Hotellit Sölden

Löydä osuvimmat tarjoukset 667 hotellille kohteessa Sölden, Itävalta

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Sölden

Löydä sinulle sopivin hotelli Sölden työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Sölden

Rettenbach Glacier
Tiefenbach Glacier
Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Rettenbach Glacier?

Alapuolella on 11 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Sölden alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Rettenbach Glacier. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Rettenbach Glacier on 209 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Rettenbach Glacier ovat tyypillisesti 43 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Sölden, missä keskihinta on 119 €.

Hotellit lähellä Rettenbach Glacier

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Tiefenbach Glacier?

Alapuolella on 11 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Sölden alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Tiefenbach Glacier. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Tiefenbach Glacier on 209 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Tiefenbach Glacier ovat tyypillisesti 43 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Sölden, missä keskihinta on 119 €.

Hotellit lähellä Tiefenbach Glacier

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort?

Alapuolella on 11 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Sölden alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort on 209 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort ovat tyypillisesti 43 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Sölden, missä keskihinta on 119 €.

Hotellit lähellä Obergurgl-Hochgurgl Ski Resort

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Sölden?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Sölden
Matalasesonki
huhtikuu
Huippusesonki
joulukuu

edullisin kuukausi yöpyä

60 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

42 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
63 € - 267 €
Kallein viikonpäivä
sunnuntai
Halvin viikonpäivä
keskiviikko

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

123 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

148 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Sölden on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
1-2 tähteä
96 € - 132 €
3 tähteä
117 € - 152 €
4-5 tähteä
233 € - 320 €

Hyvä tietää – Parhaat vinkit kohteeseen Sölden

Parhaat vinkit kohteeseen Sölden

Miten löytää hyvä hotelli Söldenissä?

Hintataso Söldenissä ei ole kaikista halvimmasta päästä, ja todella halvat hotellit Söldenissä ovat kiven alla. Hintoihin vaikuttavat matkustussesongit sekä majoituksen palvelutaso. Halvimmillaan majoitus Söldenissä onnistuu 100 EUR molemmin puolin, kun taas laadukkaammasta majoituksesta joutuu maksamaan noin 200–300 EUR yötä kohden. Söldenissä on lisäksi luksusluokkaisia, viiden tähden hotelleita, joiden hinnat kipuavat vielä tätäkin korkeammiksi. Edullinen hotelli löytyy parhaiten, jos olet valmis tinkimään palvelutasosta, eikä esimerkiksi huoneen hintaan kuuluva aamiainen ole pakollinen.

Tippi ja juomarahakäytännöt Söldenissä?

Itävallan kahviloissa ja ravintoloissa palveluraha sisältyy tavallisesti laskun loppusummaan. Tämän lisäksi tarjoilijaa on tapana muistaa tipillä, joka on noin 5–10 % laskun loppusummasta. Taksissa loppusumman voi pyöristää ylöspäin lähimpään tasalukuun. Tipillä on tapana muistaa myös esimerkiksi hotellin huonesiivoojaa ja laukun kantajaa.

Miten viettää edullinen loma Söldenissä?

Erityisesti vilkkaimpiin sesonkiaikoihin ja suurempien tapahtumien aikaan Söldenin hotellit ovat tavallista kalliimpia ja täyttyvät nopeasti. Jos haluat viettää lomaasi edullisesti, kannattaa matkustusajankohta siis valita huolella. Myös hotellien palvelutaso vaikuttaa hintoihin. Voit vertailla hintoja momondon hotellivertailutyökalun avulla. Hyvä hotellitarjous voi näin tulla vastaan ja pääset nappaamaan juuri sinun tarpeitasi parhaiten vastaavan majoituspaikan.

Liikkuminen Söldenissä?

Söldenissä pääsee liikkumaan linja-autolla tai taksilla, minkä lisäksi voit vuokrata alueelta auton. Jos valitset majoituspaikaksesi Sjöldenin hotellit keskustasta, ravintolat ja yöelämä ovat lähellä.

Onko Söldenissä turvallista?

Söldenissä on varsin turvallista. Etenkin yöelämässä liikkuessasi pidä huolta arvotavaroistasi. Älä myöskään kanna mukanasi suuria summia käteistä rahaa. Viranomaisten ohjeita esimerkiksi lumivyöryjen suhteen tulee aina noudattaa.

Tarvitaanko Itävallassa adapteria?

Itävallassa ei tarvita adapteria.

Mitä tehdä Söldenissä lasten kanssa?

Söldenin lumisiin aktiviteetteihin pääsee osallistumaan hyvin myös lasten kanssa. Helpompia rinteitä löytyy esimerkiksi Hochsöldenin yläkylän Giggijochista. Tietyt hotellit Söldenissä ovat erityisesti lapsiperheelle suunnattuja. Esimerkiksi Die Berge Lifestyle Hotel Söldenissä on perhehuoneita sekä oma uima-allas. Alueen ravintoloista löytyy ruokaa myös perheen pienimpien makuun.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Sölden per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Sölden hotellihuoneita halpaan hintaan

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Sölden

Nämä hotellit ja hostellit ovat yleensä halvimpia majoituspaikkoja kaupungissa Sölden

Inn-side Adventure Cabins

8,4

61 €

Katso hotellitarjouksia

Appartements Zirmhof

9,4

74 €

Katso hotellitarjouksia

Pension Steinkogel

9,0

70 €

Katso hotellitarjouksia

A Casa Smaragd

8,6

75 €

Katso hotellitarjouksia

Gästehaus Waldesrand

8,3

72 €

Katso hotellitarjouksia

A Casa Kristall

8,4

75 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Sölden, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.

Hotel Dominic

8,8

85 €

Katso hotellitarjouksia

VAYA Sölden fine living resort

9,1

115 €

Katso hotellitarjouksia

s'Jechlas

9,1

88 €

Katso hotellitarjouksia

Das Central - Alpine . Luxury . Life

9,3

275 €

Katso hotellitarjouksia

Pension Steinkogel

9,0

70 €

Katso hotellitarjouksia

Hotel Valentin

9,2

136 €

Katso hotellitarjouksia

Söldenin kaupunginosat, missä majoittua?

Sölden sijaitsee Ötztalin osavaltiossa Itävallassa ja on maansa suosituimpia matkailukohteita. Alueella on kaksi jäätikköä, Rettenbach ja Tiefenbach, joten se on yksi Alppien lumivarmimmista alueista. Rinteet avautuvat virallisesti lokakuussa alppihiihdon ensimmäisellä maailmancupin osakilpailulla. Rinnealueen runkona on niin sanottu Big 3, joka kattaa kolme yli 3 000 metrin huippua. Kaiken kaikkiaan rinnekilometrejä on lähes 150 ja valinnanvaraa löytyy niin aloittelijoille kuin varsinaisille konkareillekin. Majoitus Söldenissä onnistuu sekä hotelleissa, majataloissa että alppimökeissä. Jos haluat olla tapahtumien keskipisteessä, kannattaa valita ne hotellit Söldenissä, jotka sijaitsevat keskustassa. Söldenin keskustasta löytyvät parhaat aktiviteetit, pääkatu vilkkaine yöelämineen sekä runsaasti hyviä ruokapaikkoja. Hiihdon jälkeistä elämää kutsutaan paikalliseen tapaan apres ski -nimityksellä ja se on alueella todella vilkasta. Discoja ja pubeja on lähes 50 ja monet niistä ovat auki aina pikkutunneille asti. Hotellit Söldenissä sijaitsevat myös mukavan lähellä hiihtohissejä. Kodikkaassa ja ruuhkattomassa yläkylässä, Hochsöldenissä, on keskelle rinnealuetta rakennettu hotellikeskittymä. Rinteissä on myös aloittelijoille sopivia laskumaastoja. Rauhallisempaa majoitusta löytyy Zwieselsteinin ja Ventin kylistä, jotka sijaitsevat syrjässä bilealueesta, mutta myös kauempana rinteistä.


Sölden pähkinänkuoressa

Sölden on hieno matkakohde kaikille laskettelun ystäville: hissejä on yli 30 ja rinnekilometrejä kaikkiaan 148. Rinteitä on niin aloittelijoille kuin haasteita kaipaaville. Sölden on tunnettu erityisesti alppihiihdon maailmancupin avauskilpailustaan, joka järjestetään lokakuussa. Söldenin tunnetuin henkilö on 5 000 vuotta vanha Jäämies Ötz, joka löydettiin jäätyneenä Hochgurglin lähistöltä. Söldenissä on myös hyvät murtomaahiihtomahdollisuudet sekä luisteluhiihdolle että perinteiselle tyylille. Kannattaa suunnata esimerkiksi eteläiseen Söldeniin, Gaislachkogelin viereen. Ladutettua reittiä löytyy lähes 20 kilometriä. Söldenin Snowpark sijaitsee Giggjochissa. Snowparkista löytyy erilaisia hyppyreittejä ja reilejä useista eri vaikeusasteista. Söldenissä voi vierailla myös kesällä, ja silloin se on erityisesti vaeltajien ja vuoristopyöräilijöiden suosiossa. Hemmottelua ja rentoutumista on tarjolla kylpylöissä ja Söldenistä löytyy myös uintimahdollisuuksia. Alueella on ruokapaikkoja monenlaiseen makuun. Erityisesti paikallista ja eurooppalaista ruokaa tarjoavia ravintoloita on runsaasti. Ravintoloita löytyy eri hintatasoista aina fine dining -ravintoloista edullisempiin lounaspaikkoihin. Sölden on myös tunnettu vilkkaasta yöelämästään, joka keskittyy erityisesti keskustan pääkadulle. Baareissa meno alkaa jo varhain ja jatkuu klubeissa ja diskoissa aamuun asti. (Hinnat tarkistettu 15.4.2019).


Sölden matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Sölden?

5 yötä on keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Sölden.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Sölden?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Sölden vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 176 € yöltä.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Sölden?

huhtikuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Sölden, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 60 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Sölden?

tiistai on tyypillisesti edullisin päivä hotellissa yöymiseen kohteessa Sölden. Hinnat ovat korkeimmillaan yleensä lauantai.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Sölden?

Hostellit kohteessa Sölden maksavat tyypillisesti 134 € yöltä henkilöä kohti. Tämä hinta koskee hostelleja ja enintään 2-tähden hotelleja. Hostellit ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja ovat yleensä noin 42 € halvempia kuin hotellit keskimäärin kohteessa Sölden.