Hotellit Zell am See, Itävallan

Etsi hotellitarjoukset  107 Zell am See, Itävallan

Zell am See, Itävalta
30. kesäkuu — 1. heinäkuu2
Zell am See, Itävalta
to 30/6
pe 1/7

Suositut Zell am See hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Zell am See
Hinta
€72
€475
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Zell am See


Milloin varata hotelli kohteesta Zell am See

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Zell am See
Matalasesonkiheinäkuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitammikuukallein aika yöpyä
38 %odotettu hintojen lasku
27 %odotettu hinnannousu

Hinta

77 € - 172 €

Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
256 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
67 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Zell am See on: 1-2 tähteä, 41 päivää ennen. 4-5 tähteä, 51 päivää ennen.

1-2 tähteä

92 € - 143 €

3 tähteä

129 € - 157 €

4-5 tähteä

216 € - 257 €


Hyödyllisiä tärppejä Zell am See hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Zell am See

Halvin hotellihinta

27 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Apartment Waldhaus Opitz

Hotellit lähellä lentokenttää

450

Keskimääräinen oleskelun kesto

5 päivää
Halvin hinta huoneelle Zell am See löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 27 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Hotel Badhaus, 4-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Apartment Waldhaus Opitz, suosituimmasta viiden tähden hotellista Zell am See(8,3/10 luokitus - perustuu 283 arvosteluun).
Zell am See löytyy 450 hotellia lähellä Salzburgin lentoasema. Haus Kernstock on lähin 0,6 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 5 päivää majoittuessaan hotelleihin Zell am See. Keskimääräinen majoitushinta 5 päiväksi Zell am See viime viikolla on 564 €.

Zell am See matkavinkit

Zell am Seen hotellivalikoima on kaupungin kokoon suhteutettuna kattava. Matkailijoille on tarjolla varsinkin pieniä perhehotelleja, majataloja, bed & breakfast -paikkoja ja huoneistohotelleja. Massiivisia ketjuhotelleja itävaltalaiskaupungissa on vähemmän. Majoituskohteiden hintataso alueella on melko korkea. Ota matkan ajankohtaa miettiessäsi huomioon hintojen vaihtelut eri sesonkien välillä. Talven hiihtokauden aikaan hotellimajoitus tulee alueella selvästi kalliimmaksi kuin loppukeväällä, kesällä tai syksyllä. Hintavertailussa avuksi kannattaa ottaa momondon hotellihaku. Hotellit Zell am Seessä sijaitsevat melko pienellä alueella, eli hotellin hyvästä sijainnista ei tarvitse juuri huolehtia. Paikasta toiseen pääsee helposti kävellen. Jos toiveissasi on viettää loma laskettelurinteissä, kannattaa hotelli varata mieluiten kaupungin ydinkeskustasta. Vuoristoon pääsee rinnehisseillä suoraan keskustan alueelta.

Edullinen loma Zell am Seessä onnistuu parhaiten hiihtokauden ulkopuolella. Hotellien hinta on kaupungissa korkeimmillaan talvella, noin marraskuusta maaliskuuhun. Itävallan hintataso on noin Suomen tasolla, mutta Zell am See ei ole matkakohteena maan edullisimmista päästä. Kaupunki elää hiihto- ja luontoturismista, joten matkailijoille tarjottavien palveluiden hintataso on varsinkin talvella melko korkea. Edullisimpia majoituspaikkoja ovat pensionaatit ja pienet budjettiluokan hotellit; niistä hotelliyön voi saada halvimmillaan noin 60 euron hintaan. Reppureissaajien hostelleja kaupungissa ei juuri ole. Perheen kesken tai suuremmalla porukalla matkustaville hyvä vaihtoehto on varata kaupungista huoneistohotelli, jossa ruuan voi laittaa itse. Kesäaikaan kaupunkia ympäröivä luonto tarjoaa lukemattomia aktiviteettimahdollisuuksia myös säästöbudjetilla reissaaville. Hiihtoharrastajien budjetista ison osan haukkaavat hissiliput, eli hiihtokeskuksien tarjouksia kannattaa seurata netistä jo ennen matkaa.

Zell am See on pienikokoinen kaupunki, joten paikasta toiseen on helppoa siirtyä jalkaisin. Hiihtokeskuksen asiakkaat pääsevät rinteisiin ilmaiseksi Postbus-yhtiön paikallisbusseilla. Matkalipun sijasta kuskille esitetään hissilippu. Monet vuokraavat kaupungissa lomaillessaan henkilöauton, sillä kaupungin lähialueillakin on paljon nähtävää. Seudun suosituimpiin kohteisiin, esimerkiksi Kaprunin kaupunkiin, pääsee Postbus-linja-autoyhtiön seutuliikenteen busseilla. Syrjäisemmille alueille joukkoliikenneyhteydet ovat kuitenkin heikot.

Hotellit Zell am Seessä pyytävät käytännössä aina luottokortin tiedot varausvaiheessa. Luottokortitta matkustaville kaupunki tarjoaa hyvin niukasti majoitusvaihtoehtoja.

Pulkkamäkeen, hiihtoladuille tai laskettelurinteisiin – talviurheilukaupunki tarjoaa talviaikaan aktiivisille lapsiperheille monenlaista ajanvietettä. Kesäisin perheiden kannattaa suunnata vuoristoalueen vaellusreiteille, joista helpoimmat sopivat lastenkin käveltäviksi. Zeller Seen järviseutu tarjoaa kesäisin hyviä uima- ja retkipaikkoja. Hurjapäitä kutsuu ympäri vuoden Tobogganing-kelkkarata, joka tarjoaa hurjan kyydin vuoristorinteitä pitkin.

Zell am Seessä ja muissa itävaltalaiskaupungeissa juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin. Ravintoloissa sopiva tippi on noin 5–10 prosenttia laskun kokonaissummasta. Voit halutessasi jättää pienen tipin myös kahviloissa, takseissa ja hotelleissa.

Zell am See on turvallinen pieni itävaltalaiskaupunki. Normaali varovaisuus kaupungissa on kuitenkin tarpeen taskuvarkauksien varalta. Laskettelurinteissä viihtyvän kannattaa ottaa matkaa varten kattava matkavakuutus.

Et tarvitse adapteria Itävallan matkalle, sillä pistoketyyppi on samanlainen kuin Suomessa.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Zell am See per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Zell am See hotellihuoneita halpaan hintaan

4-tähden hotellit

Halvin 248 €

Keskinkertainen 270 €

Kallein 270 €

Etsi 4-tähden hotelleja
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Zell am See

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Zell am See

Hotellit kaupungissa Zell am See, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Zell am See hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Zell am See

Zell am Seen pieni kaupunki on yksi Itävallan suosituimmista talviurheilukohteista. Hotellit Zell am Seessä sijaitsevat kaupungin suosituimpien laskettelukeskuksien tuntumassa keskustassa tai lähellä rantaa, Zeller See -järven äärellä. Pienikokoisen paikkakunnan etu on, että kaikki tarvittava löytyy hotellien lähettyvillä. Keskustan majapaikoista voi nousta lähes suoraan hiihtohissillä laskettelurinteisiin. Hotellien hintataso vaihtelee selvästi sesonkien mukaan, sillä hotelleilla on usein oma hinnastonsa kesä- ja talvikaudelle.

Zeller See -järven alueella sijaitsevat hotellit ovat oiva valinta esimerkiksi pariskunnille ja muille rauhaa kaipaaville matkaajille. Esimerkiksi Romantik Hotel Zell am See -hotelli tarjoaa asiakkailleen järvimaisemia, perinteistä itävaltalaisarkkitehtuuria sekä hulppean kylpyläosaston uima-altaineen. Hotellista on laskettelurinteiden hisseille kävelymatka. Kesäkaudella hotelliyön hinta romanttisessa vuoristohotellissa on alkaen noin 110 euroa, mutta talvikaudella hinnat alkavat noin 140 eurosta. Vastaavan hintaluokan hotelleja on alueella useita.

Kaupungin keskustassa, palveluiden äärellä, viihtyvät niin lapsiperheet, aktiivilomailijat kuin budjettimatkailijatkin. Pensionaateista, gästehaus-majataloista ja pienistä huoneistohotelleista majoituksen voi saada edullisimmillaan alle sadan euron hintaan. Halvimmat vaihtoehdot maksavat hiihtokauden ulkopuolella noin 60 euroa vuorokaudelta. Esimerkiksi Loferer Straße -kadun ympäristössä majoittuvat pääsevät nauttimaan kylän idyllisestä perinnearkkitehtuurista. Luontoharrastajien kannattaa etsiä majoitusvaihtoehtoja myös Zell am Seen kaupungin rajojen ulkopuolella. Majapaikka on mahdollista löytää edulliseen hintaan esimerkiksi vuoristoseudun pienistä maalaismajataloista ja retkeilymajoista.


Lue lisää nähtävyyksistä: Zell am See

Unelmoitko lomasta idyllisessä itävaltalaisessa pikkukaupungissa Alppien rinteillä? Jos vastaus on kyllä, Zell am See on etsimäsi kohde. Zeller See -järven rannalla sijaitseva alle 10 000 asukkaan vuoristokaupunki on talviurheilulajien harrastajien suosiossa. Talvella paikkakunta on laskettelijoiden ja lumilautailijoiden mekka, kun taas kesällä alueelle suuntaavat vaellusharrastajat ja vuoristoluonnon ystävät. Kaupungin ykköshiihtokeskus on Schmittenhöhe, ja kaiken kaikkiaan alueella on tarjolla lähes 150 kilometrin pituudelta laskettelurinteitä.

Zell am Seessä lomaileville täydellinen päiväretkikohde on läheinen Kaprunin kaupunki. Kaprunissa sijaitsee Kitzsteinhorn-vuoren huippu laajoine jäätikköineen, ja alueen jäätikkörinteet kutsuvat kokeneitakin laskettelijoita ja lumilautailijoita. Hiihtokeskuksesta avautuvat upeat näkymät Zell am See-Kaprunin seudun ylle. Jäätikköalueella on lunta myös kesäisin, joten vuoristoalue kiinnostaa matkailijoita ympäri vuoden. Seudun ravintoloissa voit herkutella itävaltalaisilla perinneruuilla. Vieraile myös satoja vuosia vanhassa Kaprunin linnassa.

Kesällä Zell Am Seen alueelle matkaavat voivat nauttia alueen jylhästä vuoristoluonnosta. Alueella risteilee eritasoisia vaellusreittejä. Kokemattomien vaeltajien kannattaa palkata patikkareissulle mukaan paikallinen opas, jonka seurassa alueen luonnosta saa enemmän irti. Seudulta löytyy myös lapsiperheille sopivia patikkapolkuja. Alueella sijaitsee Golfclub Zell am See -golfkenttä, jonka viheriöillä golfatessasi voit ihailla Alppien jylhiä näkymiä. Zeller See -järven ansiosta kaupungissa voi viettää lämpimimpinä kesäkuukausina myös leppoisaa rantaelämää. Talviaikaan pääset polskimaan kylän spa-hotelleissa, joissa tarjolla on erilaisia hemmotteluhoitoja.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Zell am See

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Zell am See

5 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Zell am See.

Hotellihuoneen hinta kohteessa Zell am See vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 150 € yöltä.

heinäkuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Zell am See, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 39 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

torstai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Zell am See, ja tiistai kallein.

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Zell am See maksavat noin 102 € yöltä. Hostellin varaaminen voi säästää 48 € verrattuna hotellin keskimääräiseen hintaan kohteessa Zell am See.

Vaikka lämpötilat ovat yleensä mukavat kaupungissa Zell am See kuukauden heinäkuu aikana, sateen mahdollisuus on suurempi, koska kuukauden keskiarvo on noin 159 mm. Ottaen huomioon suuremman sateen todennäköisyyden kuun heinäkuu aikana, those kaupungin Zell am See hotelleissa majoittuvien tulisi suunnitella vierailuja sisätiloissa sijaitseviin nähtävyyksiin.

Kaupungista Zell am See löytyy tällä hetkellä 80 loma-asuntoa. Useimmat käyttäjämme valitsevat yöpymispaikaksi Avenida Mountain Lodges Kaprun, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Zell am See. Vertaile loma-asuntoja kaupungissa Zell am See.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Zell am See

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Zell am See
Mountain Lake Resort

Mountain Lake Resort

Schulstraße 12, Zell am See, Salzburg, Austria

239 €
Hotel Der Schütthof

Hotel Der Schütthof

Kitzsteinhornstraße 2, Zell am See, Salzburg, Austria

8,3
87 €

Apartment Waldhaus Opitz

Zell am See, Salzburg, Austria

8,3
79 €
Gastehaus Haffner

Gastehaus Haffner

Schmittenstraße 29, Zell am See, Salzburg, Austria

8,7
37 €
Dahoam by Sarina - Hotel & Suites

Dahoam by Sarina - Hotel & Suites

Caspar-Vogl-Straße 11-13, Zell am See, Salzburg, Austria

8,6
55 €
Landhaus Gitti Hotel Garni

Landhaus Gitti Hotel Garni

Hochtennstraße 32, Zell am See, Salzburg, Austria

9,1
147 €
Romantikhotel Zell am See

Romantikhotel Zell am See

Sebastian-Hörl-Gasse 11, Zell am See, Salzburg, Austria

8,6
186 €
Ski & Golf Suites Zell am See by Alpin Rentals

Ski & Golf Suites Zell am See by Alpin Rentals

Zell am See, Salzburg, Austria

8,5
173 €

Der Erlhof Restaurant & Landhotel

Erlhofweg 11, Zell am See, Salzburg, Austria

8,9
76 €
Pension Max

Pension Max

Saalfeldnerstrasse 12, Zell am See, Salzburg, Austria

8,8
108 €
Hotel Der Waldhof

Hotel Der Waldhof

Schmitten Straße 47, Zell am See, Salzburg, Austria

7,9
214 €

Appartement Alpensee

Zell am See, Salzburg, Austria

7,9
127 €
Hotel Glasererhaus

Hotel Glasererhaus

Anton Wallnerstrasse 1, Zell am See, Salzburg, Austria

8,2
93 €
Alpin - Das Sporthotel

Alpin - Das Sporthotel

Gartenstrasse 11, Zell am See, Salzburg, Austria

9,2
142 €
Jausenstation Pfefferbauer

Jausenstation Pfefferbauer

Einöd 70, Zell am See, Salzburg, Austria

9,3
138 €
Hotel Stadt Wien

Hotel Stadt Wien

Schmittenstrasse 41, Zell am See, Salzburg, Austria

9,0
268 €
Hotel Der Schmittenhof

Hotel Der Schmittenhof

Schmittenstrasse 109, Zell am See, Salzburg, Austria

8,3
112 €
Junges Hotel Zell am See

Junges Hotel Zell am See

Seespitzstraße 13, Zell am See, Salzburg, Austria

8,3
52 €
Hotel Victoria

Hotel Victoria

Zeller Straße 10, Zell am See, Salzburg, Austria

8,7
147 €
Hotel Fischerwirt Zell am See

Hotel Fischerwirt Zell am See

Seegasse 5, Zell am See, Salzburg, Austria

8,2
174 €

Aloita matkan suunnittelu - Zell am See


Miksi käyttää momondo?

momondo voi säästää aikaa ja rahaa etsimällä ja löytämällä nopeasti Zell am See eri majoitusvaohtoehtoja ja hotellit. Etsimme hotellit ja majoitustarjouksia useilta itsenäisiltä ja suuremmilta yrityksiltä. Sinun tarvitsee vain valita, missä haluat yöpyä.

momondo tarjoaa lukuisia suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään hyvän yöpymispaikan kohteessa Zell am See. Voit suodattaa hakutuloksia tähtiluokituksen, ilmaisen aamiaisen tai internetin, arvostelupisteiden, sijainnin sekä hinnan perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.