keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Torino

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Torino

Torino, Torino, Italia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Torino, Torino, Italia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Torino keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Torino, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

5 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Torino

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Citta Di Torino lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille keddy by Europcar kentällä Citta Di Torino lentokenttä (Turin Airport).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta keddy by Europcar, kun vierailet kaupungissa Torino kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta keddy by Europcar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Torino lokakuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 24 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 24 € per päivä. Otathan huomioon, että keddy by Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Torino?

Kaupungista Torino löytyy keddy by Europcar vuokraamolta 5 toimipistettä. Turin Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 79 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet keddy by Europcar vuokra-auton kaupungista Torino tekivät sen osoitteessa Turin Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Torino hinnat?

autoa Torino hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Torino?

syyskuuta 2023 alkaen 118 toimijaa on valittavissa autoa Torino osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Torino?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Torino. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Torino?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Torino. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


keddy by Europcar autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Torino

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.