Hotellit Loimaa, Suomen

Etsi hotellitarjoukset  4 Loimaa, Suomen

Loimaa, Suomi
25. marraskuu — 26. marraskuu2
su 26/11
to 30/11

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Hyödyllisiä tärppejä Loimaa hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Loimaa

Halvin hotellihinta

79 €

Hotellit lähellä lentokenttää

1717
Halvin hinta huoneelle Loimaa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 79 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Hannelen Varakoti.
Loimaa löytyy 1 717 hotellia lähellä Helsinki-Vantaan lentoasema. Hilton Helsinki Airport on lähin 0,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Loimaa matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Loimaalla?

Hintataso Loimaalla on mukavan edullinen isoihin kaupunkeihin verrattuna. Halvat hotellit Loimaalla löytyvät erityisesti vilkkaimpien sesonkien ulkopuolella ja jos olet halukas tinkimään esimerkiksi palveluiden määrästä. Myös keskustassa voi yöpyä halvalla. Tornikahvilan kahdenhengen huoneet maksavat 60 euroa yö. Aamiainen ei sisälly hintaan, mutta huoneessa on pieni keittiö. Huoneissa ei ole omaa WC:tä tai pesutilaa. Loimaan Seurahuoneella kahden hengen huoneen saa alle 150 eurolla. Aamiainen sisältyy hintaan. Kanniston Kotieläintilalla aikuiset ja 15 vuotta täyttäneet yöpyvät noin 50 euron vuorokausihintaan per henkilö, riippuen siitä valitseeko täysihoidon, puolihoidon vai aamiaismajoituksen. Jos valinta tuntuu vaikealta, edullinen hotelli löytyy parhaiten momondon hotellivertailutyökalun avulla.

Miten viettää edullinen loma Loimaalla?

Loimaalla pääsee viettämään hauskan ja rentouttavan loman myös pienemmällä budjetilla. Monet hotellit Loimaalla tarjoavat kohtuuhintaista majoitusta ja kaupungissa on paljon nähtävää ja koettavaa myös pienellä rahalla – tai kokonaan ilmaiseksi. Luonnosta nauttiminen ja siellä liikkuminen ei maksa mitään, mutta rentouttaa ja tuo hyvän mielen. Loimaan museoihin pääsee tutustumaan pikkurahalla. Nälän yllättäessä kaupungista löytyy monia varsin edullisia lounaspaikkoja ja ravintoloita.

Mitä tehdä Loimaalla lasten kanssa?

Loimaa on mukava matkakohde myös lapsiperheelle ja erityisesti kaupunkilaislapset ihastuvat varmasti päästessään kokemaan aitoa maalaiselämää. Kanniston Kotieläintilalla voi tutustua noin kahteensataan eläimeen, esimerkiksi aaseihin, poroihin, possuihin ja kaneihin. Tilalla on mahdollisuus ratsastukseen ja kärryajeluun. Kannistolta lähtee myös luontopolku, joka kulkee luonnontilaisessa metsässä ja päättyy Leikkilinnan muinaisvuorelle. Lähtöpaikasta riippuen reitin pituus on 1–1,5 kilometriä. Lapsiperheelle sopivaa tekemistä on myös minigolf ja Loimaalla on monia uintipaikkoja. Lasten kanssa voi tutustua myös kaupungin eri museoihin, kuten Suomen Maatalousmuseo Sarkaan.


Missä majoittua kohteessa Loimaa

Loimaa on noin 16 000 asukkaan maalaiskaupunki Varsinais-Suomessa. Kaupunki jakautuu Loimaan keskustaajamaan, Alastaron kirkonkylään, Mellilän asemanseutuun ja Virttaaseen. Yksi kaupungin suosikkikohteista on Alastaron moottorirata, jossa järjestetään sekä kotimaisia että kansainvälisiä kilpailuja, myös jokamiesluokassa ja kiihdytysajoissa. Myös Alastaro Golf houkuttelee matkailijoita, onhan siellä Suomen pisin golfkenttä. Majoitus Loimaalla onnistuu myös näiden suosikkikohteiden läheisyydessä. Jos kaipaat luonnonrauhaa ja rentouttavaa yöpymistä maalaismaisemissa, maalaisromanttista ja idyllistä yöpymistä tarjoavat Loimaan hotellit, maatilamajoitus sekä vuokramökit. Luonto antaa mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin ympäri vuoden. Yksi mielenkiintoinen majoitusvaihtoehto – joka sopii myös lapsiperheelle – on Kanniston Kotieläintila Alastarossa. Siellä pääsee yöpymään joko 2–5 hengen perhehuoneissa tai aitassa. Maalaisympäristö ja suloiset eläimet tarjoavat nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina sekä romanttisen miljöön myös pariskunnille. Jos taas haluat yöpyä siellä missä tapahtuu, monet hotellit Loimaalla sijaitsevat keskustassa. Sieltä löytyvät muun muassa Seurahuone- ja Tornikahvila -hotellit. Loimaalla tapahtuu ympäri vuoden ja keskustassa pääsee nauttimaan toki myös shoppailusta sekä kaupungin yöelämästä. Keskustassa tutustuu kätevästi myös kaupungin ravintola- ja kahvilatarjontaan.


Lue lisää nähtävyyksistä: Loimaa

Loimaa on idyllinen maalaiskaupunki, joka tarjoaa kaunista luontoa ja maalaismaisemia. Aktiviteetteja kaipaavien kannattaa tutustua 28 kilometriä pitkään Harjureittiin, joka tunnetaan myös ”Pikkulappina”. Jos kaipaat vauhtia ja jännitystä, hyviä vaihtoehtoja ovat Alastaron moottorirata sekä Loimaan Escaperoom. Pakohuone on tarkoitettu ryhmille: heillä on tunti aikaa päästä ulos huoneesta yhteistyötä ja päättelykykyä käyttäen. Loimaalla voi myös vaikkapa golfata, minigolfata sekä keilata. Kulttuurin ja historian ystävien kannattaa tutustua kaupungin moniin museoihin. Näkemisen arvoisia ovat esimerkiksi Alpo Jaakolan Patsaspuisto, Hunnaan ja Loimaan kotiseutumuseot sekä Suomen Maatalousmuseo Sarka. Sarka on valtakunnallinen maatalousalan erikoismuseo, jossa on sekä pysyviä että vaihtuvia näyttelyitä. Loimaalla on myös Tiibetin taiteen keskus, jonka taidekokoelma koostuu noin 200 esineestä. Sekä keskustassa että sen ulkopuolella on ravintoloita ja lounaspaikkoja sekä viehättäviä pikkukahviloita. Tanssijalan alkaessa vipattaa, yöelämää pääsee viettämään keskustassa muun muassa Seurahuoneella ja Tornikahvilassa. Tornikahvilassa voi laulaa ja kuunnella karaokea lähes 50 000 kappaleen valikoimasta. Seurahuoneella on aika ajoin myös esiintyjiä, kannattaa tsekata paikan kotisivut.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Loimaa

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Loimaa

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Loimaa?

huhtikuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Loimaa. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 32 % edullisempi kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Loimaa?

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Loimaa vaihtelevat päivittäin, mutta sunnuntai on halvin viikonpäivä ja tiistai taas vastaavasti kallein.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Loimaa?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Loimaa osiossa on 18 marraskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Loimaa hinnat?

hotellia Loimaa hinnat päivitetään päivittäin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Loimaa momondon kautta?

momondo on ilmainen! Haemme laajasti sadoilta verkkosivustoilta, löydämme hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot alueella Loimaa tunnetuista hotellit ryhmistä pieniin itsenäisiin yrityksiin. momondon avulla kaikki nämä vaihtoehdot on helppo suodattaa, jotta löydät täydellisen majoituspaikan.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Loimaa?

momondo tarjoaa lukuisia suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään hyvän yöpymispaikan kohteessa Loimaa. Voit suodattaa hakutuloksia tähtiluokituksen, ilmaisen aamiaisen tai internetin, arvostelupisteiden, sijainnin sekä hinnan perusteella.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Loimaa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.