassa on köysirata, funivia, jolla pääsee kulkemaan kätevästi rannan ja keskustan väliä. Taksin saa soittamalla tai taksiasemilta. Lähikaupunkeihin pääsee linja-autolla, junalla ja laivalla.

Onko Taorminassa turvallista?

Taormina on turvallinen kaupunki. Kuten muuallakin, varo kuitenkin taskuvarkaita, äläkä kanna suuria määriä rahaa mukanasi.

Tarvitaanko Italiassa adapteria?

Italiassa tarvitaan adapteria. Jotkin hotellit Taorminassa tarjoavat sellaisen asiakkailleen tai voit ostaa sen kodinkoneliikkeestä tai netistä. Kannattaa tarkistaa tilanne omasta hotellista.

Mitä tehdä Taorminassa lasten kanssa?

Taorminassa viihtyvät myös perheen pienimmät ja monet hotellit Taorminassa ottavat huomioon myös lapsiasiakkaat. Ranta tarjoaa erilaisia aktiviteetteja myös lapsiperheelle. Lasten kanssa voi toki tutustua paikallisiin nähtävyyksiin: teatteriin, kaupunginpuutarhaan sekä palatseihin. Noin 70 kilometrin päässä Taorminasta sijaitsee vesipuisto Etnaland. Taorminan iltaelämä on varsin rauhallista ja paikallinen ruoka, kuten esimerkiksi pizza, maistuu myös lapsille.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Taormina per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Taormina hotellihuoneita halpaan hintaan
väh. 4 tähteä
Bay Palace Hotel
Nro 1 suosio

Bay Palace Hotel

6,0

95 €

Katso hotellitarjouksia
Excelsior Palace Hotel
Nro 2 suosio

Excelsior Palace Hotel

8,3

80 €

Katso hotellitarjouksia
Taormina Park Hotel
Osuvin

Taormina Park Hotel

7,8

74 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Taormina

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Taormina
B&B Odeon

B&B Odeon

7,5

28 €

Katso hotellitarjouksia
Casa Aurora

Casa Aurora

9,1

43 €

Katso hotellitarjouksia
The Dolphins Guest House

The Dolphins Guest House

8,8

44 €

Katso hotellitarjouksia
Casa Rupilio

Casa Rupilio

8,4

39 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Villa Nettuno

Hotel Villa Nettuno

9,4

45 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Taormina, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Casa Aurora

Casa Aurora

9,1

43 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Villa Nettuno

Hotel Villa Nettuno

9,4

45 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Natalina

Hotel Natalina

9,3

52 €

Katso hotellitarjouksia
Sikè Holiday Home to Chill

Sikè Holiday Home to Chill

9,3

46 €

Katso hotellitarjouksia

Missä majoittua Taormina

Taormina on reilun 10 000 asukkaan kaupunki Sisiliassa. Se on oiva kohde niille, jotka haluavat yhdistää ranta- ja kaupunkiloman. Hotellit Taorminassa sijaitsevat pääsääntöisesti joko aivan keskustassa tai lähellä keskustaa. Samalla ne sijaitsevat myös lähellä rantaa, sillä kaupungin keskustasta on vain kolmisen kilometriä rannalle: Mazzaroon ja Isola Bellalle pääsee köysiradalla vain muutamassa minuutissa. Pääkatu Corso Umberto on todellinen shoppailijan paratiisi, ja viehättävistä putiikeista pääsee ostamaan kotiin viemisiksi matkamuistojen lisäksi vaatteita, koruja ja paikallisia herkkuja. Iltaelämä on vilkkaimmillaan Piazza IX Aprilella. Jos haluat lomailla siellä missä tapahtuu, kannattaa valita majoitus Taorminassa keskustassa, kaupungin sykkeessä. Jos hotellit Taorminassa tuntuvat liian perinteiseltä tai hintavalta vaihtoehdolta, kannattaa tutustua majatalojen ja hostellien tarjontaan. Myös monet halvat hotellit Taorminassa löytyvät hyvältä sijainnilta. Kaupungin kuuluisin nähtävyys on osittain kallioon rakennettu Ancient Theatre of Tharmino, joka on rakennettu noin 300 eaa. Siellä järjestetään myös esityksiä sekä vuosittaiset filmifestivaalit. Löydät monet hotellit Taorminassa myös aivan tämän nähtävyyden kupeesta. Jos haluat lomaltasi luksusta, ylellisimmät Taorminan hotellit löytyvät pääsääntöisesti aivan keskustasta.


Lue lisää nähtävyyksistä: Taormina

Taormina on poikkeuksellisen kaunis kaupunki luonnonlaguunin ja Monte Tauron rinteiden välissä. Kaupungin luonto – meri ja vuoristo – tarjoaa mahdollisuuksia myös erilaisiin urheiluaktiviteetteihin. Taorminan ykkösnähtävyys on sen antiikinkreikkalainen teatteri, jonka kreikkalaiset rakensivat 300 eaa. Nykyään se toimii näyttämönä erilaisille kesätapahtumille, minkä lisäksi siellä esitetään oopperaa, balettia ja klassista musiikkia. Toinen kaupungin suosikkinähtävyyksistä on Isola Bella, kaupungin edustalla sijaitseva upea pieni saari, jonka rantoja peittävät pienet valkeat kivet. Lisäksi kannattaa tutustua kaupunginpuutarhaan eli giardino pubblicoon, 1400-luvulla rakennettuun tuomiokirkkoon, Il Duomoon sekä kaupungin palatseihin Palazzo Corvajaan ja Palazzo dei Duchi di Santo Stefanoon. Monet suuntaavat kaupunkiin myös sen hienojen shoppailumahdollisuuksien vuoksi, esimerkiksi pääkatu Corso Umbertolta löytyy ihastuttavia putiikkeja vieri vierestä. Suosittuja kotiin viemisiä ovat muun muassa paikalliset keramiikka-astiat, koruompeleet sekä erilaiset herkut: juustot, pastat ja viinit. Via Dionisio Primolla järjestetään keskiviikkoaamuisin markkinat eli mercato. Kaupungin ravintolatarjonta on laaja simppeleistä trattorioista korkeatasoisiin fine dining -ravintoloihin. Kannattaa tutustua erityisesti paikallisiin merenantimiin. Iltaelämää pääsee viettämään esimerkiksi pääaukion suosituissa ulkoilmakahviloissa. Keväällä ja alkukesästä useimmat diskot ja yökerhot ovat kuitenkin suljettuina.


Taormina matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Taormina?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Taormina on heidän yleisin vaihtoehtonsa 5 yön yöpyminen.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Taormina?

Hotellihuone kohteessa Taormina kustantaa yleensä 191 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Taormina?

Hotellit kohteessa Taormina ovat yleensä edullisempia: helmikuu. Odotettu hintojen lasku noin 65 % tänä aikana.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Taormina?

lauantai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Taormina. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä tiistai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Taormina?

Hostellit kohteessa Taormina (mukaan lukien väh. 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 78 € per henkilö, per yö. Tämä on 113 € per yö halvempi kuin hotellien hinnat keskimäärin kohteessa Taormina.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden joulukuu aikana kohteen Taormina sään perusteella?

Kun keskilämpötila on 10 °C ja sademäärä on melko alhainen (100 mm), joulukuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Taormina.