Virtuo autonvuokraukset kaupungista Pariisi

Etsi ja vertaa hyviä Virtuo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Pariisi

Pariisi, Ranska
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Pariisi, Ranska
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Virtuo vuokra-autotarjoukset Pariisi, Île-de-France

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

32 € - 68 €

Kaikki autotyypit

32 € - 97 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Virtuo Pariisi, Île-de-France on toukokuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 37 % alhaisempi kuin 51 € kuin keskimääräinen vuosihinta Virtuo Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Pariisi. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Virtuo Pariisi on toukokuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Virtuo tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Virtuo

45 €/pvä

22 loka - 28 loka
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Virtuo

54 €/pvä

22 loka - 28 loka
Chevrolet Sonic Sedan

Pariisi Virtuo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Virtuo vuokra-autojen sijainneista Pariisi, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Virtuo

20 sijaintia

Tietoja Virtuo autonvuokrauksesta kaupungissa Pariisi

Kuinka paljon maksaa Virtuo vuokra-auto kaupungissa Pariisi lokakuu aikana?

66 € per päivä (tai 463 € per viikko) on keskimääräinen Virtuo vuokra-auton hinta kaupungissa Pariisi lokakuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden lokakuu aikana Virtuo vuokra-autolle on 46 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Virtuo minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Virtuo toimipistettä kentällä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Virtuo kentällä Pariisi Charles de Gaulle lentokenttä (Aéroport de Paris-Charles de Gaulle).

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Virtuo, kun vierailet kaupungissa Pariisi kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Virtuo suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Pariisi kuukauden lokakuu aikana ovat: Pienikokoinen. Voit olettaa maksavasi noin 68 € per päivä Pienikokoinen vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 66 € per päivä.

Mikä on vuokraamon Virtuo halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Pariisi?

Keskimääräiseen hintaan 49 € per päivä Edullinen vuokraus vuokraamolta Virtuo kaupungissa Pariisi on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 22 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Pariisi vuokraamolta Virtuo varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Edullinen säästääkseen rahaa. 49 € per päivä Edullinen autosta on myös 5 % halvempaa kuin kalleimman Virtuo auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Kuinka monta Virtuo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Pariisi?

Kaupungista Pariisi löytyy 20 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Virtuo omistaa. Osoitteessa Aéroport de Paris-Orly, Pariisi sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 30 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Virtuo auton kaupungissa Pariisi noutivat kulkuneuvon osoitteessa Aéroport de Paris-Orly sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Pariisi hinnat?

autoa Pariisi hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Pariisi?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Pariisi osiossa on 362 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Pariisi?

Eri maissa, myös kohteessa Pariisi, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Pariisi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Pariisi. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Pariisi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.