Hotellit Zell am See

Löydä parhaat hotellitarjoukset 600 hotelliin Zell am See

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Tekemistä kaupungissa Zell am See

Schmittenhoehe

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Schmittenhoehe?

Hotellit lähellä Schmittenhoehe ovat tyypillisesti 19 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Zell am See, missä keskihinta on 115 €.

Hotellit lähellä Schmittenhoehe
Berghotel Schmittenhöhe
Osuvin
Berghotel Schmittenhöhe
9,0
144 €

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Zell am See?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Zell am See
Matalasesonki
toukokuu
Huippusesonki
joulukuu

edullisin kuukausi yöpyä

35 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

50 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
98 € - 300 €
Kallein viikonpäivä
perjantai
Halvin viikonpäivä
torstai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

136 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

150 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Zell am See on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
1-2 tähteä
74 € - 102 €
3 tähteä
104 € - 130 €
4-5 tähteä
160 € - 201 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Zell am See

Miten löytää hyvä hotelli Zell am Seessä?

Zell am Seen hotellivalikoima on kaupungin kokoon suhteutettuna kattava. Matkailijoille on tarjolla varsinkin pieniä perhehotelleja, majataloja, bed & breakfast -paikkoja ja huoneistohotelleja. Massiivisia ketjuhotelleja itävaltalaiskaupungissa on vähemmän. Majoituskohteiden hintataso alueella on melko korkea. Ota matkan ajankohtaa miettiessäsi huomioon hintojen vaihtelut eri sesonkien välillä. Talven hiihtokauden aikaan hotellimajoitus tulee alueella selvästi kalliimmaksi kuin loppukeväällä, kesällä tai syksyllä. Hintavertailussa avuksi kannattaa ottaa momondon hotellihaku. Hotellit Zell am Seessä sijaitsevat melko pienellä alueella, eli hotellin hyvästä sijainnista ei tarvitse juuri huolehtia. Paikasta toiseen pääsee helposti kävellen. Jos toiveissasi on viettää loma laskettelurinteissä, kannattaa hotelli varata mieluiten kaupungin ydinkeskustasta. Vuoristoon pääsee rinnehisseillä suoraan keskustan alueelta.

Miten viettää edullinen loma Zell am Seessä?

Edullinen loma Zell am Seessä onnistuu parhaiten hiihtokauden ulkopuolella. Hotellien hinta on kaupungissa korkeimmillaan talvella, noin marraskuusta maaliskuuhun. Itävallan hintataso on noin Suomen tasolla, mutta Zell am See ei ole matkakohteena maan edullisimmista päästä. Kaupunki elää hiihto- ja luontoturismista, joten matkailijoille tarjottavien palveluiden hintataso on varsinkin talvella melko korkea. Edullisimpia majoituspaikkoja ovat pensionaatit ja pienet budjettiluokan hotellit; niistä hotelliyön voi saada halvimmillaan noin 60 euron hintaan. Reppureissaajien hostelleja kaupungissa ei juuri ole. Perheen kesken tai suuremmalla porukalla matkustaville hyvä vaihtoehto on varata kaupungista huoneistohotelli, jossa ruuan voi laittaa itse. Kesäaikaan kaupunkia ympäröivä luonto tarjoaa lukemattomia aktiviteettimahdollisuuksia myös säästöbudjetilla reissaaville. Hiihtoharrastajien budjetista ison osan haukkaavat hissiliput, eli hiihtokeskuksien tarjouksia kannattaa seurata netistä jo ennen matkaa. (Tiedot tarkistettu 1.3.2018).

Liikkuminen Zell am Seessä?

Zell am See on pienikokoinen kaupunki, joten paikasta toiseen on helppoa siirtyä jalkaisin. Hiihtokeskuksen asiakkaat pääsevät rinteisiin ilmaiseksi Postbus-yhtiön paikallisbusseilla. Matkalipun sijasta kuskille esitetään hissilippu. Monet vuokraavat kaupungissa lomaillessaan henkilöauton, sillä kaupungin lähialueillakin on paljon nähtävää. Seudun suosituimpiin kohteisiin, esimerkiksi Kaprunin kaupunkiin, pääsee Postbus-linja-autoyhtiön seutuliikenteen busseilla. Syrjäisemmille alueille joukkoliikenneyhteydet ovat kuitenkin heikot.

Voiko hotellin varata Zell am Seessä ilman luottokorttia?

Hotellit Zell am Seessä pyytävät käytännössä aina luottokortin tiedot varausvaiheessa. Luottokortitta matkustaville kaupunki tarjoaa hyvin niukasti majoitusvaihtoehtoja.

Mitä tehdä Zell am Seessä lasten kanssa?

Pulkkamäkeen, hiihtoladuille tai laskettelurinteisiin – talviurheilukaupunki tarjoaa talviaikaan aktiivisille lapsiperheille monenlaista ajanvietettä. Kesäisin perheiden kannattaa suunnata vuoristoalueen vaellusreiteille, joista helpoimmat sopivat lastenkin käveltäviksi. Zeller Seen järviseutu tarjoaa kesäisin hyviä uima- ja retkipaikkoja. Hurjapäitä kutsuu ympäri vuoden Tobogganing-kelkkarata, joka tarjoaa hurjan kyydin vuoristorinteitä pitkin.

Tippi ja juomarahakäytännöt Zell am Seessä?

Zell am Seessä ja muissa itävaltalaiskaupungeissa juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin. Ravintoloissa sopiva tippi on noin 5–10 prosenttia laskun kokonaissummasta. Voit halutessasi jättää pienen tipin myös kahviloissa, takseissa ja hotelleissa.

Onko Zell am Seessä turvallista?

Zell am See on turvallinen pieni itävaltalaiskaupunki. Normaali varovaisuus kaupungissa on kuitenkin tarpeen taskuvarkauksien varalta. Laskettelurinteissä viihtyvän kannattaa ottaa matkaa varten kattava matkavakuutus.

Tarvitaanko Itävallassa adapteria?

Et tarvitse adapteria Itävallan matkalle, sillä pistoketyyppi on samanlainen kuin Suomessa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Zell am See per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Zell am See hotellihuoneita halpaan hintaan
3 tähteä
Jausenstation Pfefferbauer
#1. suosituin
Jausenstation Pfefferbauer
9,0
105 €
Hotel Seehof
#2. suosituin
Hotel Seehof
8,0
103 €
Gästehaus Haffner
Rahoille vastinetta
Gästehaus Haffner
8,0
41 €
4 tähteä ja yli
Neue Post
#1. suosituin
Neue Post
8,0
93 €
Cella Central Historic Boutique Hotel
#2. suosituin
Cella Central Historic Boutique Hotel
7,0
93 €
Alpenparks Hotel & Apartment Central
Rahoille vastinetta
Alpenparks Hotel & Apartment Central
8,0
76 €

Halvat hotellit kaupunissa Zell am See

Nämä hotellit ja hostellit ovat yleensä halvimpia majoituspaikkoja kaupungissa Zell am See
Gästehaus Haffner
Gästehaus Haffner
8,0
41 €
Studio-Apartment Areit
Studio-Apartment Areit
8,0
51 €
Pension Alpenrose
Pension Alpenrose
8,0
47 €
Appartement Lackner
Appartement Lackner
9,0
54 €
Comfortable Apartment in Zell am See Near Forest
Comfortable Apartment in Zell am See Near Forest
8,0
48 €
Hotel Der Schütthof
Hotel Der Schütthof
8,0
54 €

Hotellit kaupungissa Zell am See, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Alpenparks Hotel & Apartment Central
Alpenparks Hotel & Apartment Central
8,0
76 €
Hotel Der Schütthof
Hotel Der Schütthof
8,0
54 €
Gästehaus Haffner
Gästehaus Haffner
8,0
41 €
Hotel Der Schmittenhof
Hotel Der Schmittenhof
8,0
79 €
Pension Alpenrose
Pension Alpenrose
8,0
47 €
Neue Post
Neue Post
8,0
93 €

Miltä alueelta varata hotelli Zell am Seessä?

Zell am Seen pieni kaupunki on yksi Itävallan suosituimmista talviurheilukohteista. Hotellit Zell am Seessä sijaitsevat kaupungin suosituimpien laskettelukeskuksien tuntumassa keskustassa tai lähellä rantaa, Zeller See -järven äärellä. Pienikokoisen paikkakunnan etu on, että kaikki tarvittava löytyy hotellien lähettyvillä. Keskustan majapaikoista voi nousta lähes suoraan hiihtohissillä laskettelurinteisiin. Hotellien hintataso vaihtelee selvästi sesonkien mukaan, sillä hotelleilla on usein oma hinnastonsa kesä- ja talvikaudelle.

Zeller See -järven alueella sijaitsevat hotellit ovat oiva valinta esimerkiksi pariskunnille ja muille rauhaa kaipaaville matkaajille. Esimerkiksi Romantik Hotel Zell am See -hotelli tarjoaa asiakkailleen järvimaisemia, perinteistä itävaltalaisarkkitehtuuria sekä hulppean kylpyläosaston uima-altaineen. Hotellista on laskettelurinteiden hisseille kävelymatka. Kesäkaudella hotelliyön hinta romanttisessa vuoristohotellissa on alkaen noin 110 euroa, mutta talvikaudella hinnat alkavat noin 140 eurosta. Vastaavan hintaluokan hotelleja on alueella useita. (Tiedot tarkistettu 1.3.2018).

Kaupungin keskustassa, palveluiden äärellä, viihtyvät niin lapsiperheet, aktiivilomailijat kuin budjettimatkailijatkin. Pensionaateista, gästehaus-majataloista ja pienistä huoneistohotelleista majoituksen voi saada edullisimmillaan alle sadan euron hintaan. Halvimmat vaihtoehdot maksavat hiihtokauden ulkopuolella noin 60 euroa vuorokaudelta. Esimerkiksi Loferer Straße -kadun ympäristössä majoittuvat pääsevät nauttimaan kylän idyllisestä perinnearkkitehtuurista. Luontoharrastajien kannattaa etsiä majoitusvaihtoehtoja myös Zell am Seen kaupungin rajojen ulkopuolella. Majapaikka on mahdollista löytää edulliseen hintaan esimerkiksi vuoristoseudun pienistä maalaismajataloista ja retkeilymajoista. (Tiedot tarkistettu 1.3.2018).


Tietoa Zell am Seestä

Unelmoitko lomasta idyllisessä itävaltalaisessa pikkukaupungissa Alppien rinteillä? Jos vastaus on kyllä, Zell am See on etsimäsi kohde. Zeller See -järven rannalla sijaitseva alle 10 000 asukkaan vuoristokaupunki on talviurheilulajien harrastajien suosiossa. Talvella paikkakunta on laskettelijoiden ja lumilautailijoiden mekka, kun taas kesällä alueelle suuntaavat vaellusharrastajat ja vuoristoluonnon ystävät. Kaupungin ykköshiihtokeskus on Schmittenhöhe, ja kaiken kaikkiaan alueella on tarjolla lähes 150 kilometrin pituudelta laskettelurinteitä.

Zell am Seessä lomaileville täydellinen päiväretkikohde on läheinen Kaprunin kaupunki. Kaprunissa sijaitsee Kitzsteinhorn-vuoren huippu laajoine jäätikköineen, ja alueen jäätikkörinteet kutsuvat kokeneitakin laskettelijoita ja lumilautailijoita. Hiihtokeskuksesta avautuvat upeat näkymät Zell am See-Kaprunin seudun ylle. Jäätikköalueella on lunta myös kesäisin, joten vuoristoalue kiinnostaa matkailijoita ympäri vuoden. Seudun ravintoloissa voit herkutella itävaltalaisilla perinneruuilla. Vieraile myös satoja vuosia vanhassa Kaprunin linnassa.

Kesällä Zell Am Seen alueelle matkaavat voivat nauttia alueen jylhästä vuoristoluonnosta. Alueella risteilee eritasoisia vaellusreittejä. Kokemattomien vaeltajien kannattaa palkata patikkareissulle mukaan paikallinen opas, jonka seurassa alueen luonnosta saa enemmän irti. Seudulta löytyy myös lapsiperheille sopivia patikkapolkuja. Alueella sijaitsee Golfclub Zell am See -golfkenttä, jonka viheriöillä golfatessasi voit ihailla Alppien jylhiä näkymiä. Zeller See -järven ansiosta kaupungissa voi viettää lämpimimpinä kesäkuukausina myös leppoisaa rantaelämää. Talviaikaan pääset polskimaan kylän spa-hotelleissa, joissa tarjolla on erilaisia hemmotteluhoitoja.


Zell am See matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Zell am See?

5 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Zell am See.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Zell am See?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Zell am See vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 124 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Zell am See?

toukokuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Zell am See, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 35 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Zell am See?

keskiviikko on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Zell am See, ja torstai kallein.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Zell am See?

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Zell am See maksavat noin 169 € yöltä. Hostellin varaus voi tuoda säästää −45 € verrattuna hotellien keskihintoihin kohteessa Zell am See.


momondon suosikkihotellit

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Zell am See

Suosituimmat lentoreitit Zell am See

Löydä halvimmat lennot Zell am See suosituimmilla reiteillä
Helsinki - Salzburg
Lyhyin lentoaika
2t 35m
Halvin hinta
178 €

Zell am See kiinnostuneet etsivät myös seuraavia kohteita

Kiehtooko jokin muu kohde kuin Zell am See? Löydä parhaat ja edullisimmat hotellit näissä kohteissa